Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, להלן עובדות המקרה, אשמח להארות הערות.

זה קרה בשעה 15:40 בערך נסעתי בכביש איילון (20) מכיוון צפון לדרום, כאשר המהירות שנמדדה היא 137 ולאחר הפחתה 132.

המדידה התבצעה כאשר השוטר מתחבא בצד ימין בשול מתחת לגשר של מחלף קק"ל, כאשר אני נוהג בנתיב הכי שמאלי עם התנועה (מהירות של +-110) הכביש היה מלא בכל ארבעת הנתיבים, כמובן כשראיתי את הניידת בצד, עוד בלמתי ואז סטיתי נתיב אחד לימין למיטב זכרוני, כך שכשעברתי את הניידת נהגתי מקסימום על 100 קמש (עוד דיווחתי בווייז ולכן בכלל האטתי).

השוטר לדעתי, לזר על הרכב שלי מאחורה (לטענתו כתב שהייתי בנתיב 3 מימין). מצא שאני נוהג על 137, האיץ ועצר אותי (כאשר אני בנתיב הכי שמאלי) בערך בתחנת הרכבת ליד מחלף האוניברסיטה (על הכביש המהיר). מי שמכיר את הכביש, כמה מאות מטרים לאחר הגשר של קק"ל הכביש מתעקל ימינה לכיוון מחלף האוניברסיטה.

המרחק שנמדד בממלז היה 250.5 מטר. כמובן שלכאורה לפני העיקול ימינה.

קיבלתי הזמנה לבית דגן שבוע הבא ובימש ב22 לאפריל.

עד כאן העובדות היבשות.

1. הרכב עמד בנקודה מתחת לגשר (אנסה לצלם מחר) באופן שאין סיכוי בחיים שיוכל ללזור עלי לאחור (שכן מאחוריו יש שיחים ואדמה כאשר הוא חנה במין מפרצון) אלא רק קדימה (כפי שחשבתי שעשה) אך בדוח כתוב "כוונתי את הנקודה האדומה למרכז הרכב המתקרב בנתיב 3 ימין (קרי הוא מדד אותי כשאני בדרך לניידת ולא מתרחק מהניידת), נמדד 137, יצאנו אחרי הרכב סומן לעצור ונשמר קשר עין רצוף עד לעצירתו במקביל לתחנת רכבת דרום ברוקח.

2. נכתב "במקום ראות טובה למרות הרכבים הנוספים". מצ"ב צילום של התנועה הרוויה בכביש בכל הנתיבים כשכולם נוהגים במהירות קבועה ולא ניתן כלל לנהוג ב140 קמש אלא אם אתה מזגזג בין הנתיבים, כן קושי המדידה מפאת כלי הרכב הרבים.

3. הוא כמובן כתב שהוא מדד אותי כשאני בנתיב 3 מימין, כאשר סטיתי לנתיב הזה רק לאחר שעברתי את הניידת ולא לפני כך שהוא לא יכל ללזור על הרכב שלי מקדימה אלא רק על הצד או על אחורי הרכב.

4. אני ביקשתי שיכתוב בפירוט דברי, כי הייתי בנתיב הכי שמאלי, לא הייתי לבד על הכביש ושהוא היה צריך למדוד אותי דרך הנתיבים בין כל המכוניות. ביקשתי שיכתוב שראיתי את הניידת אז הייתה הפעם האחרונה שהסתכלתי על המחוג והמהירות הייתה במקסימום בהגזמה 120 ואז עוד בלמתי. הוא החליט לכתוב בדוח את מה שמתאים לו "אתה צריך למדוד דרך 3 נתיבים. אני בפעם האחרונה ראיתי על המחוג 120 ולא כפי שאתה אומר ואז בלמתי" ולצערי הרב ובטפשותי (תמימותי שהשוטר ישר) לא בדקתי את מה שכתב בפועל לאחר ששאל אותי מה לכתוב ואמרתי לו את הנ"ל - כלל להבא, להכתיב מילה מילה :evil: . וכן אני יודע שעשיתי טעות כשנקבתי במהירות, לא יודע למה פלטתי את השטות הזאת, רגע של עצבים וחשיבה בקול רם. אבל זה מה יש כרגע.

מצ"ב צילום של המסך בוייז לגבי המיקום של המשטרה ושל הרכב שלי במקום העצירה.

תודה מראש לכולם.

אני כבר שנתיים או שלוש ללא כל עבירה, בשנת 2009 לדעתי, היה לי 12 נק, על עצור (היה בשנת 2007) ועל מהירות של 130 (חטפתי את הדוח ממש כשהעצור היה אמור להתאפס) ועשיתי קורס נהיגה מונעת כך שהנק התאפסו ונכון להיום יש אפס.

אברה קדברה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית סרוק את הדו"ח לכאן , אולי נלמד משהו ביחד שיוכל לסייע.

כפי שצלימת אתה רואה כי אין כל בעיה לצלם רכב במסלול השמאלי. יש מספיק חלונות בהם הראות לגבי כלי רכב במסלול הזה פנויה מכל מכשול.

מכיוון שמדובר באור יום אינך חייב להיות לבד על הכביש וניתן שיהיו מסביבך כלי רכב נוספים.

כל מה שנאמר כמעט בפרק 1 תקף לגביך בשתי הסתייגויות . שם שעת לילה ולכן אי ציון רכב בודד לא תקים והשני , לא נעצרת בנקודת הניידת אלא רדפו אחריך ועצרוך, לכן כל פרק החישובים , אם ניתן היה לעצור אותך עד מקום הניידת לא תופס.

אני חשש גם שמצבך בשימוע יהיה קצת שונה מאשר ידידינו בפרק 1 בקשר לפסילה המינהלית.אין קשר לאיפוס הנקודות . העבירות עצמן רשומות בגליון "הציונים " שלך . מה וותקך הכולל בנהיגה.?

אידיוטי היה להודות במהירות של 120 , זה אתה כבר יודע בכל מקרה כעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

די ברור שהוא לזר אותך מלפנים כי אחרת היה לו הרבה יותר קשה לרדוף אחריך. הנחה שלי - הוא לזר באמת על רכב אחר שהיה בנתיב השלישי מימין, הוריד לרגע את העיניים ממנו כשהוא התחיל במרדף ואז ראה אותך בנתיב השלישי מימין (כי סטית לשם אחרי שעברת אותו). משם ההמשך ידוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל הז**, אני לא רואה איך אני מצליח להוכיח את חפותי, גם אם אביא צילומים ובטח אחרי שפלטתי שטויות.

אתפלל שהעיניים הירוקות שלי יעזרו לי עם התובעת..

אברה קדברה

פורסם

רק כדי שאבין, השוטר צריך ללזור בשביל המרחק בנק אחת, ואז להמשיך ללזור על מנת למצוא את המרחק לאחר שהתקדמתי ומכך המהירות? זה לא קורה באותה פעולה? השאלה כמה זמן מינימאלי? כי בהנחה ונסעתי במהירות של התנועה 110+- אני עובר 30 מטר לשניה בערך, ולפי גודש התנועה שהיה אתמול, על מנת שהוא ימצא חלון זמן לפגוע בי מס פעמים בלי הפרעה של מכוניות אחרות באמצע, כשהמרחק שהוא הראה לי הוא 250, יש סיכוי טוב שלקח לו יותר משניה וחצי לפגוע בי כמה פעמיים ואם זה כך, אז המדידה שלו ייתכן ובוצעה מעל המרחק המותר של 300 מטר.

קל וחומר אם מדובר על המהירות שהוא מצא שהיא 137, קרי 38 מטר לשניה, זאת אומרת שגם אם הוא עשה את הפעולה מושלם בלי הפרעה, הוא לזר עלי כשהייתי במרחק של 290 מטר, וכאמור עם היותי בנתיב השמאלי לפי טענתי (בנתיב 3 מימין לפי טענתו) ועם גודש התנועה הסיכויים שהוא הצליח לעשות את זה תקין בטווח של פחות משניה הוא סיכוי נמוך ביותר.

אברה קדברה

פורסם

קריאות של המהירות והטווח מתקבלות (יחד) לאחר 1/3 שנייה מרגע לחיצה על כפתור "מדידה".

בד"כ השוטרים כבר מכירים את המרחקים, בכדי לבצע לזירה רק פעם אחת ולקבל קריאת מהירות של רכב במרחק עד 300 מטר.

פורסם
כל הז**, אני לא רואה איך אני מצליח להוכיח את חפותי, גם אם אביא צילומים ובטח אחרי שפלטתי שטויות.

אתפלל שהעיניים הירוקות שלי יעזרו לי עם התובעת..

חף, אתה לא. על פי עדותך נסעת 120 קמ"ש.

מאחר ואת החשבונאות, המשוואות, והגאומטריה אני משאיר למקצוענים, אתייחס רק לסבירות.

סביר להניח, שעומס התנועה לא היה כפי שאתה מתאר.

גם נהיגה במהירות איטית של 120 קמ"ש, מצריכה מהנהג אחוז מסויים של ריכוז. תוסיף לזה שהצלחת לזהות ניידת מסתתרת ושוטר לוזר על רכב ובמקביל גם דווחת בוויז אז אני יוצא מנקודת הנחה שאתה או כשרוני במיוחד או שהתנועה פשוט לא הייתה צפופה כמו שאתה זוכר. כי בינינו, מהנתיב השמאלי ביותר, במהירות גבוהה, ממרחק של כמה מאות מטר, בצפיפות תנועתית, תוך כדי הפעלת GPS לזהות שוטר לוזר מניידת מוסתרת ועדיין להיתפס... (בל נשכח שההנחה הרווחת שעיניים בהירות רואות פחות טוב)

ארז רונן

פורסם

אז תן לי להאיר את עיניך, התנועה הייתה צפופה אבל המהירות הייתה קבועה של רוב המכוניות ולכן רמת הריכוז שנדרשה (ממני לפחות) אינה גבוהה, לראות את השוטר בצד ימין בשול הוא חלק מהנהיגה כאשר אני לא מסתכל לנקודה אחת קבועה מחוץ לחלון קדימה בלבד, דיווח בוייז מסתכם ב3 לחיצות, ומן הסתם דווח על הניידת כמה מאות מטרים לאחר שעברתי אותה.

מיותר לציין שאין שום קשר בין גודש התנועה לנ"ל.

האמרה שנאמרה לשוטר הייתה בלשון שגיא נאור ובהגזמה, רק שבתמימותי/טיפשותי, לא בדקתי מה השוטר כתב כפי שכבר אמרתי.

אברה קדברה

פורסם

אם הודית שנהגת במהירות של 120, זה מספיק להרשעתך בנהיגה במהירות מופרזת, גם אם תראה שהיו בעיות במדידת הלייזר.

דני

• תוכן חדש...