Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש תקציב עד: 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההונדה ג׳אז הייבריד נראית לי אופציה מצוינת:

1.היא היברידית (רמת זיהום 3)

2.לא דיזל.

3.אוטומטית.

4.רמת אבזור גבוהה מאוד, נוחות נסיעה גבוהה ובידוד רעשים מעולה.

5.מרווחת לקניות ולעוד שלושה מבוגרים וילד.

גם פה יש מגרעה...היא מאיצה ב12.6 שניות למאה, חוץ מזה זו מכונית מצוינת שלא תוריד הרבה מערכה.

בהצלחה!

פורסם

תודה לכולם, ההיברידיות של הונדה יורדות, והפיאט בראבו עולה כאופציה השאלה היא האם האביזור שם גם כצפוי במחיר או שיש אופציות לתוספות.

הפוקוס נבדקה וירדה גם היא.

אורי,

Alfa Romeo Mito QV

פורסם
מה הסיבה שההיברידיות של הונדה יורדות?

במבחן בי ההיברידיות הטיוטה יותר חסכונית בשיטתה.

חוץ מזה הרעיון היה לצאת מההיברידיות, ורשמתי שהמטרה להשיג יותר כוח זמין, פה הג'אז די מפגרת מאחור.

Alfa Romeo Mito QV

פורסם
תודה לכולם, ההיברידיות של הונדה יורדות, והפיאט בראבו עולה כאופציה השאלה היא האם האביזור שם גם כצפוי במחיר או שיש אופציות לתוספות.

הפוקוס נבדקה וירדה גם היא.

אורי,

לבראבו יש שתי רמות גימור- דינמיק וסנסשיין. הרמה הגבוהה יותר היא סנסשיין וכוללת בין השאר:

מנוע 1.4 טורבו עם 120 כ"ס. 9.6 שניות במיאוץ הקלאסי. דרגת זיהום 4.

6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות.

חשמול מקובל (מראות, חלונות), מערכת שמע mp3 עם שליטה מההגה, קרוז קונטרול, ג'נטים מגנזיום, שמשות אחוריות כהות, בקרת אקלים מפוצלת כולל פתח מיזוג ליושבים מאחור, פנסי ערפל, מערכת blue & me שזה דיבורית בלוטוס כולל שליטה קולית, usb וכו'.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
לבראבו יש שתי רמות גימור- דינמיק וסנסשיין. הרמה הגבוהה יותר היא סנסשיין וכוללת בין השאר:

מנוע 1.4 טורבו עם 120 כ"ס. 9.6 שניות במיאוץ הקלאסי. דרגת זיהום 4.

6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות.

חשמול מקובל (מראות, חלונות), מערכת שמע mp3 עם שליטה מההגה, קרוז קונטרול, ג'נטים מגנזיום, שמשות אחוריות כהות, בקרת אקלים מפוצלת כולל פתח מיזוג ליושבים מאחור, פנסי ערפל, מערכת blue & me שזה דיבורית בלוטוס כולל שליטה קולית, usb וכו'.

נשמע לא רע, אתה יודע מה המחיר של הגרסה הזאת (בגרסה האוטומטית כמובן) שבקשר אליה האם הגיר הרובוטי אם איני טועה, לא בעייתי?

Alfa Romeo Mito QV

פורסם
נשמע לא רע:wink: , אתה יודע מה המחיר של הגרסה הזאת (בגרסה האוטומטית כמובן) שבקשר אליה האם הגיר הרובוטי אם איני טועה, לא בעייתי?

הבראבו נמכרת באזור של מאה עשרים וחמש אלף רכב נהדר מכל הבחינות רק צריך להתנסות בגיר הרובוטי שלא כולם אוהבים אותו חוץ מי זה הרכב מרגיש יחסית יוקרתי מבפנים ומעוצב בטעם אני כבר כמעט שנה עם האוטו ו18 אלף קמ מרוצה מאוד למרות שאם היה לי תקציב לבטח הייתי קונה את הגולייטה:

פורסם
למה לא גולף 1.4TSI?

זה לא רכב קלאסי לאימהות? :lol:

אני לא יודע למה אבל היא דווקא סולדת מהגולף, הסיבה לא ידועה :o. משהו מהעבר כנראה ^^

בכל מקרה אני שולח אותה לנסיעת מבחן על הבראבו, וחוץ מזה היא פשוט נורא נורא אהבה את הג'ולייטה מבחינת המראה והיא מתלבטת בגלל שזה שינוי תקציב משמעותי, נדע בהמשך.

חוץ מזה גם בסיטרואן היא תעבור כנראה בקרוב עם הC4 המאובזר.

עוד הצעות לפני שנסגור את הרשימה?

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

כדאי רק לזכור שהג'ולייטה לא רק יקרה יותר ברכישה, אלא גם צפויה להיות יקרה יותר לביטוח, תחזוקה וגם טיפולים, בהשוואה לפיאט בראבו. בנוסף, למרות ששתי האיטלקיות לא הכי חזקות בשמירה על מחירון, הרי בהכרח רכב יקר יותר גם מאבד יותר. כך שרצוי לזכור שמתיחת התקציב עבור האלפא היא משמעותית.

בסה"כ נשמע שהבראבו עונה לדרישות היטב, וזו מכונית מאוד מהנה ואיכותית, עברתי איתה 16K ק"מ ואני מרוצה לחלוטין מהקנייה. הגיר הרובוטי - אולי פחות חלק מדואל קלאצ' אבל הוא בסה"כ טוב ולא מקלקל את החוויה, בפרט כאשר אין מטרה לנהיגה ספורטיבית של ממש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...