Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעצבן

תומR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לקחתי יום חופש.

אני ידוע כוורקוהוליק ברמות מטורפות, מה שאומר שככל הנראה באמת הייתי זקוק לחופש- אחרת לא היתי לוקח.

עשיתי את כל מה שהיתי צריך לעשות (וגם מה שלא) ושמתי פעמי אל "פאסט" בפ"ת כדי לקנות כמה "מצרכים" ולהשתמש להם בכלים (ניקיתי את הבית וכאב לי הלב לטנף אותו).

אני פותח את תא המנוע ומתחיל לפרק.

פילטר.

נשם.

כיסוי חום של סעפת היניקה.

עד כאן.

אני מגלגל את הכיסוי כדי לנקות אותו ולהרכיב מחדש ושם לב שהוא קרוע...

אני מסתכל למה וקולט שאחד מצינורות המזגן (מסוכך בגלל הקירבה לסעפת) נוגע בסעפת הפליטה.

מרוב שיפשופים נפער בצינור חור בגודל של פות .

מכיוון שאני גם ככה לא נסעתי עם מזגן, לא היתה לי דרך לדעת שהצינור קרוע.

חשבתי אחורה ונזכרתי בהחלפת רדיאטור שעשו לי במוסך פיז'ו. ה**** לא חיברו את צינור המזגן לקליפסים שלו.

אשכרה מעצבן. :mad:

בקצה הצינור יש ניפלים מיוחדים, כך שלא מדובר בצינור זול במיוחד.

אמנם כי כסף זה רק כסף וגם ככה אני לא אוהב מזגן, אבל עדיין - מכיוון שההחלפה היתה לפני 8 חודשים, אין לי עם מי לדבר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה תומר...לא בודק את האוטו אחרי שהמוסכניק מתעסק לך איתו...אני בשוק :lol:

אני בכל פעם שמכניס את האוטו למוסך נמצא בקשר עין מתמיד עם האוטו ותמיד נמצא עם המוסכניק על מנת לראות מה הוא עושה..ת-מ-י-ד

כי למען האמת אני לא סומך על אף אחד ..רק על עצמי..

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

זה הזמן להקצין את הסטראוטיפ ולשוב ולומר שכל המוסכים המורשים האלה ביחוד פ&'^ , פי^% ואל^% שווים לתח# , בהרבה מקרים לא יודעים מימינם ומשמאלם , עובדים לא מסודר , בלי הכשרה וידע בסיסי בחלק מהרכבים ובמקרים רבים מאוד- ברשלנות! מה עושים-->או שיושבים למוסכניק על הראש כל הטיפול או שעושים את הטיפול בעצמך... :lol::mad::mad:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

תרשה לי להוסיף לרשימה גם את רנו

והכי מעצבן זה כשאני במוסך ואני יושב להם על התחת כל פעם עובר מישהו ואומר לי לחכות בחדר המתנה וככה אני משחק איתם שעות "תופסת" חוזר והולך וחוזר ....

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני מסתכל למה וקולט שאחד מצינורות המזגן (מסוכך בגלל הקירבה לסעפת) נוגע בסעפת הפליטה.

חשבתי אחורה ונזכרתי בהחלפת רדיאטור שעשו לי במוסך פיז'ו.

וסתם לפרוטוקול, באיזה מוסך מדובר :?:

אה.... :shock::shock::shock:

לא הוצאת כבר את המזגן מהאוטו :?:

מדחס, מעבה, בלאגנים... כמה קילוגרמים כל הסיפור :?:

:wink:

עכשיו יש עוד סיבה טובה לזרזף הכל החוצה, לא :?:

MCS 2008

פורסם

המדחס אצלכם יושב על רצועה נפרדת? כי אם לא זה סיפור מהתחת צריך לקמבן רצועת לינק שתעבור במקום שתי אלה שעוברות לפולי מדחס...

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...