Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום להפתעתי קיבלתי דו"ח בשעה 10 בערב על כך שחניתי על המדרכה ליד הבית שלי מהסיבה הפשוטה שאין מקום להחנות את הרכב ברחוב (הכל אדום לבן,וגם שם הכל מלא במכוניות). נשארתי חסר אונים אז החנתי את הרכב למשך שעתיים.

כשירדתי בשעה 10 גיליתי שפקח הניח לי דוח על השמשה (שאגב הונפק בשעה 21:57..מרפי כבר אמרתי?)..עברתי על כל הפרטים וגיליתי שבפרטי הרחוב השם של הרחוב רשום נכון אך בסעיף "ליד:" שבו אמור להיות רשום מספר הבניין שלידו בוצעה העברה כתוב "4" והחנתי את הרכב בכלל ליד 2. אני יוסיף שבין בניין מספר 2 לבניין מספר 4 יש מרחק של כ15-20 מטר והם בכלל לא קרובים זה לזה.

אני בטוח שאחד השכנים הזמין את הפקח במכוון מפני שממש בצמוד למדרכה עמדו אולי 7 מכוניות (באדום לבן) ואף אחד לא קיבלה שום דו"ח.

יש לי קייס לביטול הדוח?..

דוד

פורסם

האם מהשעה 22:00 החניה מותרת באדום לבן ו/או על מדרכה, ברחוב הנ"ל ?

להבנתי, קיבלת קנס בגלל שחנית על מדרכה, כך שאין קשר לצבע אבני השפה.

טעות ברישום של מס' בניין לא תהווה עילה לביטול הדוח.

אתה יכול לנסות ולשלוח בקשה לביטול, מהסיבה של מצוקת חנייה באיזור או בקשה להמיר לאזהרה (במידה וזוהי עבירת חנייה ראשונה).

אגב, באיזה עיר ?

פורסם

אין שום שלט שמאפשר חנייה או אוסר עליה.

חניתי על מדרכה שהשפת מדרכה שלה היא אדום לבן,ולאורך כל המדרכה עמדו מכוניות שהם בעצם עומדות באדום לבן. (אני עמדתי על המדרכה למשך שעה וחצי.)

כשירדתי לרכב ראיתי שרק אני קיבלתי את הקנס ואף אחד מכל המכוניות שחנו באדום לבן לא קיבלו קנס מכאן הסקתי שממש הזמינו לי את הפיקוח.בדקתי את כל הפרטים שמופיעים בדו"ח ומלבד המספר בניין שהוא לא נכון - כל הפרטים נכונים.

מה המומחים מציעים?..לשלם את הדוח ולשכוח מהסיפור?

יש לי דו"ח חנייה מלפני חצי שנה שחניתי באדום לבן או שזה היה בכחול לבן בלי כרטיס חנייה אני כבר לא זוכר.

דוד

פורסם

בדו"ח כתוב מה העבירה או הסעיף המתאים בחוק העזר של אותה עיר.באיזה עיר מדובר?

תביאם לפנינו נבין יותר , ואז גם אולי נדע לייעץ לך טוב יותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לשלם ולא לשכוח.

האם כולם חנו על המדרכה עם 4 גלגלים או רק אתה?

אם כולם, ורק אתה קיבלת דו"ח תבקש לבטל עקב אכיפה בררנית /מצוקת חניה. למרות שבטח לא צילמת את זירת הפשע.

אם רק אתה ,תחזור לשורה הראשונה או תכתוב מכתב לביטול עקב מצוקת החניה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק אני,השאר חנו ליד המדרכה שעליה חניתי.אבני השפה שלה הם בצבע אדום-לבן כלומר אסורים לחניה,מכאן יוצא שהמכוניות עמדו כחצי מטר ממני וגם הם עשו עברה (חנייה באדום לבן) אך רק אני קיבלתי קנס.

(אני ממש לא רוצה שהם גם יקבלו,פשוט אני לא מבין איך רק אני קיבלתי כשחצי מטר ממני היו עוד 15 מכוניות שחנו באדום לבן).

לא נורא,אשלם את הדו"ח וזהו.

זה נראה כמו מקרה אבוד מראש.

דוד

פורסם

ככל הנראה קיבלת דו״ח בגלל שחנית -על- המדרכה וזה הפריע להולכי רגל.

אולי מישהי עם עגלת תינוק לאהצליחה לעבור.

אולי נכה בכיסא גלגלים נאלץ לרדת לכביש.

נראה כי העירייה אכן מתחשבת במצוקת החנייה, אך כל עוד לא גורמים להפרעה ממשית להולכי הרגל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני כחצי שנה גם אני קיבלתי דו"ח על חנייה על המדרכה,חניתי עם 2 גלגלים אבל חסמתי את כל המדרכה (גם אני ניפרדתי מ-500 שקל).

שלחתי מכתב ערעור ...היה עדיף לדפוק את הראש בקיר,אין עם מי לדבר.

עשיתי בירור והבנתי שבשנה האחרונה העיריות מחמירות עם כל הדוחות שקשורים לגישה לנכים,בגלל זה הגדילו את הקנס לרכב שמחנה בחניית נכים ועל הדרך גם לרכב שמחנה עם 2 גלגלים על המדרכה וחוסם יותר מחצי משטחה (מהווה בעית גישה לנכים,אם זכור לך לפני 3 שנים בערך דוח על חניה עם 2 גלגלים על המדרכה היה 250 שקל).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אגב,מי שחונה באדום לבן שם בשעות היום מקבל קנס (קיבלתי אחד לצערי לפני קצת יותר מחצי שנה)..בערב לא יצא לי לקבל שם קנס למרות שהחנתי שם רבות בשעות הערב. אולי בגלל שרשות החנייה מפסיקה לעבוד ב7 ורק מקרים ״חמורים״ כמו שלי הם יוצאים לטפל.

אני אשלם כבר בחודש הבא,תודה על התגובות של כולם.

דוד

פורסם

אני מניח שחנית בשכונת אם המושבות בפ"ת

בגדול, ההנחיה שם לתת דוחות רק אם יש הפרעה משמעותית להולכי הרגל.

אכן לפעמים ישנו שכן נזעם שמזעיק את הרכב התורן למתן דוחות לנהג סורר.

פורסם

תשמע,

אני גר בחיפה ברחוב שיש מצוקת חניה נוראית!! אנשים חונים אחד על השני

חניתי פעם אחת על כל המדרכה כי לא הייתה ברירה אבל היה מקום מעבר להולכי רגל וכו'.

קיבלתי קנס בסך 500 ש"ח

שלחתי מכתב לעיריה לביטול הדוח מכיוון שיש מצוקת חניה ברחוב וזה ידוע + תצלום

לאחר שבוע קיבלתי מכתב בחזרה מהעיריה שהדוח הומר לאזהרה.

• תוכן חדש...