Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד להתקין HU 9887 בספארק חדשה, חלק מהצבעים בצמה המקורית הם בצבע שונה לעומת האפטרמרקט.

מישהו יכול לפרט לי בבקשה על צמה מקורית או תרשים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אני אמנם לא חשמלאי גדול, אבל לפני יומיים הרכבתי מסך של פיוניר במקום המערכת המובנית של הפורד פוקוס וכל הצמה הייתה פשוט הפוכה מהמתאם אפטר מרקט שרכשתי בכדי להתאים את המכשיר לרכב. היה צורך בחיתוך ובהחלפה של כמה חוטים, אם אתה לא מבין בנושא, תן למתקין לשבור את הראש.

פורסם

אני מבין בנושא פשוט לא יצא לי להיתעסק עם צמה מקורית ואין פה שום דבר מסובך,

הנה הצמה אצלי ברכב יש למישהו תרשים של הצבעים?

2011-12-26 13.45.41.jpg

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

טוב אז הסתכלתי בתרשים והדברים היחידים שאני לא סגור לגביהם הם:

backup b +

n.c

remocon frot signal

acc+

לאיזה צבעים החוטים האלה מתחברים בצמה אפטרמרקט (אצלי אלפין)?

תודה.

פורסם

אני חושב הכי טוב זה לקחת פלוק ולבדוק חוט-חוט. או עם אתה יכול למצוא פירוט של כל החיבורים של רכב שלך אז זה יהיה מצוין.

מה שנראה לי שbachkup זה 12 וולט קבוע, וזה צבע צהוב באלפיין ו acc+ זה סוייטצ׳ זה צבע אדום.

• תוכן חדש...