Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו איזה צבעים הם בדרך כלל מינוס ואיזה צבעים בדרך כלל פלוס

כי יש לי חוט חום וחוט שחור ואני לא יודע מה פלוס ומה מינוס

תודה.

פורסם

בדרך כלל פלוס זה אדום או חום, ומינוס זה כחול או שחור. אבל ברכב זה יכול להיות כל צבע. הכי בטוח לבדוק עם פלוק=וולטמטר. איפה אתה בודק את זה?

פורסם

אני בודק את זה באוטו ברמקולים האחוריים

אתה יודע אולי איפה אפשר לקנות קליפסים כאלה כמו בתמונה

בצבע כחול ואדום שמתחברים ישר לרמקול כי עכשיו יש חוט גלוי וזה מתנתק לפעמים

ואיך אני בודק על הוולטמטר ? אני ינסה להשיג אחד

pixels1.com/cars/cars/photos/vw/vw-golf-mk2-driver/rear-speakers/vw-golf-mk2-rear-speakers-06.jpg

פורסם

לא הבנתי מה אתה מחפש. עם זה סופיות של כבל אז אפשר לרכוש אותם בכל חנות של חשמל, אפשר להסתדר בלי. עם אתה יודע להלחים אז זה מאוד מומלץ, כך אתה מקבל מגע יותר טובה.

פורסם

תודה אבל לא ענית על השאלה החשובה

איך אני בודק עם הרב מודד / מד מתח מה זה פלוס ומה זה מינוס איך בודקים את זה

פורסם

ביציאה לרמקולים אי אפשר למדוד מה פלוס ומה מינוס. אולי אני טועה שמישהו יתקן אותי, חשבתי שהתכוונת למדוד מתח. אני חושב שתצתרך לבדוק את החוטים היוצאים ממערכת, לראות איזה צבע מחוברת לפלוס ולמינוס.

פורסם

האוטו זה יונדאי לנטרה אבל זה בעיה לפרק את הפלסטיקים בו למה הם נשברים מכל נגיעה אז אני לא רוצה לגעת

והמערכת זה PIONEER 1150MP

אני רק רוצה לחבר רמקולים 6X9 אבל לא רוצה לחבר לא טוב ולהרוס משהו

תבדוק לפי מהלך הרמקול, תחבר את החוטים ותבדוק מתי המהלך הראשון של הממברנה הוא קדימה וכך תדע אם חיברת נכון.

זה הרב מודד שיש לי על איזה אופציה לשים אותו ואם תוכל להסביר קצת יותר טוב איך לעשות תודה

afik2.com/image/users/40284/detail/big/1021934.JPG

פורסם

זה הרב מודד שיש לי על איזה אופציה לשים אותו ואם תוכל להסביר קצת יותר טוב איך לעשות תודה

afik2.com/image/users/40284/detail/big/1021934.JPG

מה שאמרו לך לגבי חיבור של רמקול זה בלי רב מודד. פשוט תחבר שתי חוטים ממערכת ותראה איך מימברנה ברמקול זזה. רב מודד לא יעזור לך פה.

פורסם
להלחים אז זה מאוד מומלץ, כך אתה מקבל מגע יותר טובה.

נחושת מוליכה יותר טוב מבדיל לכן עדיף לא להלחים במקרה זה.

כך רב מודד תמדוד בחוטים של הרמקול (שמהערכת מופעלת והשיר מתנגן) תבדוק מה רשום, נגיד רשום ל46mv אז אתה אתה בפלוס של החוט אם רשום מינוס אז אתה במינוס.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
נחושת מוליכה יותר טוב מבדיל לכן עדיף לא להלחים במקרה זה.

כך רב מודד תמדוד בחוטים של הרמקול (שמהערכת מופעלת והשיר מתנגן) תבדוק מה רשום, נגיד רשום ל46mv אז אתה אתה בפלוס של החוט אם רשום מינוס אז אתה במינוס.

הלחמה לא משפיעה, אורך הלחמה לא מגדילה את התנגדות של כבל, נכון שנחושת יותר מוליכה אבל כמות הבדיל היא מאוד קטנה, ככה שזה זניח. אני אישית מעדיף להלחים את המגעים. בטח שאם יש אפשרות לשים נעל/סופית לכבל אז מה טוב.

• תוכן חדש...