Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול 10000 (עברה שנה)

באופן עקרוני אני לא רוצה לעשות במוסכי היבואן (גנבו אותי, מכרו לי את הרכב ואחרי כמה שבועות הורידו את המחיר ב15 אלף!)

אלא רק במורשה של משרד התחבורה

למישהו יש מושג איזה שמן צריך לשים?

בעל חנות לאביזרי רכב אמר לי 10 40 חצי סינטטי, אבל אני לא סומך עליו

פורסם

טוב, אז עשיתי חיפוש וגליתי שצריך 5W 30

מעצבן כי כבר קניתי 10W 40 ופתתחתי אותו.חצי סינטטי.

מישהו יודע אם אפשר לשים אותו בכל זאת?

פורסם

כן, אפשר. שמן 5W30 יעיל יותר מבחינת צריכת הדלק, הפחתת המזהמים וביצועי המנוע, אבל אם תפתח את ספר הרכב תראה שגם 10W40 מאושר ע"י יונדאי וניתן לשימוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לך ספר רכב בדיוק בשביל הדברים הללו,אם מותר תשאיר,אם לא תחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
טוב מתברר שהוא עבד עלי.

השמן הוא של חברת VALVOINE אבל הוא מינראלי.

מילאתי אותו כבר במנוע, מה אתם אומרים להחליף?

מה המפרט של השמן?

פורסם

sn/sm

לזה אתה מתכוון?

בספר רכב לא מוזכר 10W 40

ובקטלוג של החברה של השמן, ראיתי שהוא מינראלי ושמכונאי הרכב בוחרים בו.

הוא עלה לי 110 שקל והמוכר - בלי בושה אמר שהוא חצי סינטטי.

הבעיה שלי שנראה לי שהמנוע מרעיש כמו טרקטור עכשיו ואני לא יכול לדעת אם אני מדמיין וזה היה לפני

או שהרעש התחיל עכשיו.

• תוכן חדש...