Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת פקסים מהמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוף,אז במסגרת חיפושי העבודה,לפעמים יש רק מספר של פקס לשלוח קו"ח ואין ברשותי פקס בבית.

האם אתם מכירים תוכנה חינמית אמינה לשליחת פקסים?

נתקלתי בכמה אתרים שמציעים את השרות חינם,אבל אני מעדיף יותר דיסקרטיות .

פורסם

האמת היא שיש היום מדפסות הכוללות פקס בכ-300 ש"ח. עליך להחליט אם מדובר בהוצאה מוצדקת במצבך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי מדפסת די חדשה,ככה שאין לי תוכניות להחליף אותה בקרוב...אני מחפש תוכנה חינמית וקלה.

פורסם

פקסים נשלחים אך ורק דרך קו טלפון.

שום תוכנה לא תעזור לך, אתה צריך לחייג פיזית למכשיר פקס.

ניסיתי בעבר כל מיני תוספים הזויים שמשתמשים בסקייפ כדי לשלוח פקסים, אבל לא הצלחתי להשמיש שום פתרון אמיתי.

אז, או שאתה קונה מכשיר פקס (אפילו משומש) שיעשה את העבודה שנים רבות.

או שאתה משלם לאחד מהספקים ברשת שאתה יכול להעלות אליהם קבצים והם מפקססים עבורך תמורת תשלום סמלי.

או שתלך לדואר/חנות לציוד משרדי ותשלם כמה שקלים לדף.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
פקסים נשלחים אך ורק דרך קו טלפון.

שום תוכנה לא תעזור לך, אתה צריך לחייג פיזית למכשיר פקס.

ממש לא נכון.

ראיתי שיש אתרים שאתה מעלה את הקו"ח שלך והם נשלחים לפקס של הצד השני. וכזו תוכנה אני מחפש.

פורסם

חיבור של הפלאפון למחשב לא יכול להחליף את המודמים של פעם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני משתמש בפריפקס והם בסדר גמור. אתה צריך סורק כדי לשלוח משהו שאין במחשב, כמובן. לי למשל יש סורק עם פקס, אבל אני מתעצל לחבר את הפקס ומשתמש בתוכנה הנ"ל.

פורסם
אני משתמש בפריפקס והם בסדר גמור. אתה צריך סורק כדי לשלוח משהו שאין במחשב, כמובן. לי למשל יש סורק עם פקס, אבל אני מתעצל לחבר את הפקס ומשתמש בתוכנה הנ"ל.

האם לא ניתן לצלם את המסמך בסמרטפון במקום לסרוק (הרי הפעולה דומה לסריקה ) , להעביר למחשב ואז לשלוח אותו דרך פריפקס?

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• תוכן חדש...