Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 563
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עשית בשכל תאמין לי.

נשמח לראות תוצאת גימור סופית בתמונות,מומלץ לקחת RCA איכותי להשווה בלבד,ניסיתי ולא היה שום שינוי לזה שבניתי לבד.(שהוא גם היה קבל איכותי ודי יקר)

Scan Speak

פורסם

כל החבילה לא הייתה ממש זולה, אבל עדיין יותר זול מSTINGER ב499 עבור יח 1.

התקנה אני מתחיל ברגע שמזג אויר יאפשר לשבת בחוץ מבוקר עד הערב, עוד זוכר את ההתקנה שלי באיביזה.

אין לי כח להסתובב עם דלתות מפורקות במשך חודשים. :lol:

יהיה קצת שמש, ונתחיל.

פורסם

זה נראה כבל רציני ביותר - גם נראה לי שהזמת שם איזה 10 מטר מרוב גלגולים.

כמה באמת הזמנת? כמה זה עלה אם אפשר לשאול?

אפרופו - איזה כבל זה? מי היצרן? מה הדגם? - שואל מתוך סקרנות.

אל תשכח לבדוק עם רב מודד שאין קצרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבל סגול: CANARE L-4E6S לקחתי 17 מטר (הולך להיות RCA)

כבל אפור: CANARE 4S11 לקחתי 11 מטר (הולך להיות למידבס וטויטר) כבל בעל 4 גידים.

סופיות RCA Neutrik NYS373 לקחתי 12 יחידות.

+ בידוד מיתכווץ.

הכל עלה 650ש"ח

פורסם

שתהיה בריא איזו השקעה על כבלאז'

לא רצית לנסות לבחון כבל RCA 5 מטר רגיל שאפשר לקנות במחסני חשמל כמו LEXUS למשל? יש לו סיכוך כפול והגנה עבה והכבל עולה 80 שקלים ליחידה.

כשאני אמרתי DIY - הכבל שדיברתי עליו היה עולה לך 150 שקלים בלחץ.

אין מה לאמר - במחיר הזה לעומת מה שקנית, זה בכל זאת מחיר טוב, אני לא חושב אבל שזה הכרחי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי כח לניסיונות הלא ברורים. במיוחד עם כבלים של מחסני חשמל.

כבלים דבר מאוד רגיש, אני לא רוצה לפתוח אשכול "רעשי אלטרנטור" וכו... :lol: וגם לא רוצה להעביר אותם שנית באוטו.

פורסם

זה גם סוג של הימור/ניסיון. מאחר ומדובר במותגים (איכותיים) מתחום אחר לגמרי (ציוד אולפני) והיעוד שלהם הוא לא לרכב. מעניין כיצד יגיבו לסביבה רועשת כמו רכב. נשמח לרשמים בכל אופן בהצלחה.

פורסם

יוסי למה הימור?

הוא לקח כבלים שנראים טוב עם בידוד, RCA שהוא בונה לבד ומלחים כמו שצריך, נשמע כמו מתכון מצויין.

גילוי נאות: אבא שלי הכין לי בעבר כבל PL 3.5 לחיבור בין הבס שלי למגבר (גיטרה בס), הכבל הזה היה הטוב ביותר ומחזיק לי עד היום ללא רעשי לוואי בעוד שכל שאר הכבלים, גם היקרים, התפרקו לגמרי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

זה לא רק ניראה טוב זה מותג מצויין אבל מתחום אחר. אני מכיר את הכבלים והסופיות הללו. בעבר שקלתי גם לעשות כבלים כאלה. בכל מקרה ההימור הוא כפי שכתבתי שהם לא בנויים ביעוד שלהם לסביבה של רכב. לכן נשמח לרשמים.

פורסם

סוג הכבל נבחר עקב המלצות רבות בפורומי אודיו ברוסיה, לצערינו התחום הנ״ל אצלינו רחוק שנות אור ממה שאנשים בונים ומתקינים שם.

אסכים עם יוסי, כן זה סוג של הימור, אבל כמו שאמרתי 499ש״ח על stinger exper יחידה 1 זה לא מחיר שפוי, זה מחיר הזוי, monster xln גם לא בר השגה, knu הזמנתי ולא הגיע אליי, אז נלך על בטוח, אכין בעצמי.

סופיות rca אגב מאוד איכותיות בהשווה לכבלים מוכנים שנמכרים בחנויות.

מקווה שהכל יעבוד כשורה ולא אצטרך לחזור לנושא של הכבלים.

חשוב גם לציין שלפעמים ״רעשי אלטרנטור״ ממש לא באים מהכבלים כמו שאפשר לחשוב במבת ראשון.

נחייה ונראה. :-D

פורסם

לא לדאוג - להכין כבל RCA זה עבודה שגם קוף יכול לעשות עם קצת נסיון.

תעבוד מסודר, בלי לחץ והכל יהיה בסדר.

אל תשכח לפני שאתה מלחים להעביר קודם כל את הבידוד כוויץ או כל סיכוך אחר שהבאת ואת החלק החיצוני של מחבר הRCA על הכבל עצמו בכדי שלא תישאר עם אף חלק ביד :-D

(איזה מעצבן זה להלחים מחבר ואז לגלות שהכיסוי החיצוני שאמור להתברג עליו לא על הכבל...)

בכל מחבר - רגע לפני שאתה מלחים את החוטים תראה שלא חתכת יותר מידי מכל כבל פנימי ושאין לך יותר מידי כבל חשוף.

כשאתה מלחים תדאג לתת לבדיל קצת זמן לנמוס לתוך אזור ההלחמה (לא לעשות הלחמה קרה במילים אחרות) ולא לנשום את העופרת! אלא אם כן הבדיל שלך תואם תקן ROHS נטול עופרת (רצוי עופרת זה חומר מאוד מסרטן ובגלל זה יצא התקן).

ולפני שאתה סוגר את הכל ומבודד את הבידוד הכוויץ או סוגר שרוול סיכוך - תעשה לעצמך טובה ותבדוק אם רב מודד שאין קצרים.

בדיקה פשוטה - מהארקה להארקה של צד אחד לקצה השני שלו - צריך לצפצף על מגע.

מזכר לזכר של קצה אחד לקצה שני של אותו הצד - צריך לצפצף מגע.

כל צפצוף על קומבינציה אחרת מהרב מודד משמעו קצר.

עברת את זה בהצלחה - סגור את הכבל, כווץ את הבידוד סגור סיכוך מה לא - ותעשה שוב למען השפיות בדיקת קצר.

זה נשמע מתוסבך כשאני רושם - בפועל, שימפנזה יכולה לעשות את זה.

Pioneer TS-X150

פורסם
זה לא רק ניראה טוב זה מותג מצויין אבל מתחום אחר. אני מכיר את הכבלים והסופיות הללו. בעבר שקלתי גם לעשות כבלים כאלה. בכל מקרה ההימור הוא כפי שכתבתי שהם לא בנויים ביעוד שלהם לסביבה של רכב. לכן נשמח לרשמים.

+1 מסכים עם יוסי. יש כאן סימן שאלה גדול.

התמונות בהחלט מציגות כבלים שנראים איכותיים ובעלות נמוכה יחסית.אבל מאחל מכל ליבי שהכבלים הללו יעמדו בדרישותיך ואולי כדאי לנסות רק כבל אחד ולנסותו כדי למנוע מעצמך עוגמת נפש של השקעה לריק במידה ויתברר שהוא לא עומד בקושי של סביבת רכב.

שא ברכה והצלחה ונשמח אם תשתף אותנו ברשמיך.

ליאור

• תוכן חדש...