Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תזהרו אנשים, רכב עם מספר רישוי אזרחי, סובארו אימפרזה לבנה חדשה, עם מדבקה של "פריגת" בצד ימין ליד הבגא'ז, מתנדבים למשטרה או בעצם סמויים של המשטרה, לאחר שהוא עצר אותי ,אמר לי שהוא חדש באשקלון ויסתובב פה הרבה, אגב רצה להביא לי דוח על רישיון רכב מצולם ולא מקורי...הגיוני ?

מש"ק זרזור

פורסם

הזדהה בפניך כשוטר (במדים או שלא) או כמתנדב במשמרת ?

אם לא אחד משניהם , אל תתיחס אליו , לא חסרים נוכלים וכו'.

אם הוא שוטר , והצגת בפניו צילום של רשיון , בהחלט מותר לו "לזכות" אותך בדו"ח על אי נשיאת רשיונות.

היוצא מן הכלל היחיד הוא צילום רשיון של רכב חברה או ליסינג/השכרה וכו' , בו מוטבעת חותמת ויש חתימה של קצין הרכב באותה חברה.

פורסם

הגיוני מאד.

גם אני כמעט וחטפתי דוח בעבר על רשיון רכב מצולם.

עותק של רשיון רכב מותר להחזיק רק ברכב ציבורי וברכב השכרה אם אני לא טועה...

פורסם

הבחור שנהג באימפרזה היה בשורט ובחולצה רגילה,הוא היה עם כיפה על הראש, לידו ישב עוד אחד שהיה דומה לבילוש :!: עם משקפיים שחורות, בזמן שהוא עצר אותי, ניגשתי אליו, הוא בא להוציא תעדה איזושהיא אבל ישר הבאתי לו רשיון ואז הוא כבר לא הראה לי אותה, חבל...אגב הוא נראה לי ממש חדש לפי ההתנהגות וטוב לב...

אני עומד בצומת, בנתיב שמאלי הוא בא נעמד מולי בנתיס ימני,התחיל להסתכל אלי בלי הפסקה ואז בסוף הוא פתח חלון ושאל אותי "בן כמה אתה ?" אז ראיתי בן אדם רגיל, שלא במדים וסתם חשבתי שהוא מתעניין בגילי ואז עניתי לו בצחוק כזה"בן 12" :lol::lol:

ואז הוא אומר לי "נו ברצינות, בן כמה אתה" אז עניתי לו בן 19 והוא אמר באותו רגע, משהו שבלי קשר"נגמר לך המלווה? " ואז עניתי לו " עוד לפני שנה אחי"...ואז הוא ביקש שאני יעצור בצד לפני הרמזור....סתם עיקב אותי, בטח היה משעמם לו.

מש"ק זרזור

פורסם
לידו ישב עוד אחד שהיה דומה לבילוש :!: עם משקפיים שחורות

טעית, האלה עם המשקפיים השחורות זה לא בילוש, זה גשש בלש עיוור :roll:

פורסם

כמה דברים:

1.כדי לעצור רכב יש ללבוש אפודים זוהרים ושיהיה כחול על גג הרכב-סימני זיהוי.

2.הופעה-מכנסיים קצרים-מממממממ נשמע איזה איש שעושה סידורים לא סיור.

3.לא נראה לי שחברות ליסינג מסכימות שיפעלו בפעולות בטחוניות עם הרכבים שלהם ואז הביטוח לא תופס.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...