Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כשאני מנסה לתת קיק ברכב פשוט הרכב לא מגיב לא מוריד הילוך לא כלום בקושי מעלה את הטורים מקסימום ל-3.

שום דבר לא לפוזות כמובן הרכב פשוט חלש ויש מצבים שבלי הקיק קשה להסתדר כמו עקיפה

האם בסוף הדוושה יש כפתור קיק דאון ברכב הזה ומה יכול לקרות לכפתור הזה ? מישהו הוציא אותו/התקלקל באיזושהי צורה?

איפה אני יכול לתקן (כל מוסכניק רגיל או אחד שמתמחה בתחום מסויים) ומהי העלות במידה ויצא או התקלקל

תודה רבה לכם, אם יש המלצות למוסכים בחולון שיכולים לסדר את העניין בזול אשמח לדעת :)

מיצובישי סופר לנסר 94 אוטומט (כמובן)

Miata ND2

פורסם

אמור להיות לך על ידית ההילוכים כפתור OD , אם אתה לוחץ עליו כשהרכב בהילוך רביעי, הכפתור מבטל את ההילוך הרביעי והגיר עובר להילוך שלישי. בלוח השעונים יופיעו האותיות OD בכתום.

פורסם
אמור להיות לך על ידית ההילוכים כפתור OD , אם אתה לוחץ עליו כשהרכב בהילוך רביעי, הכפתור מבטל את ההילוך הרביעי והגיר עובר להילוך שלישי. בלוח השעונים יופיעו האותיות OD בכתום.

תודה רבה אבל את זה אני יודע , אבל אני יודע שאפשרות לקיק דאון ע"י לחיצה על הגז קיימת אז מדוע אני לא מצליח לעשות אותה ...

תודה

Miata ND2

פורסם

שלום לך .

בסופר לנסר בשביל לתת קיק דאון צריך ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף פלוס עוד טיפה בכוח (יש כפתור מאחורי דוושת הגז )

פורסם

בדיוק כמו שכתבו מעלי יש כפתור מתחת לדוושת הגז שים לב, גם אצלי זה ככה.

מה שכן אף פעם לא היתי צריך להגיע למצב כזה, האוטו נוסע בסדר גמור ויחסית לחדשות הוא מאיץ סביר בהחלט.

עדיף שתעזוב את הגז כמו שהוא חבל על הדלק, האוטו גם ככה אוכל 1-9/10 (וזה מחוץ לעיר)

Opel Adam S 2017

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה לכם, אם יש המלצות למוסכים בחולון שיכולים לסדר את העניין בזול אשמח לדעת :)

מיצובישי סופר לנסר 94 אוטומט (כמובן)

צור קשר עם מוסך גירים 2000 שנמצא באזור התעשייה של חולון. הם מתמחים בטיפול בתקלות בגיר האוטומטי ויוכלו לאבחן את הבעיה ולפתור אותה במחיר טוב. גש אליהם ובקש מהם לבדוק אם אכן יש בעיה בהורדת קיק-דאון בגיר.

• תוכן חדש...