Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר ידיעות אחרונות עשתה כתבה על מכירת פרארי 458 איטליה בשווי 3 מיליון שקל. עד כה המכונית היקרה שנמכרה בארץ,מחיר התוספות ייקר אותה מ1.8 מיליון ל3 מיליון. הרכב צולם באולם התצוגה בבית קרדן,אך כתבו שנמסרה ללקוח.

קרדיט לידיעות אחרונות.

http://www.youtube.com/watch?v=56jUbN6_QGY&feature=youtu.be

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצפות את המנוע בזהב 24 קראט עולה 400,000 ש"ח

איזה תוספות לעזאזל עולות 1.2 מיליון ש"ח???

כשאני מפנטז על כל התוספות ועל כל השיפורים הכי חלומיים שאני רוצה באוטו שלי אני לא עובר את ה100,000 ש"ח... ואם היתה לי פרארי כזאת רוב הסיכויים שלא הייתי צריך שום תוספות ושיפורים כי הכל כבר נמצא שם מלכתחילה.

אלא אם כן החבר'ה העשירים רגילים כל-כך להתעסק בכסף הגדול שהם כבר שכחו כמה עולה כל דבר ואז בסוכנות מצליחים לעבוד עליהם:

"כן, בוודאי שאתה יכול לקבל אותה עם מושבי עור - זה יעלה לך 600,000 ש"ח, כל מושב"

"פנסי קסנון זאת תוספת של 450,000 ש"ח ועוד 150,000 ש"ח על 3 שעות עבודה של המוסכניק"

"אבל אל תדאג בזמן ביצוע העבודה נזמין לך מונית שתקח אותך הביתה וזה יעלה לנו רק 50,000 ש"ח"

:wink:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

דווקא העשירים הם הכי פחות פראיירים, תאמין לי שהם יודעים בדיוק כמה לשלם ועל מה.

לפעמים הם רוצים שמישהו יידע שהם קנו את הרכב הכי יקר בארץ וכמה הם שילמו עליו (מה גם שיש מצב טוב מאוד שזה מספר לתקשורת בלבד שנמסר עקב אינטרס של בקונה/מוכר ולא קשור בכלל מציאות) - אל תהיה תמים.

פורסם

אופציות למשל:

מתאם לאייפון, עולה בארה"ב 700 דולר

המגנים הצהובים שיש לו מקדימה, בצדדים? 1500 דולר

מושבים חשמליים, עוד 3400 דולר

סט מזוודות תואם עולה 7000 דולר

אם תסתכל על זה כאחוזים ממחיר האוטו, סט המזוודות הזה יעלה לך כאן 43 אלף שקל.

בכל מקרה, אלה רק אופציות בודדות, לרוב המכוניות האלו נרכשות עם רשימה של כמה עשרות אופציות כי ככה זה. קרבון בהגה, מד סל"ד צבוע בלבן (866 דולר, תודה ששאלת) וכו'. מעל כל אלו יש לך את האופציות של הAtelier שעבורן אתה טס למפעל בשביל לבחור, ואז אתה יכול לעשות כמעט הכל, למעט שינויים מכאניים. וזה נעשה יקר באמת.

ממה שאני יודע בארה"ב רוב הפרארי האלו, אפילו אם הוזמנו על ידי הדילר למלאי שלו - ולא ישירות על ידי לקוח שעוד רוצה דברים מיוחדים - יעלו בערך 20-30 אחוז מעל מחיר הבסיס בגלל האופציות.

המצב זהה אצל פורשה (רק שהכל יותר זול, ויש הרבה פחות אופציות). שם בעצם נמצא הרווח הכי גדול של היצרנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אולי כל פנים הרכב נעשה בתפירה מיוחדת?

אולי יש הטבעות של פרארי בכל מקום?

אולי הרכב הורכב בצורה מוסימת (הרכבה של אדם אחד)?

אולי יש אדם אחד שחתום על ההרכבה?

אולי הרכב שופע קרבון אמיתי?

אולי יש לו ברקסים "קצת" יותר טובים?

כפי הנראה שכל זה יעלה את המחיר הרכב לאותו אדם שחולה רכב כמו כולנו אך הוא יכול גם להרשות לו.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אני הייתי מחייב כל רוכש בתרומה של 10%

זה בסדר...הוא תרם לשטייניץ 1.3 מלש"ח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי הכתבה בידיעות אחרונות (העיתון הפיזי לא YNET), הגג הוא מקרבון כנ"ל חלקים שהם בד"כ מפלסטיק, הבלמים קרמיים, הצבע הוא צבע בהזמנה אישית, מתלים מכווננים ומע' סטריאו "היקרה ביותר שמציעה פרארי".

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

התוספות שייקרו את הרכב הם תוספות פנימיות, המנוע אותו מנוע נשאר. חלק ציינו ששפכו המון כסף על הגג קארבון על הדשבורד עם קצת קארבון ההגה מקארבון,תפירה,מערכת,בלמים קרמיים,ג'אנטים, וועוד כמה שטויות...

ואגב,מי שיצא לו לראות ובכלל לצלם את הפרארי 458 איטליה האדומה שהסתובבה היום בתל אביב מוזמן להעלות תמונה,היא טסה במהירות בקושי אפשר היה לראות אותה.

שמתי לב שכל פרארי 458 איטליה שהגיע לארץ מסתובבת ללא לוחית רישוי קדמי בכלל. אני די בטוח שמשרד הרישוי מרכיב לוחיות והבעלים שלהם מורידים אותם.

407335_289243444472794_148844681846005_832661_578869470_n.jpg

פורסם

מעניין אם הבעלים לקח קורסי נהיגה מתקדמת או משהו כזה..לנהג חסר ניסיון עם סוגי רכבים כאלה יהיה קשה לשלוט עליה (הנעה אחורית והכל)..

ועוד לנסוע עליה במהירות בתל אביב ?! כל 200 מטר יש רמזור ארור.

• תוכן חדש...