Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל בגלל המסלול הנאצי, חרא על הגרמנים. :x

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

הלו הלו, לא ללכלך. מדינה מקסימה (היית שם?).

חוץ מזה, הרצפה הייתה עקומה, האופנוע לא כוון כמו שצריך, הצמיגים היו יבשים - אתה יודע איך זה...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא אתווכח על נושא שעדיין רגיש.

יש לי דעות משלי על גרמניה ואירופה של 2004 ובכך אסיים את הדיון :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

בקטנה סיני, שבוע הבא, דונינגטון, אני לא דואג. :wink:

אני כבר מחכה לברנו [המסלול המועדף על מקס] נראה לי שרוסי מתכנן לשם משהו מאוד מאוד מיוחד. :twisted:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
בקטנה סיני, שבוע הבא, דונינגטון, אני לא דואג. :wink:

אני כבר מחכה לברנו [המסלול המועדף על מקס] נראה לי שרוסי מתכנן לשם משהו מאוד מאוד מיוחד. :twisted:

הוצאת לי את המילים מסעפת הפליטה!!

8)

• תוכן חדש...