Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2012 ב95,000 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלמה סיקט הציעו קיה פורטה 2012 ב95,000 במקום 118,000...

המבצע אדיר, אבל די מוזר שיש כזו הנחה גדולה...

מה אתם אומרים על הרכב עצמו? אמין? חסכוני?

פורסם

אחלה מחיר אף על פי שגם אם הרכב לא עבר אפילו ק"מ אחד, עדין תספוג ירידת ערך כרכב יוצא ליסינג..

יש לי את הרכב בשנה וחצי האחרונות, כמעט 60K , אין תקלות , הרכב מרווח ונוח למשפחה.

צריכת דלק ברגל כבדה של 1:10 , נסיעה חסכונית תביא אותך לרמה הקרובה ל 1:13 , נתון שמושג אצל קלי הרגלים אצלנו בחברה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אחלה מחיר אף על פי שגם אם הרכב לא עבר אפילו ק"מ אחד, עדין תספוג ירידת ערך כרכב יוצא ליסינג..

יש לי את הרכב בשנה וחצי האחרונות, כמעט 60K , אין תקלות , הרכב מרווח ונוח למשפחה.

צריכת דלק ברגל כבדה של 1:10 , נסיעה חסכונית תביא אותך לרמה הקרובה ל 1:13 , נתון שמושג אצל קלי הרגלים אצלנו בחברה.

+1 לפורטה. אצלי עם וותק של כמעט 100K ק"מ. רק שבחים!

לעניין צריכת הדלק, מעולם לא השגתי צריכה של 13 ק"מ/ל', למרות ש-90% מנסיעותיי הן מחוץ לעיר, ובנסיעות רגועות מאד.

פורסם

המבצע אכן אדיר. הבעיה היא שאתה יד שניה והראשונה ליסינג. בעיה שניה: ייתכן והרכב עמד חודשים ארוכים באחד הנמלים.

תבקש לברר מהו תאריך הייצור של הרכב.

פורסם
המבצע אכן אדיר. הבעיה היא שאתה יד שניה והראשונה ליסינג. בעיה שניה: ייתכן והרכב עמד חודשים ארוכים באחד הנמלים.

תבקש לברר מהו תאריך הייצור של הרכב.

אפשר לבקש (ולקבל) אישור מהחברה המוכרת, שהרכב נרכש עם 0 ק"מ.

אנחנו לפעמים שוכחים שרוכשים את הרכב קודם כל בשביל ליהנות ממנו, ורק לאחר מכן - בממוצע כ-5/6 שנים מאוחר יותר, למכור אותו.

נראה שזו מציאה אמיתית! תחשבו שבמחיר של יונדאי I20 אפשר לקבל מכונית גדולה וטובה ממנ בכל היבט!

פורסם

במיקרה אני עובד בשלמה סיקסט ובמיקרה הרכב הזה נמצא אצלי בסניף .

אתה רשום כיד 2 והבעלות הקודמת היא ליסינג .

הרכב הוא ניילונים 0 ק"מ .

הרכב לפי מה ששמעתי עד כה .

חסכוני מאוד .

משפחתית מצויינת, 0 תקלות .

בנוסף קיה השתפרו מאז ..

ו7 שנות אחריות . מה רע ?

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם

אין שום דבר רע, המבצע ממש משתלם.

הבעיה היא שיבואני קיה צוחקים לנו בפנים. מחיר המחירון של הרכב 118K, ואילו שלמה יכול למכור לנו רכב שקנה מהם ולא נעשה בו שימוש ב95K, ועוד להרוויח כמה אלפים טובים. מה זה אומר?

1. שקיה פורטה נמכרת לחברות ליסינג ב30% פחות ממחיר המחירון.

2. שמי שקונה קיה פורטה מהסוכנות פשוט שודדים אותו לאור היום.

3. עם כאלה מחירי רצפה לא פלא שקיה נמצאת בראש טבלת המכירות.

פורסם

ועל זה נאמר (אני מייחס את זה כרגע בהשאלה ליבואני הרכב הגנבים במדינתנו הקטנה):

אתה יודע מה הבעיה במשכורת של 4 מיליון ש"ח? שנשאר לך בסוף רק 2 מיליון ש"ח אחרי מיסים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אמא שלי קנתה אחת במחיר הזה לפני חודש והיא פשוט מרוצה עד הגג,מומלץ.

• תוכן חדש...