Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 שנת 2008 מפרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום חזרתי מסוכנות טרייד אין מכובדת ביותר עם הצעה לרכוש i30 מודל 2008 28 אלף ק"מ מפרטי ב-70,000 ש"ח .

המחירון לני שיקלול -81.5 אלף אחרי שיקלול עליה לכביש וק"מ- 85.000 ש"ח (לוי יצחק).

בבדיקה- תיקוני ח לא משמעותיים והרכב עבר תיקוני צבע בהתאם לנוכח שריטות .

אני כמובן לוקח אותו לבדיקה מטעמי לוודא שזה כל הסיפור של התאונות.

השאלה שלי: 1. אני חושש מאוד מירידת ערך של הרכב. אני מתכנן להחזיק אותו 3-4 שנים מה הצי לירידת עך ?

2. האם יש לי סיכוי סביר למכור אותו בגלל שהוא מפרטי אם הוא יהיה שמור?

3. האם אין אופציות טובות יותר ב70 אלף? אני מחפש משפחתי בטיחותי,אמין,לא זולל דלק. שוק טוב .

לתשובתכם הכנה והטובה (והמהירה) אודה

בברכה

תודה. ארז

פורסם

בהתחשב ביצרן, הדגם, השנה, העובדה שהרכב מפרטי ושמור יחסית ולפי המחיר המשוקלל כנראה עם קילומטרז' נמוך, אני מרשה לעצמי להעריך כי ירידת הערך לא תהיה גדולה באופן חריג, אלא תהיה ממוצעת.

אני מניח שכשתגיע למכור את הרכב עוד 3-4 שנים העובדה שהוא יהיה רכב שכל ידיו היו פרטיות ישחק לטובתך. אני באופן אישי לא הייתי מתלהב מקניית רכב יד שנייה כשידו הראשונה הייתה ליסינג. אני מניח שרוב האנשים כמוני.

Having said that

עתיד נסיון ניבוי ירידת ערך לרכב הוא להכשל.

אני חושב שאתה מודאג מדי מעניין הסחירות. לא מדובר ברכב בעל סחירות בעיתית, וזה כל מה שצריך לעניין אותך מבחינה זו.

אם הרכב עונה על צרכיך והמחיר מתאים לך - לך על זה.

לגופו של עניין - להוריי יש I30 בת כשנה והם מרוצים מאוד. הרכב בטיחותי והפגין עד כה אמינות רבה (גם אצל חבר בעל רכב דומה מליסינג). באשר לצריכת הדלק - היא ממוצעת. אני חושב שיש משפחתיות שמצטיינות בנושא זה יותר, אך הצריכה של היונדאי אינה חריגה.

בהצלחה!

פורסם

אצלי הרכב מציג אחלה צריכת דלק, בין 12.5 ל-13 ק״מ לליטר. הרכב המדובר נשמע מציאה ביחס למחיר. אני מקווה שבבדיקה לא תגלה רכב שעבר תאונה או משהו דומה.

פורסם

נשמע על פניו עסקה טובה בהנחה שהרכב יצא תקין בבדיקה. ברשותי הרכב הנ"ל בגרסאת הסטיישן ובסך הכל הוא רכב נעים לנהיגה, זריז, מאובזר יחסית ובעל צריכת דלק ממוצעת (11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת כשהחלק העירוני כולל את פקקי אילון בבקר ובערב המהלך חמשת ימי העבודה בשבוע). עברתי עימו למעלה מ 53000 ק"מ ללא כל בעיות. להערכתי, כדאי. הצבע הוא עניין של טעם ובעיניי הצבע שציינת בהחלט הולם את הרכב.

בהצלחה

פורסם
נשמע על פניו עסקה טובה בהנחה שהרכב יצא תקין בבדיקה. ברשותי הרכב הנ"ל בגרסאת הסטיישן ובסך הכל הוא רכב נעים לנהיגה, זריז, מאובזר יחסית ובעל צריכת דלק ממוצעת (11 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת כשהחלק העירוני כולל את פקקי אילון בבקר ובערב המהלך חמשת ימי העבודה בשבוע). עברתי עימו למעלה מ 53000 ק"מ ללא כל בעיות. להערכתי, כדאי. הצבע הוא עניין של טעם ובעיניי הצבע שציינת בהחלט הולם את הרכב.

בהצלחה

זריז?? :roll: לא ממה שאני שמעתי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
זריז?? :roll: לא ממה שאני שמעתי

כן, זריז ונעים ביחס למשפחתיות בקבוצתה.

בטח גם שמעת שרכב זה כמו אישה. אבוי לאשתך אם היא מקבלת יחס כאילו הייתה מכונית!

פורסם

זריז זה יחסי,

כמי שנהג על הCW למשך קרוב לשנה,

אני יכול לומר שהרכב מגיב טוב ויש זמינות כוח לא רעה,

לא מדובר אמנם בגולף GTI ולא בקליאו ספורט,

אבל בהחלט יש לה נקודות זכות מול רוב המשפחיות עליהן נהגתי ו/או נסעתי.

אצלנו צריכת הדלק טובה ביותר ונעה בין 1:11 לבין 1:12 בתוך העיר, משולב 1:14-1:15.

כרגע אני לא נוהג על הרכב אלא ההורים, אבל הם מאוד מרוצים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מאשר את כל מה שנאמר מעליי עם ניסיון של 2 רכבים במשפחה, אחד חדש ואחד בן שנה, האוטו עם צריכת דלק ממוצעת של 1:11 או 1:12 תלוי במרכיב הפקקים (70% או 50%).

מסכים גם לגבי הזריזות, בהחלט מדובר ברכב זריז יחסית לגודל ולמשקל, יותר בהאצה מעמידה מאשר בסל"ד בינוני אבל אם צריך את הכוח הוא זמין במרבית המקרים.

פורסם
כן, זריז ונעים ביחס למשפחתיות בקבוצתה.

בטח גם שמעת שרכב זה כמו אישה. אבוי לאשתך אם היא מקבלת יחס כאילו הייתה מכונית!

גם המכונית וגם היא מקבלים יחס.

תודה על הדאגה :-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

זה אחד הרכבים החזקים בשוק היום,במידה והבדיקה תקינה זאת הזדמנות.

בהצלחה.

פורסם

היונדאי I30 רכב מעולה , חייב לאשר את הקודמים - יחסית לרכבי ה1600 , הרכב מאוד זריז בתחילת התנועה , צריכת הדלק שלו ממוצעת ואף נמוכה מעט .

הצבע אינו בעייתי , הייתה ברשות משפחתי I30 כחולה כהה , מליסינג - ללא תקלות - מאוגוסט 2008 , הוחזרה לליסינג עם פחות מ60K ק"מ , לכן סביר שכבר מזמן נחטפה .

• תוכן חדש...