Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי התלבטויות קשות ורציניות החלטתי שאני רוצה לקחת על עצמי את פרויקט הפחחות וצבע לרכבי.

עוד לא התנסיתי בפרויקט מסוג כזה בתחום המכוניות אך אני סבור כי יש לי ידיים טובות לנושא.

לאחר חיפושים רבים בפורום עדיין לא מצאתי מדריך שממצה טוב מספיק את הידע שאני צריך.

ברשותי מיצובישי סופר לנסר 96(תמונות יעלו בהמשך)במצב קוסמטי טוב יחסית לשנה, אותה אני רוצה לצבוע לשחור מט.

האם זה נכון כי אם הצבע מטאלי אצטרך לשייף כולה, או רק את הפגיעות פח ואז ליישר את האיזור עם חומר פחחים?

האם אפשר להשתמש בפיסטולס חשמלי?

מהם השלבים והכלים אותם אצטרך לביצוע הפרויקט?

מה בערך העלות של כל הפרויקט?

אצפה לתשובתכם בהקדם, אני מעוניין להתחיל בפרויקט כבר מחר.

תודה רבה רבה מראש..

פורסם

גם אני חשבתי לעשות פרוייקט פחחות וצבע נקודתי לסופר לנסר.

לפי מה שאני יודע זה לא מסובך, לשייף עם משייפת, ליישר לפני את הפח כמה שיותר שיראה צורה נורמלית, ואז למרוח חומר פחחים שכבה לא עבה.

זה מה שאני יודע, לא בטוח שאני צודק בכל מקרה...

אשמח אם עוד אנשים יגיבו....

פורסם

בין כל המומחים ובעלי המקצוע כאן

אין מכם איזה מישהו נחמד שייתן לנו קצת עצות והדרכה בנושא??

קדימה חבר'ה.. להגיב בבקשה

פורסם

שלום,

אני גם חשבתי לעשות פרויקט כזה אבל ירדתי מהעניין מכמה סיבות, צריך מקום ללא רוח ולכלוך, אם זאת פעם ראשונה שאתה עושה יהיה נזילות יהיו טיפות ועוד כמה דברים, עלות החומרים היא לא זולה ומתחילה מ 1000 שקל לאקדח סביר וצבע וחומר פחחים, לעומת זאת ארגנו לי מישהו שיעשה את העבודה ב 1200-1800 שקל תלוי בגודל ובפחחות שצריך הוא עושה עבודה מעולה, אני יודע שהרגשת הסיפוק מעשיה עצמית היא בלתי ניתנת לתיאור אבל יש דברים שעדיף להשאיר לבעל מקצוע זאת דעתי האישית…

פורסם

תשאיר את זה לבעל מקצוע, צריך תנאים מסויימים כדי לצבוע רכב בצורה הולמת

כל עוד הרכב לא ייצבע במקום סטרילי זה ייראה גם ככה, יהיו סימנים של אבק וכל מיני דברים שבאים עם הרוח

אולי זה נראה פשוט אבל על דבר כזה לא הייתי חוסך...

אני עשיתי פרוייקט צביעת רכב מכסוף לשחור אצל פחח לקח 5 ימים והתוצאה הייתה לא פחות ממדהימה.

אתה יכול לחפש פה בפורום אצלי בהודעות את הפרסום

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

יצא לי ליראות רכב שהורידו לו את הצבע, ואז בעל הרכב קיבל שחור מט.

ניראה לי יותר זול.

ראיתי פעם מישהוא שצובע רכב בבית, הוא בנה מיסביב לרכב מיסגרת מעצים סגר עם ניילון ניצמד-- והינה סוג של תנור.

אתה יכול ליצבוע עם פיסטולת או ראיתי שקיימים (ניראה לי באוטו דיפו) ספריי מוכן לצביע(אם תעשה את כל הרכב אחיר אמור לצאת יפה) חפש את אור 44 מהפורום הוא גם עשה פרוייקט כזה לבד, בתמונות זה ניראה טוב.

בהצלחה רז...

פורסם

מישהו יכול לרשום לי פה רשימת חומרים והוראות לביצוע המשימה?

איזשהו פק"ל לביצוע, וטיפים\טריקים לעבודה יפה ונקייה.

ברשותי חלל סגור שאוכל לאטום ולצבוע שם את הרכב

האם תנור הוא הכרחי לתהליך?

האם לשייף את כל האוטו או רק את החלקים ה"פצועים" ואז למרוח חומר פחחים?

פורסם

עומר מהיכן אתה בארץ אני יכול להפנות אותך לחנויות ימכרו לך את החומרים ואני מאמין שיתנו לך גם הסבר… אך שוב עדיף לתת לבעל מקצוע לבצע את העבודה החומרים והזמן שתשרוף יעלו לך כמו עבודה של בעל מקצוע…

פורסם

אני מאיזור אשדוד

כבר פירקתי את הריפוד של הדלת האחורית והצלחתי באופן מפתיע ליישר מכה בדלת בצורה מעוררת השראה

השלב הבא זה ללטש את החלקים הפצועים למרוח עליהם חומר פחחים ולשיף אותם בנייר שיוף עדין

לאחר מכן זה ניקוי יסודי וצביעה לפי הבנתי..

תקן אותי אם אני טועה.

אשמח לקבל המלצת לחנויות שיתנו לנו קצת חומרים והדרכה איכותיים

פורסם

אולי אני אצליח פחות או יותר להסביר לך את תהליך העבודה ממה שאני זוכר שעשו אצלי כשבאתי

לראות את ההתקדמות של העבודה..

קודם כל סימנו עם טוש שחור על האוטו את כל העיקומים הקטנים המכות וכל מה שצריך להחליק

לאחר מכן עברו על המקומות העקומים עם דיסק שיוף די אגרסיבי עד שהגיעו לפח של האוטו

ועל זה עבדו עם חומר פחחים, אחרי שהתייבש משייפים הכל לגובה אחד עם שאר הרכב כולל עם נייר מאד מאד מאד

עדין ברמות של 2000 וכו', צבע יסוד כדי שהצבע יתחבר טוב לרכב ולא יהיו קילופים ואחרי זה צביעה וייבוש בתנור

עכשיו אם אתה מתכוון לעשות את הכל בעצמך קח בחשבון שעבודה במקום שהוא לא מוסך פחחות

ובעצמך כמובן ייקח לך פי כמה וכמה מהזמן שזה ייקח במוסך פחחות, המון סבלנות ודיוק ואני לא חושב

שאתה תחסוך כל כך הרבה כסף כי אתה צריך לקנות כמות דיי גדולה של צבע וכלים .. אתה הרי לא צובע שכבה אחת.

רצוי שתפרק את הטמבונים קדימה ואחורה, גומיות למינהים פנסים בקליות ותכסה טוב טוב את מה שאתה לא רוצה לצבוע, והייבוש ייקח לך קצת יותר זמן אני מאמין לפני שתוכל לנסוע עם הרכב כדי שהצבע לא יימרח ויהיו לך טיפות

ושיהיה לך בהצלחה הכי חשוב!

תתייעץ עם פחח מומחה שיסביר לך את העבודה יותר לעומק

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...