Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ההזמנה שביצעתי בEBAY עבור כבלים של KNU, דואר ישראל בני ז**ות איבדו לי את החבילה.

אחרי ניסיון שכזה לא בא לי לנסות שוב פעם את מזלי, ואני מעוניין להשיג "משהו מעניין" באזורינו.

עברתי על המודעות בלוח, וגיליתי שאנשים חיים בסרט הוליוודי, ומנסים למכור נגיד "EXPERT" של סטינגר ב400ש"ח עבור יח 1. :shock::shock::shock::shock::shock:

או קבלים מקצועים של MONSTER, שבסופו של דבר מדובר בסידרת JUNIOR, שלא הייתי לוקח אותם אפילו במתנה

בזמנו רכשתי EXPERT מיבואן ב180ש"ח עבור יח 1, וכשפירקתי את המערכת, מכרתי אותם ב150ש"ח ליחידה.

.

כרגע שלחתי הודעות לכמה חברי פורום שיש להם "לדעתי" כבלים מעניינים.

שאלה מאוד פשוטה, איפה אני משיג כבלים טובים, במחיר שפוי כאן בארץ????

ניסיתי לצור קשר עם בן אדם שממנו רכשתי בעבר, הוא אמר שלא מביא יותר STINGER

מה עושים??

איזה דביל אני שמכרתי אותם בזמנו, אילו ידעתי שתהיה לי בעיה להשיג חדשים, הייתי שם אותם מתחת לכרית שינה, ולא משחרר בשום סכום.

אולי יש למישהו כיוון חחחח.... ??:-P

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות כבלים חדשים מנסיון שלי עם איביי ויש ניסיון רב :

א' מאיזה ארץ קניתה (לדוכמא מהונג קונג יכול לקחת הרבה זמן יכול להגיע לחודשיים!!!)

ב' כמה זמן אתה מחקה?

ג' עם כל אלה לא עזר תתבע את המוכר טביעה זה תהליך של קודם כל אתה שולח לא מייל זהחבילה לא הגיעה אחר כך אתה טובע אותו...

תענה על זה ואז אני יהיה יותר מכוון איך לעזור לך

פורסם

מחזק את הדברים שמעלי

תדבר עם החברה שמהם קניתה את הכבלים תאמר להם שהחבילה לא הגיעה אלייך ואני מאמין שהם ישלחו אחת חדה

לפני כמה זמן קניתי כבל hdmi 10 מטר והוא לא היה טוב ואמרתי להם שיש איתו בעיה והם ישר שלחו אחד חדש ובחינם

פורסם

זאת הסיבה שבגללה אני לא מוכן למכור MONSTER 401XLN ארוכים וקצרים שצוברים עבק (בקרטון) במקלט...

מחירי איביי ומחירי ארץ לא הולכים ביחד.שם תמיד דשא ירוק יותר.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

היבואן של סטינגר זה י.מ.ר. דבר עם junior 66, רכשתי ממנו כמה זוגות של Bullet לא מזמן.

הייתי שוקל גם connection (מתאגיד אלטרומדיה, ע"ע אודיסון) מסדרת ה Best.

יש גם ל DLS כמה כבלים לא רעים, שקלתי מאוד לרכוש את הסדרה הגבוהה שלהם שמיוצרת בשוודיה (מישהו אמר סופרה?), אבל המחיר הרתיע אותי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

BAR

HONDA

OZI

חברה קראתם את השאלה? אני הסתדרתי עם חבילה שנאבדה, וכבר קבלתי כסף חזרה.

תודה שדאגתם לי.

אני צריך מקום איפה שניתן לרכוש כבלים ברמה טובה עד מצויינת במחירים שפוים (EXPERT ב499ש"ח) שידחפו ל...

שבוע הבא אקפוץ לי.מ.ר (מכיר את הבעלים) אולי הוא יעזור, סתם לא בא לי לעשות נסיעות ירושלים-חולון בשביל 3 כבלים.

פורסם

מה דעתך לקפוץ לבלצר אלקטרוניקה בשד' הר ציון בתל אביב - לקנות כבל RCA איכותי עם מיגון עבה באיזה 7 שקלים למטר (כמה מטר כבר אתה צריך? 5-6 גג לא) מחברים מוזהבים עם נעילות (אתה תרים את המגבר ביחד עם הRCA כשהוא נעול

:-D ) ב15 שקלים למחבר ושרוול אנטיסטתי ובידוד כוויץ בעוד כמה עשרות שקלים.

בפחות מ200 שקלים אתה יכול לבנות כבל RCA עם סיכוך, עם הארקה, עם מחברים שיכולים לעמוד בתקן צבאי.

מצד שני אם אתה רוצה לקנות מוכן - אהובי ש"י מוכרים קבלים של סטינגר, יוסי מוכר כבלים של קנו קונספט (אולי גם סטינגר ולדעתי גם אודיסון), סרול כבר אמר לך שג'וניור גם כן יכול לספק לך את הסחורה הדרושה ואם אתה רוצה קישור גם ליבואן של אודיסון קונקשן פשוט דבר איתי בפרטי כי פרטי התקשרות זה כבר לא להודעה על גבי הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש לי את הקנו עכשיו ואני לא יכול להמליץ עליהם לצערי. המחיר טוב אבל המוצר לא כל כך. הSHIELD לא חובר ל - בכלל בשום מקום.

(סידרת קריסטל).

:shock:

פורסם

הזמנתי בזמנו גם קנו.. מאייבי. הגיע עד שליח עד הבית.

במגבר ניסיוני זה תלש יציאת RCA:shock:.

תבצע רכישה חדשה עם משלוח נורמלי/מספר מעקב.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מומסטר 401 ו 400, סטינגר דרים /סדרה 3 זה עד המוות.

לחבר , 401xln אחד גרם להשבתה של מגבר עד לתיקון של rca... עד כמות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

פניתי לJUNIOR, מחכה לתשובה ממנו. שיהיה בריא.

שבוע הבא אקפוץ לי.מ.ר נראה מה בחור מציע.

אולי באמת לקבל המלצה של LANOSFORCE ולהכין כבל בעצמי?!

יש לי אפשרות להביא CANARE או כל כבל מכובד אחר רק צריך להמתין עד שזה יבוא.

• תוכן חדש...