Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון אחרי סיבוב סוכנויות:

המצב עגום...

איסוזו, מזדה וטויטה - אין רכבים עד אמצע הרבעון השני של 2012. באיסוזו ומזדה גם לא יהיו פרוספקטים עד אז. בנוסף, טויוטה יקרה משמעותית מכל המתחרות, ויש שם אפס נכונות להתגמשות - אין הנחה לא על הרכב, ולא על איבזור.

זה הולך להיות נבארה, או האנטר. המחיר דומה - איזור ה-240K על הכביש.

בנבארה ישבנו - מאובזר, מסיבי ובנוי היטב. נעשה נסיעת מבחן בשבוע הבא. למיצובישי לא היה האנטר בתצוגה, ורכב ההדגמה היחיד בארץ נמצא בטיול בירדן (...). יש לנו מכר עם האנטר דקאר (אם נקנה, זה יהיה הדגם) - בשבוע הבא נעשה גם אצלו נסיעת מבחן. להאנטר, אגב, 6 כריות אוויר לעומת 2 בנבארה, ו-2011 גרמה להורים לי להעריך את מאוד את נושא הבטיחות...

חייב לציין שהסיבוב סוכנויות הזה הזכיר לי קצת שופינג בשנות ה-80 - אין כלום, תתקשר לדודה מארה"ב שתביא לך בביקור הבא.

פורסם

המלצה חמה על ה- BT-50 של מזדה.

חזק, אמין, ובעל יכולת ההעמסה הגבוהה ביותר מבין כל הפיקאפים שצויינו כאן.

חסרונו היחיד (בגלל המשקל הרב שהוא מסוגל לסחוב) הוא נושא נוחות הנסיעה, שבעזרת כמה אלפי ש"חים בודדים ניתן לפתור, באמצעות החלפת בולמים, והרכבת ספייסרים בין העלים האחרויים.

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

פורד 350, סילברדו וראם הם משאיות מבלינת הרישוי. כלכלית זו כנארה הקנייה הנכונה אבל פותח השרשור ביקש רשיון ב

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עדכון אחרי סיבוב סוכנויות:

המצב עגום...

איסוזו, מזדה וטויטה - אין רכבים עד אמצע הרבעון השני של 2012. באיסוזו ומזדה גם לא יהיו פרוספקטים עד אז. בנוסף, טויוטה יקרה משמעותית מכל המתחרות, ויש שם אפס נכונות להתגמשות - אין הנחה לא על הרכב, ולא על איבזור.

זה הולך להיות נבארה, או האנטר. המחיר דומה - איזור ה-240K על הכביש.

בנבארה ישבנו - מאובזר, מסיבי ובנוי היטב. נעשה נסיעת מבחן בשבוע הבא. למיצובישי לא היה האנטר בתצוגה, ורכב ההדגמה היחיד בארץ נמצא בטיול בירדן (...). יש לנו מכר עם האנטר דקאר (אם נקנה, זה יהיה הדגם) - בשבוע הבא נעשה גם אצלו נסיעת מבחן. להאנטר, אגב, 6 כריות אוויר לעומת 2 בנבארה, ו-2011 גרמה להורים לי להעריך את מאוד את נושא הבטיחות...

חייב לציין שהסיבוב סוכנויות הזה הזכיר לי קצת שופינג בשנות ה-80 - אין כלום, תתקשר לדודה מארה"ב שתביא לך בביקור הבא.

הסיבה היא בגלל שעכשיו גם רכב מסחרי יהיה חייב בבקרת יציבות.

וזה אומר שמפסיקים את הייבוא של הדי מקס הנוכחי (הדור החדש התעכב בגלל השטפונות בתאילנד) ושל הניסאן ווינר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לעדכן את הת'רד הזה - בשעה טובה נרכש האנטר דקאר כולל כל התוספות (פגוש+וו, אמבטיה ועוד) ונשאר עודף מ-235,000 ש"ח (על הכביש).

• תוכן חדש...