Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מתנגד לויטארה הקצרה שיש שם במחיר הכרות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסול בתמונות היא אחרי מתיחת הפנים ורק החלה להמכר בארץ, ז"א שלא מדובר בסטוק שזרוק שם ללא דורש.

פורסם

חבר שלי שעובד בנמל אילת מספר לי שלפעמים יש מציאות.

הוא למשל זוכר פריקה של 2 ניסאן GT-R ומספר שלפעמים באים כמה לקסוסים.

איפה באמת מעניין, בנמל אשדוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הסול בתמונות היא אחרי מתיחת הפנים ורק החלה להמכר בארץ, ז"א שלא מדובר בסטוק שזרוק שם ללא דורש.

גם אני חושב ככה, בנוסף הספורטאג׳ שלהם הוא רכב דיי מבוקש וגם במקרה שלו לדעתי מדובר במלאי טרי. טויוטה עדכנה את אבזור הקורולה רק לא מזמן ונראה לי לא סביר שיחלו בשיווק דגם מחודש בלי לסיים את המלאי הישן, ההיילקס לא ממש נמכר בסוכנויות עקב מחסור במלאי כך שגם הוא כנראה הוזמן מראש. הכמות של הסוזוקי לא מטורפת ויונדאי לא ראיתי בכלל בתמונות. דלק מוטורס תקועים עם ה-3 מכיוון שהיא לא מספיק אטרקטיבית, נקווה שמתיחת הפנים תביא איתה גרסאות חדשות וששיווק ב.מ.וו ילמד אותם קצת על ניהול מלאים לא אחידים ומגוונים יותר.

פורסם

לפעמים מדובר בתחנת מעבר בלבד.

לאחר מכן, הרכבים מועברים למדינות אחרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא עושה לכם רע על הלב ליראות את המכוניות ה"חדשות" שהאזרח הקרוע מנסה לחסוך וליקנות נישרפות בשמש המידברית במשך חודשים?

לא פלא שאחרי מס' שנים בודדות על הדשבורד והפלסטיקה מיתפרקת!

צריך לחוקק חוק שכל רכב שזרוק ככה בשמש יכוסה בכיסוי מתאים שיגן עליו עד הלקוח שיקנה אותו ויקבל באמת רכבכ חדש כפי ששילם עליו במיטב כספו!

ולא רכב עם סרטן בפלסטיקים מהשיזוף בשמש המידברית!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

hwgeek,

במה שונה המכונית החונה בנמל אילת, ממכונית שחונה ברחוב בשכונת שחמון באילת? או ממכונית החונה במצפה רמון ?

להיפך, בנמל היא נפגעת פחות מהשמש כי האבק הרב מהווה מעין כיסוי על הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...