Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת פקסים מהמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזאפ עדיין מפורדמים כרטיסי פקס\מודם, מהסוג שהכרנו בימי ה-dial up (שייכים לשרשור הזקנים). כמובן שאין לי מושג אם הפריטים קיימים במלאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעקבות השרשור הזה שמתי לב שבלפטופ הנוכחי שלי אין מודם. נכנסתי לדיל-אקסטרים בתקווה למצוא איזה מתאם usb שיעשה את העבודה בעלות זניחה ו... מסתבר שאין!

מישהו מכיר אופציה זולה ופשוטה? אני מחפש מתאם שעולה עד 100 ש״ח. יותר מזה כבר לא ישתלם לי, אני פשוט אחליף את המכונה המשולבת שיש לי כרגע באחת שיודעת גם לשלוח פקסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גיגול פשוט גם אני יודע לעשות. חשבתי שיש תוכנה שאתם מכירים/משתמשים.

תודה בכל מקרה.

קיבלת תשובה לגבי פריפקס.

לא חבל לקנות מודם במיוחד, כשהבחור צריך פתרון זמני רק לחיפושי עבודה? ועוד יש אחד בחינם

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
האם לא ניתן לצלם את המסמך בסמרטפון במקום לסרוק (הרי הפעולה דומה לסריקה ) , להעביר למחשב ואז לשלוח אותו דרך פריפקס?

תודה

אפשר לשלוח כל קובץ שיש במחשב, לא משנה איך הוא הגיע לשם

פורסם

מישהו יודע לגבי אמינות של השירות FreeFax?

הייתי צריכה לשלוח פקס חשוב, השאלה האם השירות שלהם אכן אמין ואפשר לסמוך עליו...

שבת שלום :-)

8)
פורסם
במידה ויש חומרה במחשב עם איזה תוכנה מומלץ להתשמש לשליחה של פקסים?

בתוכנה המלווה את כרטיס המודם.

נדמה לי שכבר אין תוכנת פקס ב"חלונות".

ד"א - במחשב שקניתי לפםני 17 שנה היה פקס-מודם. למרות ההתלהבורת הראשונית התברר לי כי לא מדובר בשיא השימושיות. בסופו של דבר אשתי הבינה שאני מעוניין שבבית יהיה מכשיר פקס, והביאה לי אחד מהדיוטי פרי. כאשר מכשיר זה התקלקל היתה זו היא שסרבה לחכות אפילו יום אחד לרכישת מכשיר חדש. זה לא שאנחנו שולחים ומקבלים פקסים כל יום, אבל הנוחיות של מכשיר זמין שווה לנו כמה מאות ש"ח פעם בכמה שנים. אפילו אבי, שהוא אדם מבוגר מאד, הלך בעקבותי ורכש מדפסת משולבת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...