Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט 2008 - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית סוויפט 2008 וראיתי עד עכשיו שני רכבים שיכולים להיות רלוונטים. שניהם מהדגם המאובזר יותר (GLX)

הראשונה עם 62K ק"מ, אחרי טיפול + צמיגים חדשים + כמה תוספות קטנות (חיישנים, דיבורית בלוטוס, מרימי שמשות, קודנית). נראית שמורה מאד מטופלת רק במוסך מורשה. לא מוכן לרדת שקל מתחת למחירון (לאחר פגישה). ההתרשמות שלי שהמוכר אמין.

השנייה היא יד שנייה, כלומר אני אהיה שלישית, מה שלפי לוי יצחק/יד 2 מיד מוריד את המחירון שלה אחרי הקנייה ב 2K/3.5K בהתאמה.

היתרון הגדול שלה שיש לה רק 30K, אך החשש שלי פה הוא כפול - א. עניין ירידת הערך המיידית ברגע שהרכב עובר ליד שלי, פלוס הקושי הפוטנציאלי למכור אותה הלאה כיד 3 ב. העובדה שרכב כזה צעיר הוא יד 2 כבר. המוכרת נתנה לי הסבר שהיד הראשונה רצתה להחליף צבע ושהיא פשוט החזירה אותו לסוכנות והיא קנתה את הרכב כיד 2 מהסוכנות (לא הייתה העברת בעלות כפולה). ההסבר לא משכנע לכאן או לכאן, כך שנותר לי לסמוך רק על בדיקה ובדיקת היסטוריית בעלות. בנוסף, היא מעט גמישה במחירון (הפחתה של 2K לאחר מיקוח ראשוני) היא עם קצת פחות תוספות מהרכב הראשון (ללא חיישנים/דיבורית), והיא לפני טיפול וטסט ביוני.

ההפרש במחירים לאחר מו"מ הוא כ 1500 ש"ח לטובת השנייה (כלומר השנייה יותר זולה).

מה המלצותיכם? כ"כ איך ניתן לבדוק לעומק את היסטוריית הבעלויות?

תודה.

פורסם

אתה שוכח שהרכב הראשון הוא:

א. אחרי טיפול.

ב. צמיגים חדשים.

ג. גרסא מאובזרת + תוספות

הדברים האלה שווים הרבה כסף.

אתה יכול לקנות רכב זול יותר עם יותר ידיים ויותר קילומטרז' אבל אתה חייב להבין שיישור קו מכאני\טכני לרכב הזה כנראה ידרש והוא לא יהיה זול.

אם יש לך מוכר אמין ביד ועם רכב שיש לך היסטוריית טיפולים מלאה בשבילו והוא גם מיושר קו -> לך על זה בעיניים עצומות גם אם ההפרש הוא 5K במחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב הזול יותר הוא עם פחות ק"מ. אמנם לפני טיפול, אך עם פחות 32K ק"מ. כ"כ האבזור הוא אותו אבזור למעט חיישנים ודיבורית.

פורסם

מבחינה קוסמטית, לשניהם יש שפשוף שניים קטנים - לא משהו ששווה לגעת בו,

מבחינתי בגדר if it ain't broken don''t fix it

לראשונה יש אולי שפשוף-שניים יותר, אבל לא דפיקות. כ"כ המסגרת של אחת הלוחיות שלה שבורה (חצי מהמסגרת חסרה).

לא ציינתי שהראשונה (62K ק"מ אחרי טיפול, יד 1) היא כסופה, והשנייה (32K ק"מ לפני טיפול, יד 2) היא שחורה. לא יודע אם זה משנה...

פורסם
אני הייתי הולך על הראשונה. זה כמובן בתנאי ששני הרכבים במצב טוב, ללא תאונות וכו'.

תוכל לפרט מאיזה סיב/ות?

• תוכן חדש...