Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם יודעים הזמנתי את הולוסטר ה"מדוברת"והיא אמורה להגיע במרץ אפריל,לי אישית אין כוח לחכות אבל בכל מקרה שמתי את ה2000 שקל של ההזמנה במידה ואני לא ימצא אלטרנטיבה אחרת.

בנתיים התחלתי לפזול לשירוקו יד 2,שנת 2009 נכנס לי לתקציב יפה , ואני מקבל הרבה יותר,ידוע שהביטוח יקר יותר הטיפולים לא חמודים כמו אצל היונדאי,אבל מחפש אוטו שיתן לי הכול בחבילה אחת,וזה נראה לי השירוקו.

השאלה שלי היא לגבי שנת 2009 השנה שהאוטו הזה יצא לשוק הרחב,במספר פורומים אמרו שהדגם שלה שנה הזה הוא הבעייתי ביותר עם הרבה בעיות,שאלתי - סתם דיבורים, או אמת?

תודה מראש!!

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לא מבאס אותך קצת לרדת 3 שנים בשנתון? ככה"נ ללא אחריות ורכב שדי טחנו? (משום מה שמתי לב שרוב השירוקו יד-2 עברו מס' ק"מ לא מבוטל), וכל זה במחיר של רכב חדש?

פורסם
לא מבאס אותך קצת לרדת 3 שנים בשנתון? ככה"נ ללא אחריות ורכב שדי טחנו? (משום מה שמתי לב שרוב השירוקו יד-2 עברו מס' ק"מ לא מבוטל), וכל זה במחיר של רכב חדש?

זה בעיה כן,אבל להשוות בין שניהם זה שמיים וארץ לא?חוץ מזה הזמן המתנה ההזוי הזה מטריף אותי לחכות 4 חודשים לרכב,נשמע לי דבילי עד מאוד,חודש עוד בסדר אבל 4 חודשים?

אני משתגע בלי רכב מכרתי את שלי לפני חודשיים,מרגיש לי נצח

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...