Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה תפסו אותה עם דבורה? אני בטוח שגם השופט צחק ולכן העסקה.

חזרתי עכשיו מהשימוע, לשמחתי עם הרשיון בכיס. הקצין היה נחמד, קצר ולעניין. העיקר הכנתי נאום חוצב להבות..

הוא אמר שיש לי עבירת מהירות מלפני 3 שנים והם מסתכלים 5 שנים אחורה, אבל כנראה שהשתכנע שאני לא עבריין תנועה.

תפסו אותה כביש 70 מול קרית חרושת לכיוון דרום.

השופט הזה לא צוחק מכלום. אחד השופטים המחמירים הן בהתנהלות באולם והן בפסיקות .

בדקה הראשונה הוא הוציא מישהו מהאולם שהתלחש. ואחרי 10 דקות הוא הוציא עוד מישהו שהתעסק עם הניירות שלו ועשה רחש של נייר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן

אתה בסה"כ 2 קמ"ש מעל המהירות המזכה אותך בהזמנה למשפט, 130 בכביש של 90 ואתה משלם קנס 750 ש"ח + 8 נקודות.

בנוסף עבר נקי יחסית , לכן יצאת ללא פסילה מינהלית

אם תתנהל נכון , אתה צריך להגיע לעיסקת טיעון של 750 ש"ח + נקודות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה לדעתך, בהנחה והשוטר אכן לא דיווח כי היה עם שוטר נוסף ברכב (כמו בשרשור על החגורה) אין בכך בשביל לחזק את עמדתי?

כמובן שאדע זאת רק לאחר שאצלם את התיק אבל בדוח מופיע רק השוטר ללא עדים.

אברה קדברה

פורסם

עם השוטר השני לא היה מעורב בלזירה / בתפיסה / בנסיעה אחרי, הרי עדותו לא חיונית.

כמובן שאתה יכול לנסות לנצל את זה, למרות שייתכן והוא כתב מזכר שתמצא אותו בתיק.

שוב מטעמיך אתה לא מעלה את הדו"ח .עלי זה מקשה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היום היה המשפט, נסגר בעסקת טיעון - 1200 קנס ללא נק (נמחקו 10 נק) ואי אפשר היה לבטל את התנאי ויהי מה, צומצם לחודשייים לשנתיים.

אברה קדברה

פורסם

יופי חבל על התנאי סגרת לבד או עו"ד

כדי למחוק נקודות האשימו אותך בתקנה 51 מהירות לא סבירה לתנאי הדרך או ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

היה לי מקרה דומה כמו לפותח השרשור באותו מקום בדיוק!

רק שאותי תפס הממלז על 131 ואני יודע שהייתי על 110 במד המהירות ו98 בWAZE

הייתי בנתיב השלישי מימין מתור ארבע ואז עברתי לשני מימין אם איתות שלפתע מימין שלי מזדה 6 שאומרת לי לעצור בצד

שואל אותי למה אני לא נוסע כחוק-תגובתי היתה נסעתי לפי החוק- גם לפי מד המהירות וגם לפי הGPS יכול להיות שירית על מישהו אחר!

בדוח הוא רשם כתגובתי- נסעתי 100 משהו כזה.

הוא ענה כיוונתי לרכב שלך וזה היתה המהירות שלך! בדוח הוא רשם שהוא מימלז על הרביעי מימין!! כלומר בנתיב הכי ימני.

ואני בכלל נסעתי על השני מימין ושהוא עצר אותי הוא היה מימין שלי[ ולא נסע על השוליים!]- כלומר על הימני ביותר איפה שהוא טוען שאני נסעתי.

אני בטוח שהוא מימלז על מישהו אחר כי ברגע שראיתי מזדה 6 טסה מאחורי זזתי אחד ימינה[ לשני מימין] כדי לפנות לו את הדרך

היתה לידי איביזה צהובה שלקחת להכי שמאלי ונעלמה, אולי הוא מימלז אותו?!

קיבלתי 750 שקל ו8 נקודות.

האם יש קייס ללכת למשפט?

תודה לכולם.

נ.ב

לפני שנתיים נתפסתי על 115 ליד מצפה רמון וקיבלתי אזהרה ושנה על תנאי.

לפני זה לא היה כלום. רישיון מעל 10 שנים.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

מתי קרה לך המקרה

מה שם השוטר הממלז

סריקת דו"ח יכולה לסייע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתמול: שבת ה21.4 בשעה 17 לערך

שם השוטר: רס"ר גונברג אבי- ממה שאני מצליח להבין.

את הדוח אני יעלה יותר מאוחר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ישה הלכתי למשפט עם חבר עו"ד, התובעת עשתה הרבה פרצופים מה גם שלא הצלחנו לדבר איתה בנפרד, והוא נאלץ להתכתב איתה בזמן המשפט. לא ציינתי אבל כמובן שהוא ביקש להמיר את העבירה ל51 מ51א. השופט היה שמואל מלמד.

המטרה שלי הייתה לבטל את התנאי ויהי מה. זה לא קרה. הצליח לצמצם אותו משלושה חודשים לחודשיים. כל מי שהיה לפני וגם כמה שהיו אחרי, ללא יוצא מן הכלל קיבלו תנאי והרוב גם קיבלו לשלוש שנים. נראה שזה "פתרון" חדש של המערכת, הגיוני למדי, סוג של ענישה אוטומטית.

לגבי בעיות צילום התיק, ניסיתי לעקוף מכל הכיוונים הקלטתי כמה שיחות, כל פעם השתנו הסיבות וכלום לא עזר. גם שלחתי עו"ד ממשרד תעבורה לצלם בשבילי את התיק והתגובה הייתה זהה (ניסינו 3 עורכי דין לצלם לפני המשפט). בגלל שכביכול זו עבירה קלה אז אין עם מי לדבר.

דבר אחרון. רציתי לצלם את התיק בגלל פרטי המקרה, בגלל שהופיע שוטר אחד בלבד בדוח בזמן שבניידת גם היה מתלמד, השוטר סילף את דברי וכמו טמבל גם חתמתי לו בסוף. בקיצור כשהגענו למשפט, לתובעת לא היה שום תיק פרט לדוח כמו שלי וגליון ההרשעות.

כמו שזה נראה זה היה אמור להיות המילה שלי נגד השוטר.

אברה קדברה

פורסם

שלילי,

היה מישהו באוטו שלא יצא.

• תוכן חדש...