Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי מציבושי לנאסר משנת 2005 שקצת אוכלת דלק.. ולכן ברצוני להחליף אותה לרכב חדיש יותר בסביבות 2009-2010 במגבלות התקציב.. אניסטודנט שאינו נוסע ברכב הרבה , הדגשים לרכב הינם שלא יהיה קטן מדי כגון היאריס והמינים הדומים שלה

צריכת דלק טובה

חשבתי משהו בסגנון של הI20 אך איני מכיר את הרכב..

אשמח להמלצות למה לבדוק ..

תודה לכולם..

פורסם

כמה אתה נוסע? אם זה בגלל הצריכה אז יונדאי לא תחסוך בצורה רצינית.

אולי שווה לך לבדוק אופציה של דיזל או רכב ידני,אבל שוב השאלה כמה אתה נוסע בשנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה לא תרגיש בהבדל ניכר.רוצה חיסכון רציני כמו אמרתי תקנה דיזל או רכב סופר מיני ידני.

למרות שעם כזה ק"מ ההבדלים לא היו גדולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה באמת רוצה להרגיש חיסכון בהוצאות דלק, יש לי המלצה קצת שונה מהדרישות שרשמת - הונדה ג'אז 2007 תשאיר לך עודף מהתקציב, היא פחות צפופה מסופר מיני אחרות ומאוד חיסכונית, גם עם גיר רציף. סחירות טובה, רכב שימושי מאוד.

נכון שמדובר בהתקדמות רק של שנתיים, אבל זה הדגם המוצלח של ג'אז - אחריו הגיע גיר רובוטי לא נוח לנהיגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חשבתי על וזה אני מעדיף שלא לקחת מכוניות מיני.. מרגישות לי קטנות מדי

חשבתי על משהו בסגנון של טויטה אוריס , יונדאי I25-30 וכדומה

פורסם

אתה צריך לדעת קודם כל מה הצריכת דלק הנוכחית לעומת המצופה ברכב הבא.

אתה צריך לברר עם עצמך האם צריכת הדלק היא הסיבה האמיתית שבגינה אתה מחליף את הרכב.

אם אתה מחליף את הרכב אך ורק בגלל צריכת הדלק סביר להניח שבמידה ותעבור לרכב חסכוני יותר אתה תקזז את ההפרש בירידת ערך גבוהה יותר ברכב הבא היות ואתה לא נוסע המון קילומטרים.

בקיצור תתחיל בלספר לנו מה היא צריכת הדלק הנוכחית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמו שכבר נאמר. מעבר ממשפחטומטית אחת לאחרת לא יגרום לך להרגיש בהבדל רציני. השינוי בא מגודל הרכב (פחות) ושינוי בתיבת הילוכים (ידני חסכוני יותר משמעותית והבנתי שיש גירים רובוטיים או דברים בסגנון שהחסכון שלהם איפהשהוא בין ידני לאוטומט אבל בזה אני עוד לא מבין)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אמיר ציין נכון תהיה לך גם ירידת ערך שצריך להתחשב בזה.

הגיר הרובוטי כמו רמת החיסכון כמו גיר ידני רק שאין בו מצמד שאדם צריך להחליף

פורסם

אוקי אז כרגע צריכת הדלק הכללית אני מאמין של קצת פחות מ10 ק"מ לליטר משולב.. קשה למדוד את זה במדויק

אך בכללי סיבת ההחלפה הינה להחליף למשהו מודרני וביטחותי יותר.. צריכת הדלק אני מאמין שתרד בכל מקרה כי הרכב הזה באמת שאוכל דלק בצורה לא ברורה..

פורסם

בסביבות ה 85K אתה יכול להשיג פולו 1.2 TSI DSG שזה ממש אחלה רכב וצריכת הדלק שלך תיהיה סביב ה 1 ל 16 פלוס במידה ואתה נוסע הרבה מחוץ לעיר (במידה ורוב הניסיעות שלך יהיו בתוך העיר אני לא יודע להגיד לך )

אני בעלים של פולו יאנג 1.4 ידנית אבל לא TSI לחבר שלי יש את הדגם שהמלצתי לך אני יכול להעיד שההבדל בצריכת הדלק בין המנועים משמעותי

מאחר וחוץ מעניין צריכת הדלק אני מאוד מרוצה מהרכב ( במקרה שלך תיהיה לך צריכת דלק מצויינת אם תלך על ה 1.2 TSI ) אני ממליץ לך לשקול את האופציה הזו

• תוכן חדש...