Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חובה שיהיה USB וקרוס אקטיבי 3-WAY.

תודה לעוזרים.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הוא כבר מתפרק לחתיכות,ידעתי שזה יקרה מהרגע הראשון שמיששתי אותו,לפני זה היה לי PRS והוא היה חסין בפניי:lol: רק הסאונד בקלריון מאיזשהי סיבה היה יותר טוב ,למרות אין ספור כיוונים(היה לי אותם בו זמנית).

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

בסכום הזה, הייתי שוקל ברצינות לקנות יחידת ראש טובה אבל חסרת כיוונים יחסית.

את העודף הרב הייתי משקיע בפרוססור חיצוני.

אם בסכום הזה ניתן לקנות יחידת ראש בעלת יציאה דיגיטאלית וגם פרוססור, מה טוב - אבל אם מדובר במכשירים טובים, עניין ההמרה הכפולה הוא לא מה שהיה עוצר אותי.

לגבי מכשירים ספציפיים אני לא ממש מעודכן בימינו.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תראה ה-PRS הישן מגיע ללא USB אלא אם אתה מצרף לו מתאם Pioneer CD-UB100

יוצא מכשיר חדש בקרוב DEH-80PRS עם BT מובנה ועם USB במחיר אטרקטיבי

כאופציה איכותית יותר אתה קרוב בתקציב לפיוניר DEX-P99RS שהוא כבר ברמה גבוהה מאוד עם קרוס 4WAY ועם USB

כאופציה למשומש הייית שוקל אקליפס 7200 אפשר לרכוש אחד משומש באזור 2000 שח

פורסם

הdex 99 נשמע מעניין אבל אני לא מוצא עליו פרטים בפיוניר

פורסם

זה עקף את ה 5000 מזמן,אתה יודע יש לנו גם אופניים לפנק.

פורסם

רוני,

חיש מכשירי DOUBLE DIN שנמכרים בחו"ל ב300-500 דולר. כמו פיוניר או קנווד,קלריון וכו'.

תוסיף על זה פרוססור שעולה עוד כ350 דולר ואתה מגיע מקסימום ל800-900 דולר.

כולל משלוחים ומיסים זה יגיע לאיזור ה5000 ש"ח, אז ככה שזה כן בתקציב.

under construction..

פורסם
רוני,

חיש מכשירי DOUBLE DIN שנמכרים בחו"ל ב300-500 דולר. כמו פיוניר או קנווד,קלריון וכו'.

תוסיף על זה פרוססור שעולה עוד כ350 דולר ואתה מגיע מקסימום ל800-900 דולר.

כולל משלוחים ומיסים זה יגיע לאיזור ה5000 ש"ח, אז ככה שזה כן בתקציב.

רעיון מעולה אני אתחיל לבדוק.

• תוכן חדש...