Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על מאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שאלה על מאזדה 6 חדשה מהחברה

מה אתם אומרים על האוטו

מה צריכת הדלק שלו במנוע 2.5 שמעתי שהוא הכי חסכוני

ומה ההבדל ביופי מהדגם 2.0

ובכללי איך האוטו

פורסם

ב2.5 אתה מקבל את כל האבזור, שזה חישוקים, גג שמש ובלה בלה בלה

כנס לאתר של מאזדה, אני מאמין שתמצא את זה

ה2.5 הוא טיל בליסטי, אבל ממש לא נראה לי שהוא חסכוני...

פורסם
ה2.5 הוא טיל בליסטי..

LOL! ערכתי השוואת האצות בין מאזדה6 2.5ל' לאוקטביה 1.4ל' DSG. נחש מי הגיעה ראשונה לרמזור הבא?

רמז - לא ה'טיל הבליסטי'.

פורסם
שלום

שאלה על מאזדה 6 חדשה מהחברה

מה אתם אומרים על האוטו

מה צריכת הדלק שלו במנוע 2.5 שמעתי שהוא הכי חסכוני

ומה ההבדל ביופי מהדגם 2.0

ובכללי איך האוטו

מכונית טובה בסה"כ. צפה לצריכה של כ-9 ק"מ/ל' בנסיעה משולבת בחיים האמיתיים.

חיצונית, הגרסה הבכירה נועלת חישוקים גדולים יותר, מצוידת בפנסי קסנון כולל שטיפה וגג שמש.

בתוך המכונית תמצא מושבים עטויי עור ומופעלי חשמל, חימום למושבים הקדמיים ועוד זוטות.

פורסם
LOL! ערכתי השוואת האצות בין מאזדה6 2.5ל' לאוקטביה 1.4ל' DSG. נחש מי הגיעה ראשונה לרמזור הבא?

רמז - לא ה'טיל הבליסטי'.

לא שזה ממש מעניין אותי אבל..

אוקטביה 1.4 זה אוטו זריז עם הרבה מומנט זה כן אבל לא נראה לי שהיא יותר מהירה מהמאזדה 2.5 מ-0 ל-100

וכן עכשיו שאני חושב על זה, קצת הגזמתי עם המונח 'טיל בליסטי' :lol: אני פשוט אוהב להגיד את זה :-P

פורסם
לא שזה ממש מעניין אותי אבל..

אוקטביה 1.4 זה אוטו זריז עם הרבה מומנט זה כן אבל לא נראה לי שהיא יותר מהירה מהמאזדה 2.5 מ-0 ל-100

וכן עכשיו שאני חושב על זה, קצת הגזמתי עם המונח 'טיל בליסטי' :lol: אני פשוט אוהב להגיד את זה :-P

לא נראה לך שהיא מהירה יותר. לכן בדקתי זאת עבורך, כפי שציינתי לעיל, ולמי שלא הבין את הרמז הדק - האוקטביה גברה על המאזדה.

ברוך הבא לשנת 2012, בה נפח המנוע (כבר) איננו מעיד על ביצועיו.

טיל בליסטי, עאלק!

:roll:

פורסם

ברוך הבא לשנת 2012, בה נפח המנוע (כבר) איננו מעיד על ביצועיו.

אתה אומר את זה לי?אני מחכה כבר חודש ל1.4 שלי :-(

פורסם

מאחר ושאלתה על אחד , וומנסים להפנות אותך לכיוון אחר .

כדאי שתראה את כל התמונה , אני מפנה אותך ,, לטילים הבליסטיים החדשים .

קרא כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398785&page=2&highlight=%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%94

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מאחר ושאלתה על אחד , וומנסים להפנות אותך לכיוון אחר .

כדאי שתראה את כל התמונה , אני מפנה אותך ,, לטילים הבליסטיים החדשים .

קרא כאן - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398785&page=2&highlight=%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%94

אייל .

לא התייחסתי לנושא האמינות של הסקודה. רציתי להמיחש לבחור הנחמד שהיות המנוע בעל נפח מוגדל לא בהכרח מעיד על היותו 'טיל בליסטי' כהגדרתו. לראיה הבאתי את הדוגמא של ה-6 מול האוקטביה, כאשר האחרונה צנומת הנפח גברה על הראשונה.

פורסם

בעל נפח מוגדל לא מעיד אבל כשהיא עושה את זה ב8.5 זה די מהיר מבחינתי (יחסית לקטגוריה)

אל תנסה ללמד אותי על נפח וטורבו, תאמין לי שאני בקיא מספיק בנושא, אבל צריך גם לדעת להיות אובייקטיבי

רק אל תגיד לי שהאוקטביה שלך עושה את זה ב6-7 שניות ואז השרשור הזה כבר לא יסתיים :roll:

• תוכן חדש...