Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנמלים מוצפים ברכבים!!!אבל חלק מהנמלים משמשים כאיחסון, עד שהאוניה חוזרת ומעמיסה אותם שוב...

לפעמים מדובר בתחנת מעבר בלבד.

לאחר מכן, הרכבים מועברים למדינות אחרות.

איזה מדינות אחרות?

הרכב עולה חזרה על אוניה אחרת או שעולה על מובילית ונוסע לירדן/מצריים/סוריה?

מעבר לזה שמעולם לא שמעתי על הסיסטמה הזאת בספנות, הרכב מאופסן במחסני היבואן, אם אחד (או כל) הרכבים יספגו נזק אז היבואן אחראי?

עפ"י השיטה שלך הרכב אמור להיות מאופסן במגרשי חברת הספנות ועדיין, לא שמעתי על שיטה כזאת של פריקה וטעינה מיותרות שכאלה במיוחד שאני לא רואה מה מטעינים באילת על האוניה במקום הרכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
hwgeek,

במה שונה המכונית החונה בנמל אילת, ממכונית שחונה ברחוב בשכונת שחמון באילת? או ממכונית החונה במצפה רמון ?

להיפך, בנמל היא נפגעת פחות מהשמש כי האבק הרב מהווה מעין כיסוי על הרכב.

.

מי שבוחר להזניח את מכוניתו בשמש לתקופות ארוכות שיבושם לו.

משום מה, אבל, אני חושב שהרבה מחברי הפורום משתדלים לחנות במקום מקורה.

the london underground is not a political movement

פורסם
איזה מדינות אחרות?

משום מה נעלמה מהשרשור תגובה שלי מהבוקר ובה שאלה דומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גם אני חושב ככה, בנוסף הספורטאג׳ שלהם הוא רכב דיי מבוקש וגם במקרה שלו לדעתי מדובר במלאי טרי. טויוטה עדכנה את אבזור הקורולה רק לא מזמן ונראה לי לא סביר שיחלו בשיווק דגם מחודש בלי לסיים את המלאי הישן, ההיילקס לא ממש נמכר בסוכנויות עקב מחסור במלאי כך שגם הוא כנראה הוזמן מראש. הכמות של הסוזוקי לא מטורפת ויונדאי לא ראיתי בכלל בתמונות. דלק מוטורס תקועים עם ה-3 מכיוון שהיא לא מספיק אטרקטיבית, נקווה שמתיחת הפנים תביא איתה גרסאות חדשות וששיווק ב.מ.וו ילמד אותם קצת על ניהול מלאים לא אחידים ומגוונים יותר.

האוניה של קיה נפרקה בסוף חודש נובמבר, לגבי היונדאי היו כמה סנטפה שהיו בצד הקרוב לים ושאר הרכבים של יונדאי נמצאים בהרים מאחורה כמויות של I35, I25 וכ'ו לא הצלחתי לצלם אותם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
hwgeek,

במה שונה המכונית החונה בנמל אילת, ממכונית שחונה ברחוב בשכונת שחמון באילת? או ממכונית החונה במצפה רמון ?

להיפך, בנמל היא נפגעת פחות מהשמש כי האבק הרב מהווה מעין כיסוי על הרכב.

.

היא לא. בגלל זה מכונית משכונת שחמון תהייה בלויה הרבה יותר. צבע אדום יהיה חרוך, גומיות יתייבשו ודשבורד רגיש יהיה סדוק או עם התנפחויות וכו' וכו'.

פורסם

ל-i35 יש רשימת המתנה ומוזר שיש כמויות ממנה שפשוט ממתינות, לגבי ה-i25 היא מתומחרת גבוה מדי והיא לא מאוד מוצלחת, מניסיון.

פורסם

בואו נעשה תרגיל מחשבתי קטן ,

יבואן יונדאי מוכר בחודש בממוצע מעל 2700 רכבים לחודש (רק יונדאי ללא מיצובישי ומרצדס )

ניתן לראות את הנתונים כאן: http://www.vehiclesnet.org.il/statistics

בהנחה שאוניה מגיעה פעם בשבועיים, אז לאחר הפריקה צריכות להיות בנמל 1350 רכבי יונדאי

כעת בואו נספור , ונראה שמהדגמים של יונדאי בתמונות יש לכל היותר עד 500 -600 רכבים (בהערכה גסה כלפי מעלה )

זאת אספקה של שבוע ,

אז זאת לא כמות גדולה כל כך....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם אכן יש 100 אלף רכבים אז הכמות היא ענקית.

אם ישנם רק 600 לכל יבואן אכן זה לא הרבה.

במדינה הזו רק עשירים צריכים לקנות רכב חדש, כל לוקחי ההלוואות למיניהם :shock:.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כל המכוניות שחונות במחסני הערובה באילת ימכרו בארץ, במוקדם או במאוחר.

אין שום אפשרות לייצא מהארץ מכונית שהגיעה לכאן, בדוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אגב, איך משנעים את המכוניות ממקום למקום?

בארץ? על משאית-מובילית.

מחו"ל לארץ? דרך הים באוניות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מאמין שאפשר לקבל היום מחירים מעולים מהיבואנים, צריך רק לדעת להתמקח.

זה בסדר, יש גם אנשים שמאמינים עדיין בדרדסים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפעמים מדובר בתחנת מעבר בלבד.

לאחר מכן, הרכבים מועברים למדינות אחרות.

עידן

איזה מדינות אחרות?

הרכב עולה חזרה על אוניה אחרת או שעולה על מובילית ונוסע לירדן/מצריים/סוריה?

מעבר לזה שמעולם לא שמעתי על הסיסטמה הזאת בספנות, הרכב מאופסן במחסני היבואן, אם אחד (או כל) הרכבים יספגו נזק אז היבואן אחראי?

עפ"י השיטה שלך הרכב אמור להיות מאופסן במגרשי חברת הספנות ועדיין, לא שמעתי על שיטה כזאת של פריקה וטעינה מיותרות שכאלה במיוחד שאני לא רואה מה מטעינים באילת על האוניה במקום הרכבים.

למיטב ידיעתי, בגלל זה שוק הרכב הישראלי מוגדר כ"שוק קצה"- לא ניתן לייצא מכוניות מפה למדינות אחרות.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...