Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 2007 - רוצה לסגור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לשמוע את דעתכם על העסקה שהציעו לי:

סיטרואן C5 שנת 2007

יד שניה (ראשונה ליסינג ),

90000 ק"מ.

העסקה בלובינסקי טרייד.

לקחתי את הרכב למכון בדיקה ויצא פחות או יותר תקין.(צריך להחליף צמיגים,כיוון הגה ועוד כמה דברים קטנים).

בלובינסקי כמובן התחייבו לתקן כל פגם,כולל מספר דברים קוסמטים בתוך הרכב.

המחיר שלהם הוא (לאחר התמקחות) 50000 ש"ח ,כמו כן הם נותנים שנתיים אחריות מלאה כולל טיפולים...

מה דעתכם על העסקה?

תודה מראש לכל העונים במהרה..

פורסם

קרא שירשורים קודמים על רכישה/תחזוקה של הרכב הזה, ישנם לא מעט.

אם בכל זאת החלטת לרכוש אז:

-מה מחיר המחירון המשוקלל של הרכב?

-בדוק את האותיות הקטנות באחריות.

-לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בחרת ורחוק מהמגרש?

פורסם

תודה על התגובה,

קראתי לא מעט חוות דעת על רכישת הרכב הזה.

בגדול,הרכב במצב מכני טוב וכן במצב קוסמטי טוב.

לקחתי את הרכב לבדיקה במכון מוסמך (אבי מכיר אישית את בעל המכון ).

הוא אמר שהרכב בסדר גמור.

אגב קראתי את תקנון האחריות,היא מכסה הכל (כולל טיפולים ),למעט צמיגים,מצבר,פנסים ומגבים.

סביר בהחלט ולדעתי האחריות שווה לא קצת כסף/או לפחות שקט נפשי.

האם כדאי לרכוש במחיר של 50000 ש"ח.

המחירון 64000 לפני הפחתה של ליסינג..

פורסם

אם הרכב במצב טוב ונראה טוב זו נשמעת עסקה מעולה.

שים לב לגיר - תוודא שתקלות גיר נכללות באחריות, וגם אם כן תוודא שלא מורחים אותך במשך השנתיים אחריות כדי שהשיפוץ יהיה בסוף על חשבונך...

תתחדש וסע בביטחה! רכב מעולה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש משהו אחד שמפריע לי ברכב הזה,

לקחתי אותו היום לנסיעת מבחן והאמת,לא נפלתי מהנוחות של הרכב.

כל הזמנים מדברים על הנוחות האגדית של הC5 לעומת רכבים אחרים באותה הקטגוריה,

משום מה אני לא מרגיש כך.

דווקא הבודק אמר שהמיתלים של הרכב בסדר גמור.

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

אולי ציפיות גבוהות מדי, אולי חסר שמן הידראולי, אולי תפוחי פרונט גמורים, who knows

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הרכב צריך להיות רך ומבודד, ייתכן שיש צורך להחליף את הבומבות ואז הרכב יחזור להיות נח.

אני לא יודע איזה דגם אתה קונה אבל יש דגמים שבהם ניתן להקשיח את הבולמים ע"י לחצן ספורט, ייתכן שהרכב נמצא במצב ספורט ולכן לא נח.

אל תרכוש את הרכב לפני שאתה מוודא שהרכב תקין מבחינה זו , אמנם אתה מקבל אחריות על הרכב אבל לא כיף לרכוש רכב ולהתחיל לתקן אותו.

עצה שלי, בקש נסיעת מבחן על רכב אחר דומה ובדוק אם יש הבדלים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...