Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

זו פעם ראשונה שאני קונה רכב, לכן אני חייב עזרה בנושא הזה, ותודה מראש לכל אלה שעוזרים.

אני מעוניין לקנות רכב חסכוני ואמין עד כמה שאפשר, הרכב מיועד לנסיעות בינעירוניות בלבד, 50 ק"מ כוון, אני לא מתקרב לעיר.

תקציב 15000

אני מחפש רכב שלא זולל המון דלק, ורכב שיהיה אמין שלא יחליט להתקע באופן אקראי באמצע הדרך, או שיתחיל להדליק כל מיני נורות שמן למיניהם באמצע החיים. בקיצור רכב אמין שעלויות הטיפולים לא מוטרפות.

כרגע יש לנו פיג'ו 106 XR שהצריכת דלק שלו פנטסטית 1:16-17

אני חשבתי ללכת בהתחלה לכוון של יונדאי אקסנט 2000-2001, אבל אחרי חיפוש אינספור בפורומים למיניהם רק התבלבלתי.

התקציב שלי נע בסביבות ה-15000. יונדאי אקסנט יכולה להתאים לדרישות האלה?? איזה דגמים כדאי לי להתמקד בהם בכלל פרט ליונדאי?

צודה מראש לכולם

פורסם

אם העיקר זה חיסכון הייתי בודק פונטו ספייס,תהיה יותר חסכונית.

אתה מחפש ידנית או אוטומטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מחפש ידנית,

פונטו? אמרו לי להתרחק מהרכבים האלה כמו מאש....הוא אמין? מבחינה מכנית וזה?

איזה דגמים חוץ מפונטו יכולים לענות על צרכים אלה?

• תוכן חדש...