Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רעיון מצויין

לדעתי יופי של יחסי ציבור לתחביב שלנו.

במקום היתי שמח אילו את הקנאה מירמור וצרות העין היתה מחליפה אהבה ופירגון.

הבהרה : אן לי כל קשר להפקהואף לא מכיר אותם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

הנה עוד אחד שמשתין מהמקפצה.

אופס , סליחה הבריכה הייתה סגורה ירד גשם אז הוא עשה בצד מאחורי העמוד:lol:.

אבל שיהיה לו לבריאות כשהדלק ניהיה 8 ש"ח לליטר:evil: נישארת לו רק החוויה:screwy:.

נ.ב

יש לי תמונה של המשתין אבל אני שומר אותה לעת עתה.

IMG_0339.jpg

פורסם

עם כל הכבוד למגיבים השונים עם הכוונות הטובות, אסור לעבור על החוק , ביחוד מהסיבה שאם יעשו שימוש לרעה בפריווילגיות שקיבלנו, פשוט יבטלו אותן.

הנה עוד אחד שמשתין מהמקפצה.

ידידי היקרים,

מספיק עם הצביעות וההתחסדות.

כמו שכתב דודי, (כמעט) כל אחד מאיתנו עובר על אי אלו חוקי תעבורה בנסיעתו ברכבו הרגיל.

מה שונה החוק הזה מחוקים אחרים?

נוסף לכך, לא ראינו בסרטון שמדובר ברכבי אספנות וכבר אתם "שוחטים" את אותם בעלים...

ולעצם הענין: האם החוק נשמר על ידי המועדון שיזם אותו?

האם יש הבדל בין תצוגת רכבים בתשלום על ידי אותו מועדון יוזם

(ולא משנה אם מדובר בכסף/תלושי דלק/אירוח חינם וכד')

לבין הכנסה מרכבי אספנות על ידי מי שאינו "המועדון"?

אנא, תנו לכל אחד לנהוג לפי רצונו והבנתו (ואין בדברי להצדיק איזו ממין ההתנהגויות),

ותנו לרשויות החוק לטפל באותם "עבריינים" אם לדעתן יש בכך צורך,

כפי שאתם נותנים להן לעשות זאת בכל נושא אחר.

אל תהיו פתאום גם השופטים וגם ההוצאה לפועל.

יום טוב

אבי נוף.

.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני רוצה להדגיש שמה שכתבתי כאן מתייחס להודעתו זו של אבי נוף בלבד ולא לשום דבר אחר.

ואתה, אבי, קבל, כרגיל, את הערותיי בגוף הודעתך:

ידידי היקרים,

מספיק עם הצביעות וההתחסדות.

כמו שכתב דודי, (כמעט) כל אחד מאיתנו עובר על אי אלו חוקי תעבורה בנסיעתו ברכבו הרגיל אנא ממך, אל תעשה (כמעט) הכללות - אתה פוגע בחפים מפשע.

מה שונה החוק הזה מחוקים אחרים? אינו שונה, מעניין שאתה שואל.

נוסף לכך, לא ראינו בסרטון שמדובר ברכבי אספנות וכבר אתם "שוחטים" את אותם בעלים... כדאי שתבדוק מחדש, לפני שאתה קובע בפסקנות כזו...

ולעצם הענין: האם החוק נשמר על ידי המועדון שיזם אותו? איזה מועדון יזם את החוק שאסור לעבוד עם רכב אספנות ? וכדאי שתדייק בתשובתך.

האם יש הבדל בין תצוגת רכבים בתשלום על ידי אותו מועדון יוזם

(ולא משנה אם מדובר בכסף/תלושי דלק/אירוח חינם וכד')

לבין הכנסה מרכבי אספנות על ידי מי שאינו "המועדון"? וודאי שיש - למיטב הבנתי, רווחים מאירועים, כמו אלה שציינת נכנסים למאזן העמותה ומשוקללים כחוק, לעומת זאת איש פרטי מקבל ביטוח ב400 ש"ח במקום 4000 ש"ח (הסכומים לא מדוייקים) שהוא צריך לשלם עבור ביטוח רכב עבודה, ועוד הנחות שלא מגיעות לו.

אנא, תנו לכל אחד לנהוג לפי רצונו והבנתו (ואין בדברי להצדיק איזו ממין ההתנהגויות), כל אחד(והכוונה לעובר על החוק), ממילא, יתנהג כרצונו, אבל אני לא חושב שצריך לתת לו צידוק מתחסד בפורום שלנו.

ותנו לרשויות החוק לטפל באותם "עבריינים" אם לדעתן יש בכך צורך,

כפי שאתם נותנים להן לעשות זאת בכל נושא אחר.

אל תהיו פתאום גם השופטים וגם ההוצאה לפועל זה משפט מאוד לא הוגן. מי שהביע כאן את דעתו כנגד מעבר על החוק, אינו שופט ובטח לא מוציא לפועל, מה גם שריבוי מעבר על חוקי האספנות עלול לסכן את קיומם ולבטח יפריע להשגת עוד.

יום טוב

אבי נוף.

.

היחידי ששופט ומוציא לפועל זה אתה (זה, כמובן, למזלנו, רק מטאפורה).

פורסם
אני רוצה להדגיש שמה שכתבתי כאן מתייחס להודעתו זו של אבי נוף בלבד ולא לשום דבר אחר.

ואתה, אבי, קבל, כרגיל, את הערותיי בגוף הודעתך:

היחידי ששופט ומוציא לפועל זה אתה (זה, כמובן, למזלנו, רק מטאפורה).

היי אילן

איני מקבל "כרגיל" הודעות ממך, ואף לא בגוף הודעותיך. לונג טיים...

אגב, לא הצלחתי להעלות בציטוט את תגובותיך שבתוך הודעתי, איני יודע איך עושים זאת,

ואני מגיב לדבריך ולנושא באופן כללי.

אין בכוונתי להיגרר לתגובה על כל אות מילה ופסיק.

כמו כן אין אני מתייחס לאדם זה או אחר, אלא לנושא, ולמשתמשיו לסוגיהם השונים.

לעצם הענין, על החוק צריך לשמור. הדבר חל על כולם, ובכל היבט.

נראה לי כי על כך אין בינינו חילוקי דעות.

השאלות הן: מה המשמעות המדוייקת של הוראות אותו חוק אספנות,

והאם היחס שאנו נותנים לחוק זה שווה ליחס שאנו נותנים ליתר החוקים ושמירתם.

לדעתי יש הגזמה הגובלת בפחד ואיבוד עשתונות, אצל חלק מהחברים, כאשר מישהו פועל (כראוי או לא) בענין

רכבי האספנות, ובו בזמן אין להם את אותה הרגישות לגבי מעבר על חוקי תנועה אחרים.

אתה חולק עלי? זו זכותך. אך אני דבק בדעתי.

לשאלתך המיתממת לכאורה "איזה מועדון יזם את החוק שאסור לעבוד עם רכב אספנות ?"

אני מניח שאתה יודע במי מדובר. ואם לא, ייתכן שהתשובה נמצאת בתגובתו של שביט להלן:

אתם טועים.

יש חוק אספנות- אנשים טרחו והזיעו כדי שהחוק הזה יאושר.

לחוק הזה ישנן כמה מגבלות שחלות על בעל הרכב, ומי שעובר על אחת מהן מוציא שם רע לכל בעלי רכבי האספנות.

חבל שבפורום אספנות לא מבינים את זה... :shock:

ובכן, אותו מועדון "עלום שם" של אנשים טובים שטרחו והזיעו, וגרמו לכך שהחוק הזה יאושר,

אותו גוף שמציג רכביו לראווה ומקבל תמורה עבור זה, ומחלק ממנה לחבריו (בכסף/שווה כסף),

פועל לדעתי ממש כמו אותו אדם שמסיע ברכב אספנות חתן/כלה.

מה שמותר לאחד מותר לשני - ולהיפך.

לדעתך המצב שונה, כתבת: "רווחים מאירועים, כמו אלה שציינת נכנסים למאזן העמותה ומשוקללים כחוק"

איני מבין מה שייך לכאן "שקלול" השאלה היא אחרת לחלוטין. מותר או אסור - ולא שום שקלול שהוא.

מותר לחלק לחברים המשתתפים כסף עבור "הוצאותיהם" או לא?

אם מותר - אזי גם לאותו אתר שצוטט בשרשור זה מותר לקחת כסף "עבור הוצאותיו...".

עכ"פ, אלו דעותיך ואני מעריך אותן, כמו גם את כתיבתך הבהירה והממוקדת.

דעתי כאמור דומה בחלקה ושונה בחלקה האחר.

יום טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אילן

מה זה משנה מי מקבל תשלום על הצילומים או מה שזה לא יהיה ?

לפי התאוריה שלך אפשרי לקחת גורם צד שלישי שיגבה את הכסף ואז כל העניין חוקי.

כלומר בעל ההפקה משלם ל X את התשלום ומצלמים את האוטו של Y .

נראה לך ששופט במדינת ישאל יקנה את זה ? , במידה ואתה מעלים מס או לא מדווח על זה אתה מבצע עבירה נוספת בלי שום קשר.

קיצור אני נמנעתי מלהזכיר את הנושא הזה שמועדון החמש עושה ביזנס על חבריו וגורף את הרווחים לטובת הכלל ( שאר החברים בפעילויות ) . אבל זה לא שונה בכלל .

ובנוגע להכללות , ברגע שאמרת כמעט אתה כבר לא מכלילל , ואני חותם לך שגם אתה מבצע עבירות אף אחד לא צדיק .

חוץ מזה כמו שאבי אמר אתם בנושאים האלו מתלהמים ורוצים להיות גם השופטים וגם ההוצל"פ והכי חשוב גם השוטרים.

יש משטרה שצריכה לאכוף את הנושאים האלו זה תפקידה , ואגף התנועה מתעסק בשטויות אחרות ורק זה חסר למדינה שלנו שהוא יתחיל להתעסק גם בשטויות האלו של צילומי רכב שאף אחד לא יכול להיפגע מזה .

תן לכל אחד להתעסק במה שהוא צריך להתעסק ואם אתה חושב שזה לא מספיק תלך להתנדב במערכת הזו ותשנה את הדברים מבפנים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

וואו זה נהיה ארוך (ולא מה שצריך) :-D, כך שאשתדל לקצר ואצטט רק את אלה שאני עונה ועם ההיסטוריונים הסליחה.

היי אילן היי

איני מקבל "כרגיל" הודעות ממך, ואף לא בגוף הודעותיך. לונג טיים...אכן לונג טיים (ואני לא מתכוון לסיגריה :lol:) אבל מסורת זו מסורת.

אין בכוונתי להיגרר לתגובה על כל אות מילה ופסיק. לא צריך - רק להתייחס לכתוב במסגרת משפט שלם ויותר.

השאלות הן: מה המשמעות המדוייקת של הוראות אותו חוק אספנות,

והאם היחס שאנו נותנים לחוק זה שווה ליחס שאנו נותנים ליתר החוקים ושמירתם.

לדעתי יש הגזמה הגובלת בפחד ואיבוד עשתונות, אצל חלק מהחברים, כאשר מישהו פועל (כראוי או לא) בענין

רכבי האספנות, ובו בזמן אין להם את אותה הרגישות לגבי מעבר על חוקי תנועה אחרים.

אתה חולק עלי? זו זכותך. אך אני דבק בדעתי. זו התפלספות מיותרת. את החוקים צריך לקיים ואני מבטיח לך שהם רשומים בלשון ברורה ומובנים לכול. כל אי קיום חוק או תקנה או אפילו אקט אנטי חברתי רגיל שאינו חוק, אינו(ה) מקובל(ת) ואם מבצעים אותו(ה), אולי, אפילו בתום לב, ניחא, אבל אין מקום להצדיק מהלכים כאלה, יתרה מזו, אין לדיון הצדקה כזה מקום בפורום ציבורי, אפילו אם זה בשביל החברה'.

לשאלתך המיתממת לכאורה "איזה מועדון יזם את החוק שאסור לעבוד עם רכב אספנות ?" זו לא הייתה שאלה מיתממת, והייתי בטוח שתבין למה אני מתכוון. אז ככה: למרות שאיני בקי ברזי הדיונים השונים, ההיגיון אומר שהמועדון (או כל אחד מהגופים שטוענים לכך) ביקש את הפריבילגיות ומשרד התחבורה מצידו הטיל את ההגבלות. זה הכול, לא הייתה שום היתממות.

ובכן, אותו מועדון "עלום שם".../ /... מותר לקחת כסף "עבור הוצאותיו...". בעניין הכסף, קיצרתי את הקטע שלך ואת דעתי על העניין תמצא בתשובתי לדודי.

יום טוב

אבי נוף.

אילן

בנוגע להכללות , ברגע שאמרת כמעט אתה כבר לא מכלילל , תיקון: אבי כתב כל אחד - זו הכללה. הוא שם "כמעט" בסוגריים, אז עשיתי זאת גם אני להתאמה.

ואני חותם לך שגם אתה מבצע עבירות אף אחד לא צדיק אלה דברי בלע. אם אתה לא בטוח אל תלכלך רזומה של אדם.

חוץ מזה כמו שאבי אמר אתם בנושאים האלו מתלהמים ורוצים להיות גם השופטים וגם ההוצל"פ והכי חשוב גם השוטריםיש משטרה שצריכה לאכוף את הנושאים האלו זה תפקידה , ואגף התנועה מתעסק בשטויות אחרות ורק זה חסר למדינה שלנו שהוא יתחיל להתעסק גם בשטויות האלו של צילומי רכב שאף אחד לא יכול להיפגע מזה . פה אתה טועה בגדול, אבל זה וויכוח ענק ולא לפורום, או לפחות לא כאן.

תן לכל אחד להתעסק במה שהוא צריך להתעסק ואם אתה חושב שזה לא מספיק תלך להתנדב במערכת הזו ותשנה את הדברים מבפנים שוב טעות בסיסית. כל הסיפור הזה אינו אם לתת לו לעשות את זה או לא, אף אחד לא מנהל לשני את החיים. זו הטעות שלך ושל אבי. כאן בס"ה מביעים דעות ולא בונים את העולם, (ולידיעתך, אני שרתתי 25 שנה במשטרת התנועה, אבל זה רק ביננו) .

ועכשיו לעניין הכסף. ואני רוצה לחזור: איני מאשים אף אחד בכלום, אין לי ידע ספציפי, בהקשר לנדון כאן, על אף אחד.

ההשוואה בין גוף מסודר שלוקח כסף עבור שירותים ומעביר זאת בספרים כחוק, לבעל מיקצוע שמנצל, בניגוד לחוק, הנחות שניתנות לגופים שונים לצורך פעילותם היא מגוחכת, ולזה אני מתכוון. זה הכול. כל המלל שנכתב כאן לא קשור לעניין.

פורסם

הי

גם אני לא מכיר..אבל אים כבר שיחת משתינים אז אני הייתי שמח שכל רכב אספנות שנוסע בין 6-9 יעלה על גרר כי זה ניקרא להשתין על החוק

אותי זה מרגיז

ויש כאלו הרבה

שבת שלום

פורסם
הי

גם אני לא מכיר..אבל אים כבר שיחת משתינים אז אני הייתי שמח שכל רכב אספנות שנוסע בין 6-9 יעלה על גרר כי זה ניקרא להשתין על החוק

אותי זה מרגיז

ויש כאלו הרבה

שבת שלום

קצת לא מובנת הודעתך, אנא באר:

1. מה זה "שיחת משתינים" ?

2. מדוע בין 6-9 ? למה לשלם שעה מיותרת ?

3. למה רכב אספנות על גרר בין 6-9 זה להשתין על החוק ?

4. מה בדיוק מרגיז אותך ?

5. כאיזה יש הרבה ?

6. שבת שלום הבנתי, אבל זו גם מעין פרידה עד צאת השבת ואני מקווה שתספיק לענות לפני כניסת השבת.

אני שואל כל זאת, כי לא הבנתי אם אתה בעד קיום החוק או בעד לא לקיים אותו.

פורסם

אילן היקר

אותי מרגיז לראות רכב אספנות נוסע ביום חול בשעה 7 בבקר..

ויש כאלו

לי בעצמי יש 4 רכבים אספנות

שבת מקסימה

עדי

פורסם
אילן היקר

אותי מרגיז לראות רכב אספנות נוסע ביום חול בשעה 7 בבקר..

ויש כאלו

לי בעצמי יש 4 רכבים אספנות

שבת מקסימה

עדי

גם אותי זה מרגיז ואפילו מאוד.

ב 7 בבוקר צריך עוד לישון זה מוקדם לקום בשעה כזו.:evil::arrow::-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...