Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך שני אפשרויות

1 לפרק את הטמבון ולצבוע מחדש {אפשרות מאוד יקרה }

2 ללכת לצבעי רכב ולעבור עם מכחול על הצבע של הרכב כמובן עם אותו גוון של הצבע של הרכב

תודה ויום טוב :lol::lol::lol::lol:

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם
עדיף להשאיר כך, ולא לעשות תיקון נקודתי בעזרת מכחול.

יוצא נורא לא אסטתי .

זה כמובן הדבר הראשון שעלה לי בראש וגם חשבתי לעצמי ששום צבע אף פעם לא יראה כמו הצבע המקורי...

גם צביעה של הטמבון תיהיה מאוד בולטת לעין.. זה נורא כואב לי, יש לי בדיוק שריטה כזו בצד השני מאנשים שיצאו מחניה בצורה מזלזלת, אחת מהם נעשתה בכוונה ע"י שכנים שעזבו.

לרכב יש לי ערך סנטימנטלי מאוד גבוה ולכן אני ממש מוכן להשקיע על זה.. האם יש סיכוי למצוא טמבון בעל צבע זהה בפירוקיה או לרכוש אותו בצורה כלשהי מהיבואן (צבוע)?

פורסם

כל צביעה של טמבון ולא משנה איפה

תשאיר הבדלי צבע.

פחח טוב ידע לעשות את זה על הצד הטוב ביותר ולטשטש כמה שאפשר תהבדלים.

אך אל תצפה מטמבון שנצבע עכשיו

שיהיה אותו צבע , כמו טמבון שנצבע בחברה בזמן ייצורו

הצבע מקבל שמש ואם הזמן הצבע משתנה קלות.

פורסם

הכול תלוי בפחח.

ראיתי מיליון צביעות ללא שום הבדל או דופי.

ניתן לערבב צבעים עד לרמת דיוק 99.9 אחוז ואת זה אף אחד לא יכול ליראות בעין.

פחח ליפעמים בישביל 200-300 שח לא ישב וישקיע על עבודה איכותית ומיכאן גם הפנסים ניצבעים בדרך ועוד כול מיני מיכלולים.

פחח איכותי מכסה בקפידה את האיזורים מיסביב מתאים את הצבע לא רק לפי קוד דגם אלה גם לפי העין ואז ניגש לעבוד.

בטח שבטח שגם העבודה נעשת בתוך התנור ולא בחוץ.

ואין שום טעם לפרק טמבון בישביל ליצבוע קילוף קטן בצבע .

רז...

פורסם

במקומך הייתי מנסה לתקן נקודתית בעצמי. לא ילך - תמיד יש את האפשרות ללכת לפחח מקצועי או להחליף פגוש כפי שאתה שוקל.

צבע מתאים ניתן לרכוש בטופ-קולור בת"א. נכתב כאן בפורום שהם עושים התאמות לצבע ישן.

כמו כן, יו-טיוב מלא בסרטוני הסבר. הנה אחד

http://www.youtube.com/watch?v=f4ckJoQOaeY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אם החלטת לבחור בעצה של צביעה עצמית,

מומלץ לצבוע במקום סגור (ולהתמגן בהתאם),

וזאת על מנת למנוע מרוחות וחלקיקי אבק להדבק לקטע שנצבע.

בנוסף לא לחסוך על כיסוי חלקי הפח הקרובים לקטע הצביעה כדי למנוע

מנתזים של צבע לפגוע בפח.

עבודה נעימה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את רוב השריטות אפשר להוריד עם פוליש טוב והרבה סבלנות ושבירת אצבעות (או שימוש במכשור מתאים).

בנוגע לקטע הגדול אז אפשר מכחול באמת / צביעה של המקום.

פורסם
יש לך שני אפשרויות

1 לפרק את הטמבון ולצבוע מחדש {אפשרות מאוד יקרה }

2 ללכת לצבעי רכב ולעבור עם מכחול על הצבע של הרכב כמובן עם אותו גוון של הצבע של הרכב - הפתרון הכי טוב :

אני מחזיק בבית בקבוקון צבע שלקחתי מהמוסך המרכזי בטיפול האחרון וכל קילוף קטן על הטמבון אני צובע בעדינות עם המברשת הקטנה ולא רואים את זה ממרחק של מטר ומעלה.

המלצה שלי לפני הצביעה לנקות את האזור עם חומר חיטוי כלשהו.

תודה ויום טוב :lol::lol::lol::lol:

הפתרון הכי טוב :

אני מחזיק בבית בקבוקון צבע שלקחתי מהמוסך המרכזי בטיפול האחרון וכל קילוף קטן על הטמבון אני צובע בעדינות עם המברשת הקטנה ולא רואים את זה ממרחק של מטר ומעלה.

המלצה שלי לפני הצביעה לנקות את האזור עם חומר חיטוי כלשהו.

• תוכן חדש...