Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד 2- מייל מכתובת רוסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי מוצר ביד 2 , מישהו ראה את המודעה ושלח מייל באמצעות האתר. המוזר הוא שכתובת המייל של המתעניין היא xxx.ru להבנתי ספק אינטרנט מרוסיה. בפועל הוא יכול למעשה להכניס כל כתובת שולח שמתחשק לו, כי הוא משתמש במייל של יד2. מה קורה פה, סתם מעניין

פורסם

לפני עידן גוגל-טרנסליט, ותמיכה בממשק במגוון שפות, הרבה דוברי רוסית השתמשו במיילים עם ממשק ברוסית, שסיומת המייל שלהם היא RU (דוגמת mail.ru או rambler.ru)

חלק גדול מאותם משתמשים מעדיפים להמשיך להשתמש במייל הזה.

בברכה

אדי

פורסם

אם אני לא טועה, משתמש שהיוזר שלו מסתיים ב RU, ספק האינטרנט שלו הוא ברוסיה. אומנם הגיוני אם מדובר בתייר אבל לא סביר שתושב ישראלי יהיה מחובר לספק אינטרנט ברוסיה ויתיחס להודעת מכירה בעברית ביד 2. הסבר יתקבל בתודה.

פורסם

היי. אני אזרח ישראל ומשתמש בכתובת מייל עם הסיומות שהזכרת. ויש עוד רבים כמוני. אתה צריך תרגום של מה שנשלח אלייך? :-D

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אם אני לא טועה, משתמש שהיוזר שלו מסתיים ב RU, ספק האינטרנט שלו הוא ברוסיה. אומנם הגיוני אם מדובר בתייר אבל לא סביר שתושב ישראלי יהיה מחובר לספק אינטרנט ברוסיה ויתיחס להודעת מכירה בעברית ביד 2. הסבר יתקבל בתודה.

כבר ענו לך. יש מלא דוברי רוסית בישראל שעדיין מעדיפים להתשמש באתרים הרוסיים בתור האתרים לחשבונות המייל שלהם, זה הכול.

ככה יוצא לך מצב שיש לך עולה מרוסיה, שדובר שוטף את השפה העברית, ויש לו מייל שמקורו משרת רוסי.

פורסם

כמו שכבר אמרו יש רבים שמתגוררים כאן עם סיומת ru.

גם לי יש מייל כזה ואני גר בארץ מינואר 1998 ועדיין משתמש בו.

פורסם

זה בדיוק הטעות שלך.

אתה לא צריך להיות לקוח לשרות אינטרנט רוסי בשביל לקבל מייל אם סיומת RU , כנל COM , CO.IL וכו.

מספיק להרשם לאחד הפורטלים בשפה הרוסית, בדיוק כמו וואלה או נענע בארץ או גוגל ויאהו בחול :)

אודי A4

דימה.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר לזה שהסיומת היא RU לזה שהוא מחובר לספק ברוסיה? אם אתה חי בארה"ב אתה לא יכול לפתוח חשבון במייל של נענע לדוגמא ולקבל סיומת co.il?

יש מלא אתרים רוסים שנותנים חשבון מייל בדיוק כמו נענע וואלה והם עם סיומת RU. זה הכל.

Renault clio RT 1994

פורסם

העניין הוא שלא רק משתמשים ישנים משתמשים בכתובת RU

גם הרוסים הצעירים מעדיפים ממשק ברוסית ולא בעברית ולכן ישתמשו בכתובות RU

זה לא דורש כלום. ואין עם זה שום בעיה.

יש בעיה אחרת עם שולחי הודעה ביד 2

בדרך כלל הם לא רציניים. אם הם לא מתקשרים, סימן שהם סתם באים לרחרח. אבל אם משעמם לך והוא המתעניין היחיד, אז תשקיע בזה. אולי תגלה שהוא אילם ולכן שלח הודעה.

• תוכן חדש...