Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית שמן פולו GTI חדשה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם.

ברשותי פולו GTI חדשה.

לאחר טיפול 1000 ק"מ ראשונים של האוטו הוחלף במוסך צ'מפיון חצי קילו שמן במיכל. לטענת איש המקצוע הדבר שגרתי.

במהלך נסיעה היום (5100 ק"מ) במחשב הדרך הופיעה הודעה check oil level. האם יתכן שלאחר 4000 ק"מ בלבד רמת השמן במנוע שוב נמוכה? האם הדבר שכיח?

פורסם
דובר על זה רבות בפורום, שהמנועים האלו זוללים המון שמן.

הייתה לי את הוארסיה החלשה יותר בגולף היילין 160 כ"ס. רכשתי אותה עם 8000 ק"מ ומכרתי אותה עם 44000 ק"מ. רק בטיפולים נדרשתי למלא שמן.

פורסם

שלום רב,

לנושא זה ישנה התייחסות מפורטת בספר הרכב שלך. צריכת השמן בפועל מושפעת בעיקר מהתנהגות הנהג. צריכה של חצי ליטר ל- 1000 ק"מ נחשבת על ידי היצרן כסבירה והיא אמורה להתייצב לאחר כ- 5000 ק"מ.

בכל מקרה, מוצע לך להגיע למרכז השירות ולבצע בקרה לאורך זמן אחר צריכת השמן שלך.

בברכה,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איך זה הגיוני? זה רכב חדש לעזעזל? אז למה לקנות רכב חדש?

כדי שיהיה לך כאב ראש עם להוסיף שמן או לא?

לא יאומן.

פורסם
הייתה לי את הוארסיה החלשה יותר בגולף היילין 160 כ"ס. רכשתי אותה עם 8000 ק"מ ומכרתי אותה עם 44000 ק"מ. רק בטיפולים נדרשתי למלא שמן.

+1

גם אצלי, רכב זהה, במהלך השנתיים שהוא אצלי ונסע 16.5K, לא נדרש אפילו גרם אחד של שמן בין הטיפולים.

פורסם

בנושא זה דנו רבות בפורום VAGIT. פורום של רכבים מקונצרן VAG. הנה לינק לדיון:

http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=1911

אני בעלים של פולו GTI חצי שנה. הרכב עבר 5500 ק"מ ושלוש פעמים מילאו מיכל שמן מלא!!!!

זה אומר שזו התנהגות מוכרת אבל בהחלט לא תקינה. מנהל אחד המוסכים המורשים אמר לי אחרי 2500 ק"מ שמילאו בפעם הראשונה שזה תקין לחלוטין. הרכב שלי הוא מליסינג תפעולי (החברה שאני עובד בה חוכרת לי אותו), אם הוא היה שלי, הייתי כבר בדיונים מתקדמים מאוד עם פולקוואגן בגרמניה.

• תוכן חדש...