Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי סיטרואן קסרה מודל 2000 ואני רוצה לקנות לה פנסיי הלוגן לבנים ולא הצהובים שיש לי עכשיו.

עכשיו אני יודע שזה נורת h7 אבל לגביי הוואטים- האורגינלי זה 55w- ניתן להתקין את ה100w והתאורה תהיה יותר חזקה??

שאלה נוספת- בקסרה הקודמת שלי הנורה שימשה גם לאור גבוה וגם נמוך בנורה אחת, בדם הנוכחי היותר חדיש יש נורה לגבוה ונורה לנמוך, כרגע מותקן בנמוך 55w, מה אני צריך להתקין באור גבוה? את אותה נורה?

נ.ב- איזה נורה זאת האורות חניה?? t5 או t10??

תודה!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

הי,

סוגי המנורות ספציפיים לסוג הרכב והדגם.

באתר הזה תוכל לבדוק איזה מנורות מתאימות ספציפית לאוטו שלך:

www .philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/

(תלחץ על ה-GO תחת Your car lamp guide, תבחר את המנורה שאתה מעוניין לדעת פרטים לגביה,

תזין את פרטי הרכב ותדע את סוג המנורה).

אבל לרוב:

אור דרך - H7

אור גבוה - H1

H4 היא נורה שמשמשת גם לאור דרך וגם לאור גבוה.

ובקשר לשאלה שלך בנוגע למנורת 100 ואט, אז לא!

אם אתה צריך לשים מנורה של 55 ואט, תשים 55 ואט, כל הספק גבוה מכך יכול לגרום לך נזק.

בהצלחה.

פורסם
הי,

סוגי המנורות ספציפיים לסוג הרכב והדגם.

באתר הזה תוכל לבדוק איזה מנורות מתאימות ספציפית לאוטו שלך:

www .philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/

(תלחץ על ה-GO תחת Your car lamp guide, תבחר את המנורה שאתה מעוניין לדעת פרטים לגביה,

תזין את פרטי הרכב ותדע את סוג המנורה).

אבל לרוב:

אור דרך - H7

אור גבוה - H1

H4 היא נורה שמשמשת גם לאור דרך וגם לאור גבוה.

ובקשר לשאלה שלך בנוגע למנורת 100 ואט, אז לא!

אם אתה צריך לשים מנורה של 55 ואט, תשים 55 ואט, כל הספק גבוה מכך יכול לגרום לך נזק.

בהצלחה.

h1 זה לנורות ערפל, בדקתי כבר והזמנתי אך הנורות דרך ואור גבוהה אני לא סגור לגבי הנורה של האור גבוהה- עם היא זהה לנורת הדרך- מה הטעם לאור גבוהה?? זה אותו עוצמה!

הh4 היה לי בקסרה הקודמת ששמה יש נורה אחת לאור גבוה ודרך. בדגם הזה זה 2 שונות ומופרדות.

תודה!

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם
אני ממליץ לך על OSRAM NIGHTBREAKER PLUS, האור יהיה טיפה יותר לבן. אבל הרבה יותר חזק ולא תצטרך אורות גבוהים.

אצלי זה על קסארה 2002.

רכשתי כבר לאורות הדרך אך לאור הגבוהה אין לי מושג את סוג הנורה- אני יודע שהיא h7 55w אבל זה אותה נורה כמו האור דרך- זה בסדר? לא אמורה להיות נורה יותר חזקה? או שאולי האור הגבוהה הוא בגלל המבנה של הפנס שבאור הגבוה הפיזור של האור יותר גדול.

אגב הנורות שרכשתי (חברת שקר כלשהו) מעולים רואים את הכביש בצורה טובה לאומת הצהובים שלא ראו כלל את הדרך!

כרגע אני רוצה לקנות לאורות הגבוהים (חשבתי שהנורה זה כמו בקסרה הקודמת שהאור דרך+ הגבוה [h4] היא באותה נורה לכן לא רכשתי נוספת) ואין אני לא כלכך יודע את הסוג- מה השצלחתי להבין מההודעה הקודמת שהנורה היא h7 55w שהיא אותה נורה כמו נורת הדרך.

תודה

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

• תוכן חדש...