Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה במטען + המלצה לקנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנסעתי עם אישתי לסופ"ש בת"א ומד הסוללה שלי התחיל להאדים ואינני יודע היכן ממוקם המלון (מלון לאנורדו בוטיק-ממולץ)

וגם אינני בקיא בכבישי המרכז. ניכנסתי ללחץ. כי המציל שלי הוא הוויז שבאייפון, אין בטרייה+אין וויז= ויכוח מיותר שלא ניגמר עם האשה. הסוללה הולכת וניגמרת ועלי להחליט האם לבזבז את אחוזי הסוללה הבודדים שנישארו לי על הגעה למלון, או על בילוי עם אישתי. הלכתי על בטוח וכיוונתי לבילוי עם אישתי. נסעתי למדרחוב ששכחתי את שמו ושם ישבנו בבית קפה ולפני ההזמנה היה חשוב לי מהר להטעין את האייפון. הטענתי את האייפון כך שבסוף הטיול הוווייז יקח אותי גם למלון. שתי ציפורים במכה אחת!

למדתי לקח וקבעתי לי מטרה- קניית מטען רכב לאייפון!

לפני כשבוע קיבלתי את המטען לרכב שלי.

מחיר מטען פשוט לרכב בחנויות שונות עלה מ 60 ש"ח ומעלה. למטען קבוע(שלחוט ה USB אין אפשרות התנתקות מהמטען).

פשפשתי באיביי ומצאתי סוחר המוכר מטען לרכב עם אפשרות ניתוק החוט+ כבל ה USB ועט טאצ' נחמד שעוזר לי בזמן הנהיגה עם תוכנת הניווט לגעת הלחצנים במקום האצבע הרועדת. במחיר שלדעתי מעולה. זמן המתנה למשלוח עד שבועיים.

חשבתי לשתף ולהמליץ לאלו שלא רוצים להתקע בסופ"ש עם אשה עצבנית.. :shock:

פורסם

1. הדבר היחיד שצריך לעצבו את אשתך הוא שהסופ"ש נגמר. אתה צריך להתעצבן מבעיית החניה ליד המלון.

2. טלפון טוענים כל לילה. בד"כ זה צריך להספיק לכל היום. ובנסיעה מסוג זה מחזיקים בתיק מטען רשת שתמיד תועל לעשות בו שימוש. מטען לרכב הוא בונוס נחמד. מבחינה זו אני מסודר - כל הסמארטפונים בבית נטענים מ-micro USB כך שמספיק מטען אחד (ויש כזה ברכב) ולאשתי יש טלפונים פשוטים שהסוללות שלהם מחזיקות 3-4 ימים אפילו בשמוש משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני התחדשתי לפני כמה ימים במטען לאייפון(15 שקל נדמה לי) פשוט דבר מעולה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
1. הדבר היחיד שצריך לעצבו את אשתך הוא שהסופ"ש נגמר. אתה צריך להתעצבן מבעיית החניה ליד המלון.

2. טלפון טוענים כל לילה. בד"כ זה צריך להספיק לכל היום. ובנסיעה מסוג זה מחזיקים בתיק מטען רשת שתמיד תועל לעשות בו שימוש. מטען לרכב הוא בונוס נחמד. מבחינה זו אני מסודר - כל הסמארטפונים בבית נטענים מ-micro USB כך שמספיק מטען אחד (ויש כזה ברכב) ולאשתי יש טלפונים פשוטים שהסוללות שלהם מחזיקות 3-4 ימים אפילו בשמוש משמעותי.

קבל ח"ח על הערתך לגבי החניה. במקרה שלי הסברתי להם שכבעל מספרת בוטיק המילה "בוטיק" לא מתיישבת עם עסק שלא נותן מענה מקסימאלי ללקוחותיו בצורה הנוחה והאיכותית ביותר. עשה רושם שהם הסכימו - הם שידרגו לי לסוויטה :-D.

לגבי סעיף 2 , הפון היה בטעינה כל הלילה אבל כשנוהגים מהבוקר איתו כמה כשהוויז פתוח זה מה שקורה.

גם אני התחדשתי לפני כמה ימים במטען לאייפון(15 שקל נדמה לי) פשוט דבר מעולה.

מסכים!

אגב, לא הספתי את הקישור לסוחר הנחמד, אז הנה:

http://www.ebay.com/itm/110808854049?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• תוכן חדש...