Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר השתתפתי במספר ארועים של המועדון הישראלי לאופנועים קלאסיים .

"אליפות אופנועי הטרייל" שהתקיימה בבן שמן ב-1987, סיימתי במקום שני.

בשנת 1990 (תמונה מצורפת) התקיימה תחרות גם היא בבן שמן.

בסוכות 1992 בתחרות טרייאל לאופנועים קלאסיים בקיבוץ כברי סיימתי במקום שני.יש לי סרטון אבל הוא על קלטת וידיאו ולכן חבל שלא אוכל לשתף אתכם כרגע באירוע.

קיימת היסטוריה ישראלית ענפה לרכב ולאופנועים, תרימו את הכפפה ושתפו.

אגב התמונה התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" בתאריך 22.10.1990, אני מצד ימין (חולצה תכלת) רכוב על מצ'לס 350 ומשמאלי צביקה שטטלנדר אדם יקר רכוב על A.J.S,יש לציין שלאירוע הגיע גם מרדכי קרצמן ז"ל (בן 66 אז) שהגיע מהקריות לבן שמן רכוב על המצלס 350 1941 שלו ועבר איתו את מסלול המכשולים בתחרות באופן שלא היה מבייש צעירים ממנו.

שבת שלום לכולם אריק

scan0001.jpg

פורסם

תמונה יפה שמזכירה אגודות רוכבים משנות השלושים - ושממחישה לנו עד כמה לא התקדמנו מבחינת ספורט מוטורי מאז(ההיפך הוא הנכון :cry:).

האם הרוכב השני משמאל הוא בני ברק מ"ידיעות אחרונות"?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא ידועה לי זהותו של הרוכב שאתה מציין,לגבי הספורט המוטורי אתה צודק המפגשים ההם לא היו רק לתצוגה אלא גם לתחרויות עם גביעים,לא היו אלו תחרויות בנוסח פריז-דקר אלא תחרויות מתונות למבחני יציבות,מעברי מכשולים ונסיעה במסלול צר שנקבע מראש בין העצים .המבחן היה על זמן ושגיאות כמו יציאה ממסלול והורדת רגליים.הייתה עדיפות לבריטיים הישנים בגלל האיטיות שלהם ומרכז כובד נמוך.היה רוכב שהתעקש להשתתף עם בריטי מהיר וזכור לי העשן שיצא לו מבית המצמד כתוצאה מנסיעה איטית בלי שחרור מלא של המצמד.

אריק

פורסם

הייתי באירוע כברי 1992 ואני זוכר אותו בזכות המון האופנועים שהגיעו, התחרויות והאווירה. היה בכברי אירוע נוסף, שנתיים או שלוש מאוחר יותר. לאירוע הראשון הגעתי על מוטו גוצי מונזה 83'. אאל"ט במקום ראשון זכה ג' על BSA B33 שנרכש מאבי והיה האופנוע הכבד הראשון עליו רכבתי.

פורסם

באמת חבל שהארועים הללו כבר לא מתקימים, למעט הארוע לזכרו של ניר עוזדור ז"ל אין היום שום ארוע אספנות שמיועד לאופנועים קלאסים,את המפגשים ביער בן-שמן וכברי זוכרים רק בני ה-40 + ,דם חדש לענף לא יגיע ממפגשים של חברים ותיקים עם כל הכבוד שאני רוחש להם.

גם דור העבר כבר מעדיף לייבא אופנועים מחו"ל או מקסימום לרכב על יפנים מתחילת ה80- הכל קיבל פן מסחרי, האהבה הטהורה לכלי ,עבודת המתכת והשיפוץ נשארו בידיהם של מעטים וחבל.

על-מנת שלא ישמע כאילו אני רק בוכה על העבר, אני אשמח לתרום מזמני כדי לעזור בארגון וקיום אירועים שכאלה,אפשר להתבסס אגב על התשתית של המפגשים האיזוריים ולהחליט שפעם בחודש יארח כל מפגש שכזה אופנועים קלאסיים ומשם לצמוח לקיום אירועים ספציפים.

לומר את האמת, עד היום לא חשבתי להיות חלק ממועדון-ה5 מכיוון שלהרגשתי נושא אספני האופנועים הקלאסים לא ממש מטופל שם

אשמח להתבדות ולהצטרף כחבר.

פורסם

השם הרשום והזכויות על המועדון שמורות ככל הידוע לי למר זאב טנדט.

איש יקר, ואספן דגול, מדי פעם מתקיימים ארועים תחת הדגל הזה, אבל מזה

זמן מדיר רגליו זאב ממפגשים אחרים ועיקר פועלו במועדון ה- IVC.

יש להם אתר משלהם ואני בטוח שזאב ישמח לספק את כל הפרטים שם. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני לא חבר באף מועדון ואין לי משוא פנים, אבל זה באמת נראה ש- IVC יותר פעיל בתחום האופנועים. לפני כמה חודשים היה אירוע אינדיאן שהיה אמנם מצומצם אבל מאד נחמד.

פורסם
בעבר השתתפתי במספר ארועים של המועדון הישראלי לאופנועים קלאסיים .

"אליפות אופנועי הטרייל" שהתקיימה בבן שמן ב-1987, סיימתי במקום שני.

בשנת 1990 (תמונה מצורפת) התקיימה תחרות גם היא בבן שמן.

בסוכות 1992 בתחרות טרייאל לאופנועים קלאסיים בקיבוץ כברי סיימתי במקום שני.יש לי סרטון אבל הוא על קלטת וידיאו ולכן חבל שלא אוכל לשתף אתכם כרגע באירוע.

קיימת היסטוריה ישראלית ענפה לרכב ולאופנועים, תרימו את הכפפה ושתפו.

אגב התמונה התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" בתאריך 22.10.1990, אני מצד ימין (חולצה תכלת) רכוב על מצ'לס 350 ומשמאלי צביקה שטטלנדר אדם יקר רכוב על A.J.S,יש לציין שלאירוע הגיע גם מרדכי קרצמן ז"ל (בן 66 אז) שהגיע מהקריות לבן שמן רכוב על המצלס 350 1941 שלו ועבר איתו את מסלול המכשולים בתחרות באופן שלא היה מבייש צעירים ממנו.

שבת שלום לכולם אריק

אכן הכל נכון.המצ'לס שהיה לך היה 63?

האם עדיין אתה מחזיק בו?

חן.

• תוכן חדש...