Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי הונדה סיויק שנת 98 החלפתי את חיישן הלמבדה ( חיישן חמצן) עקב נורת ברז כתום שנדלקה. מאז שהוחלף החיישן צריכת הדלק נהייתה 1 ליטר ל 7 ק״מ, לעומת 1 ליטר ל 9.5 ק״מ במשולב. האם יכול להיות שהחיישן אינו תקין? או שמא צריך לעשות ניקוי מצערת? או החלפת פלגים היות ולא הוחלפו בטיפול האחרון?

יש לציין שהחלפתי לחיישן של חברת Ntk בעל 4 חוטים,שהוא אוניברסלי. 

אשמח לתשובה, תודה רבה ויום טוב

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

חד משמעי החיישן האוניברסאלי לא מתאים לרכב (לא כל חיישן שיש לו כך וכך חוטים והברגה מתאים לכל רכב).

בודדים הייצרנים שיש להם פתרון להונדה וגם לא לכל הדגמים.

אם תעלה את דגם המנוע המופיע ברשיון הרכב אפשר לבדוק לך האם לבוש יש פתרון ומה המק"ט של החיישן המתאים או לחילופין להתקין מקורי .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אוקיי אני יבדוק עוד מעט,

ולגבי החיישן החליפי אמרת שבהונדה בלתי אפשרי לשים חיישן חליפי, האם זה על סמך ידע מסויים או שנראה לך?

פורסם

דגם המנוע שלי הינו D-16-Y-8

האם חיישן דנסו כן מתאים לדגם מנוע זה?

והאם 600 ש"ח זה סביר עבור החלפתו במוסך?

תודה רבה

פורסם

לפי מיטב ידיעתי להונדה יש בעיה עם החיישנים האוניברסלים,

מומלץ להתקין חיישן מקורי,

היה לי בעיה עם רכב שעשה "צרות" לאחר שהבעלים הרכיב חיישן אוניברסלי לא מתאים ורק לאחר התקנת חיישן מקורי הבעיות נפתרו.

• תוכן חדש...