Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קירור מחשב נייד dell inspiron n5110

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לפני כמה חודשים את ה dell inspiron n5110 מחשב חזק עם מעבד I7 שעובד בצורה יפה..

עד עכשיו לא היו לי בעיות איתו..

אחי התקין משחק בשם dead island ואחרי זה שעה-שעתיים של משחק המחשב פשוט נכבה, ע"פ הטמפרטורה של הפלסטיקה של המחשב המחשב התחמם יותר מידי ונכבה בצורה מבוקרת....

אני משתמש באופן קבוע בלוח קירור שקניתי (אחד מהארץ ועוד איזה 2 מהאיביי) הבעיה היא שהם לא מספיק מקררים אותו, גם שאני עובד ביום קריר שכזה ברשת המחשב מתחמם..

לפי קריאה ברשת המחשב הזה ידוע כמתחמם.. :|

חשבתי על לבנות משטח קירור משלי, יש לי כמה שאלות בנושא..

איפה אני מוצא מאיפה המחשב מוציא אוויר ומאיפה הוא מכניס אוויר?? זה משהו שלא מצאתי...

אם יש מישהו שמכיר ויודע איך לבנות? יש לי ידיים טובות ולא תהיה בעיה לבנות משהו?

יש המלצות לסוגי\גדלי מאוורים?

תודה מראש על העזרה!!

פורסם

1. האם אתה בטוח שאין לך שכבת אבק החוסמת את מעבר האויר?

2. את מיקום הפתחים חפש בספר ההוראות של המחשב. אם אין לך כזה - חפש ב-Google. תמצא את כל מה שאתה צריך בדף החיפוש הראשון. כמובן שתוכל להשתמש בשיטה האינדיאנית (אצבע לחה מול הפתחים), אבל זה פחות מדוייק.

3. האם בדקת טמפרטורות עם תוכנה מתאימה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי את המאוור הוא נקי..

אני עובד עם FANSPEED והיא מראה חום לא סביר...

אני בודק עכשיו בGOOGLE לגבי הmanual שלו...

יש רעיונות? :)

פורסם

גם לי יש את המחשב הנ"ל, סקיירים ואסאסינס קריד האחרונים עבדו אצלי ללא בעיה, בלי משטחי קירור למיניהם.

יציאת האוויר נמצאת משמאל, ליד חיבור הUSB2.0

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הייתה לי בעיה דומה במחשב (asus gaming ) מעבד Q9000

נשלח לחברה ומאז לא מתחמם יותר . (ולא השתמשתי מעולם במשטח קירור) זה לא נוח.

בברכה

נתי

פורסם

הבנתי, פשוט זה רק במשחק הזה המחשב הצליח להתחמם לרמות כאלה, אבל בכללי המחשב מתחמם, אני יבדוק עם השירות לקוחות שלהם ונראה מה הם אומרים. :)

תודה לכולם!

פורסם

מחשב (בטח שמדובר במחשב חדש) שמתחמם עד כדי כיבוי/הודעת שגיאה/עשן/ריח או כל תופעה אחרת=מצב לא תקין, קח את המחשב לנותן השירות שיפתור את העניין, אתה לא צריך להשתמש בשום משטח קירור

• תוכן חדש...