Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על פולו קלסאיק SDI 1.9 ידני 00\99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם יש שינוי בפולו קלאסיק בין השנים 99 ו-00 (רק במנוע, גיר, ודברים מכניים נוספים), אני מדבר על 1.9 SDI ידני, או שהשנתונים הללו זהים לחלוטין ?

תודה, ניצן.

פורסם

למיטב זכרוני, והייתי בעלים של פולו קלאסיק מודל 2000 במשך 5 שנים, זהים מכנית ולא זהים בפנים.

בשנתון 2000 היו שני דגמים , עם הבדלים גדולים בעיקר בדשבורד (העיצוב חדש היה רק ב 2000-2001).

חוץ מזה מדובר ברכבים זהים מכנית .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דשבורד והגה שונים, איתותים שקופים, בלמי דיסק מאחור. זה הכל עד כמה שאני זוכר.

אוקיי לא דברים קריטיים במיוחד נכון?

פורסם

קריטיים למה?

אתה רוצה להעביר מנוע\גיר מרכב לרכב?

או מפחד ממחסור בחלפים לדגם היותר ישן?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדשבורד החדש נראה הרבה יותר מודני ואיכותי.

בנוסף נפתרה בו ה"בעייה" של איפוס מד מרחק אחרי 300.000 קילומטר.

אני לא בטוח שהמנוע זהה, לדעתי באיזשהו שלב היה שינוי במנוע, וההספק עלה מ 64 כ"ס ל 68. כאמור,

לא בטוח שזה היה במעבר משנת דגם 99 ל 2000.

פורסם

Buki

הפולו שלי היתה מודל 2000 עם דשבורד ישן ו 64 כ"ס.

המעבר לדגם החדש היה באמצע מודל 2000 , אפילו לקראת הסוף.

פורסם

על זה אין ויקוח, בשנת מודל 2000 קיימים שני הדגמים. יכול להיות שעם הדשבורד החדש הגיע גם מנוע 68 כ"ס, אבל שוב, אני לא סגור על זה.

פורסם

יש הבדלים.

כמו שצויין: יש העלאה בהספק המנוע: מ64 כ"ס ו12.5 קג"מ מומנט ל68 כ"ס ו13.7 קג"מ מומנט. וההבדל מורגש ודי משמעותית.

לפי מה שהבנתי יש גם הבדל בגיר (בהילוך האחורי): בדגם שלפני המתיחת פנים היה מחלה של הילוך מחליק ורועש (גלגל שיניים קטן מדי). מ2000 (אחרי המתיחה) אין את המחלה הזו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...