Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני יודע שיש הרבה אנשים בפורום הזה שגרים בחו"ל ואולי חלקם מחפשים עובדים אז אשמח אם אולי זה יצליח להתגלגל למקום הנכון.

אני בוגר תואר בכלכלה בן 28 עם ניסיון בתחום המכירות שמחפש עבודה שנוגעת לתחום השיווק\מכירות\כלכלה עם רילוקיישן או עבודה רבה במדינות ארה"ב\אירופה\מזרח בתנאי רווקות (אני רווק).

אם מישהו מכיר ג'וב מסויים שזה יכול להתאים לו אשמח אם תוכלו לקשר אותי לגורם המתאים.

בנתיים אני עובד על שליחת קורות חיים דרך ALLJOBS ו JOBMASTER.

אני לא מתכוון לעבודה לא חוקית\עבודה בעגלות.

תודה רבה לעוזרים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מחפש (תמיד) אנשי מכירות והייתי שמח לעזור לך,אבל הנה הבעיה שיש לרוב החברות:

רוב החברות לא ישלמו לך משכורת גבוהה במיוחד או יתנו לך תנאים מיוחדים בגלל שעשית רילוקיישן וזה יהפוך את העניין ללא משתלם כלכלית עבורך.

מה אני בא להגיד?

אני יכול להשיג פה בהונג קונג אנשי מכירות מקומיים שיש להם יתרונות של שפה\תרבות על פנייך והם גם משתכרים משכורת של "עובד מקומי", קרי- משלם להם כ-1200-1600$ בחודש (מדבר על עובד חדש, עם\בלי נסיון).

יכול להיות שאם הייתי מכיר אותך אישית ויודע שיש לך כישורים מיוחדים הייתי מוכן למתוח את המשכורת מעט כלפי מעלה, אבל לא הייתי משלם לך הוצאות (דירה, כלכלה,טיסות וכו') מה שהיה גורם לכך שכל חודש היית מפסיד אלפי $.

מה אני כן יכול להמליץ לך כדי שלא תחשוב שהכל שחור?

תחפש מקום עבודה בארץ שיוכל לפתוח לך את הדלת לרילוקיישן המיוחל.

תבין שכאשר אתה מועסק בארץ והמעסיק שלך מציע לך לעשות רילוקיישן- לרוב ההצעה תגובה במשכורת משופרת, תשלום הוצאות כפי שפרטתי ובכלליות תנאים טובים יותר.

כשאתה מציע את עצמך לעבודה בחו"ל (כפי שאתה עושה בטופיק הזה)- התגובה שתקבל בכלליות תיהיה "אין בעיה לתת לך עבודה, אבל לא משלמים מעבר למשכורת רגילה".

אני בכל אופן מקווה עבורך שיש חברות שנוהגות אחרת מאיך שאני נוהג ומקווה שתמצא את מבוקשך.

המון הצלחה!

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מחפש

סתם מתוך סקרנות, חוץ מלשפצר את הבימרית מה אתה עושה שם, במדינת האנשים הקצרים והביניינים הגבוהים?

פורסם
סתם מתוך סקרנות, חוץ מלשפצר את הבימרית מה אתה עושה שם, במדינת האנשים הקצרים והביניינים הגבוהים?

תעסוקתית?

יהלומים.

שזה מה זה קטנטן אבל עם כסף גדול :lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אני מתפלא עליך שלא הרבצת בבחור ציונות...

מה יש ליהודי מוכשר לחפש בגולה, מקומו בארץ הקודש תחת כנפי השכינה

מה הפכת לבדחן?

זה לא צחוק הילד עוד יברח לנו וישאיר אותך לבד :-D

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

את האמת אני דווקא מעריך את ישה על ההתאמצות לשכנע אנשים להשאר בארץ, הבעיה היא לא ישה, הבעיה היא שבתנאים המתקיימים כרגע (ובשנים האחרונות) בישראל היא פשוט לא אטרקטיבית לצעירים.

אני אמנם משתייך למחנה ה"עזבתי, תיכף אשוב" אבל אני ציוני מאוד (לא כמו ערן מהאח הגדול שעומד לו למראה\מחשבה\הזייה\תהייה שקשורה בדגל ישראל) וחושב שמה שישה עושה ציוני מאוד ואם המצב בישראל עבור צעירים היה טוב יותר הייתי הראשון להתייצב לצידו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן אני עובד על האפיק הזה גם כן במקביל. אבל בנתיים זה לא מניב במיוחד.

אני מניח שאכן עובד פשוט יהיה קל עבורך להשיג. אבל לפי מיטב הבנתי הרבה פעמים ישראלים בחו"ל מתקשים לבנות מערכת אמון עם מקומיים ועל כן מעדיפים להעסיק ישראלים.

בכל אופן אשמח להעביר לך את הקורות חיים שלי אם במקרה יצוץ משהו, שלפחות זה יהיה זמין.

שווה את הירייה באוויר כמו שאני אומר :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...