Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בשבוע הקרוב קונה סאב kicker c12 מטעמי תקציב, ואני יבנה לו את התיבה וחשבתי על התיבה שהמליצו בפורום של 28 ליטרים אטומה. אמרו שהיא טובה לסאב הזה והיא נותנת יותר דיוק עם התיבה הזאת.

רציתי לדעת את המידות שאני צריך לעשות בתיבה, ואני מעדיף כמה שפחות עומק בתיבה.

אני אשמח לתשובה כמה שיותר מהר כי אני הולך לדוד שלי והוא נגר אז הוא יעשה לי את הבניה.

תודה מנור.

פורסם

טוב, אני לא יודע אם 28 ליטר זה הטוב ביותר, קיקר ממליצים על 35.4 מינימום וראיתי המלצות על 32, 38, 45 וגם 60 ליטר. אבל אם אתה רוצה את התיבה כמה שיותר שטוחה בנפח 28 ליטר, יש לי טריק איך לחשב את גדלים. כמו בבית ספר:

נתון:

הנחה - משתמשים בעץ בעובי 20 מ"מ, יעבוד גם על 18, 19, 22 מ"מ עם סטייה זניחה

גובה הסאב : 14.8 ס"מ, נקח 15.

מרווח רצוי בין מגנט לקיר תיבה - נגיד 2 ס"מ

לכן: (פנימי - בין הקירות)

גובה פנימי מינימלי - 17 ס"מ

נניח רוחב פנימי של תיבה - 40 ס"מ (*)

נמצא את האורך הפנימי של התיבה:

28/1.7 = 16.47, (מכפלה של רוחב ואורך)

16.47/4 = 4.12 כלומר 41.2 ס"ם

לכן, אם נוסיף את עובי הקירות נקבל תיבה שטוחה בגודל 44X45.2X21 ס"מ (כלומר להוסיף פעמיים עובי של העץ לכל מידה)

כלומר הפנל שעליו יישב הסאב - 44X45.2, גובה התיבה 21 ס"מ

קוטר הקדח - 27.9 ס"ם

אם הבנת את השיטה, אתה יכול לחשב את המידות בעצמך בתלות בכמה מקום יש לך. תוכל להוריד 1 ס"מ מהגובה המינימלי ולשחק עם הנתון המסומן הכוכבית

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...