Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מיצובישי כריזמה 98. בתקופה האחרונה, כאשר אני נוסע במהירות נמוכה והאוטו מחליף הילוך אני מרגיש מכה חזקה התחתית הרכב ונורת הניוטרל מתחילה להבהב. כאשר אני עוצר בצד מכבה ומניע את הרכב מחדש זה מסתדר. חשוב לציין שזה לא קורה בכל נסיעה אלא פעם פעמיים בשבוע ועד עכשיו זה תמיד קרה בדקות הראשונות בנסיעה, כשהאוטו עדין די קר.

חיפשתי באינטרנט וראיתי שזה יכול לקרות מכמה סיבות: הלך הגיר, חסר שמן גיר או בעיה בחיישן מהירות.

אשמח אם מישהו מהמומחים יוכל להגיד לי האם הוא נתקל או שמע על בעיה דומה בעבר ומה הפיתרון.

וכמובן להמליץ לי על מוסך טוב באיזור המרכז שיוכל לסייע לי בפיתרון הבעיה. תודה.

פורסם

ישנו מוסך בא"ת חולון, בנאי 32 אם אני לא טועה, יושב מול קונדטוריה רוני...

הבנאדם מומחה למיצובישי, ויפניות בפרט, לאבא שלי גם יש כריזמה 98 והוא פתר לו מחלות שבמורשה לא מצאו להם פיתרון...

פורסם

מומחים לגיר אוטומט מחברים מחשב לחיבור הדיאגנוסטיקה של הרכב ויכולים לחוות דעה. זה בדרך כלל ללא תשלום.

• תוכן חדש...