Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלה לתינוק - STOKKE VS BUGABOO?

joker2k
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ובכן אישתי ואני מתלבטים ברכישה הזו מאוד,

מצד אחד יש את הסטוקי , שנראת מיליון דולר , עם המון פיצ'רים בגיוון ובקלות תפעול העגלה.

מצד שני יש ביקורות מעורבות עליה , כשצד אחד אומר שווה כל גרוש והכל עשר , וצד שני מביע הסתייגויות שונות עליה.

בוגאבו יותר פופולרית אולי בגלל העלויות אולי בגלל שהיא באמת יותר טובה באופן תפעולי.

אני ממש לא יודע ,

רק מה אישתי בצורה לא נורמלית - עד כדי שגעון (מזכירה לי אותי כאשר אני נדלק על רכב ומתחיל לפנטז עליו במשך חודש ימים) , פשוט הפכה את שאיפת חייה להשיג את הסטוקי - ובצבע ורוד!!! (HELP עזרה...).

הפרמטרים העיקריים בבחירה הינם :

איכות המוצר (איכות חומרים).

פונקצויונליות המוצר , וקלות השימוש בו.

המחיר לא מהווה פונקציה בכלל, אני לא מעוניין בהשוואה של עלות מול תועלת , אלא שורה תחתונה , ללא הכסף בתור עניין מייצג כלל , גם אם הייתה עולה פי חמש ממנה.

מה ת'כלס טוב יותר שימושית ?

אגב , אין צורך להוסיף עוד אופציות נוספות בבחירה המדוברת - אלו השתיים ברשימה בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

הרי כבר רשמת שאשתך החליטה,אני לא מבין מה יש להמשיך לדון בזה?:wink:

במידה ואתה מתעקש להמשיך לטחון מים,לי אין איך לעזור לך,אני כבר מזמן גיליתי שכל עניין העגלות זה עבודה בעינים ומי שמשקיע סכומים מטורפים,עושה זאת לחינם.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה בוגבו?

סטוקי נראת הכי טוב זה ברור אבל תבדקו שהפונקציונאליות שלה מתאימה לכם

מה שבטוח זה שהמחיר לא מוצדק, היא כמעת 50% יותר מהליין הכי גבוהה של עגלות

דווקא זכור לי שהיא מתקפלת למצב לא ממש קומפקטי, הסל שלה קטן, אין מקום לתליית תיק תינוק

מוזר שאשתך אהבה אותה כי לרוב הנשים לא אוהבות אותה אלא הגברים כי זה פחות מזכיר עגלה אלא יותר חיזר-נושא-תינוק

לא ממליץ לקנות עגלה עם צבע שופוני לחברותיהה, במיוחד עגלה באלפי שקלים חשוב שתהיה גם לצאצאים הבאים אם יהיו זכרים

בכל אופן תבדוק טוב אם העגלה נכנסת ביחד עם האמבטיה בבאגז

אם היא עוברת במעלית שלך ושל הסבא סבתא בלי הצורך לפרק גלגלים

תרכיב את האמבטיה ותראה שהגובה מתאים לכם, יש כאלו נמוכות

בשום אופן לא לקנות עגלה עם צמיגים מתנפחים

תוודא שאת הברקס ניתן להפעיל בקלות ולשחרר גם אם אתה יחף בלי שיכנס לך איזה ניט ברגל (אם ההפעלה רגלית)

תרכיב את הטיולון ושים על ידית העגלה תיק ותראה שהיא לא מתהפכת אחורה ללא תינוק (ככהשלא יהיה מצב שכל פעם שמרימים את התינוק העגלה מתהפכת)

גודל אמבטיה זה דבר חשוב - תבדקו במיוחד את הרוחב

טיולון חייב להגיע למצב שכיבה מלא 180 מעלות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון:

הסעיף האחרון שרשמתי נכון רק לגבי עגלות שלהם אין אמבטיה והטיולון אמור לאפשר מצב שינה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר למה שכתב לך GSI, שני דברים חשובים:

א. מרכז כובד גבוה יותר, כמו ג'יפים, מתהפך בקלות רבה יותר. את זה אני כותב אחרי שלשותפי היקר התהפכה עגלה (כשהתינוקת בתוכה) עם "אמבטיה" גבוהה כשילדה אחרת שלו נתקלה בעגלה. טפו טפו הכל בסדר, אבל הוא "אכל סרטים" כמו שאומרים היום...

ב. שמעתי כבר תלונות על קלות התמרון עימה. אני לא יודע באיזו עיר אתה גר, אבל בת"א למשל, יש מדרכות בעייתיות, פארק, שדרות עם חול או עם דשא, וכו'.

וכן, אנחנו מתים על הבוגאבו שלנו :-) (FROG, כי הקמליון לא נכנסה במעלית שלנו).

מיליון ניו-יורקים לא טועים - זה נראה שם כאילו מקבלים את זה מהמדינה בלידה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסטוקי מתאימה רק למי שיש SUV גדול עם תא מטען מאוד נוח להטענה.

הפירוק שלה מסובך ומסורבל באופן יחסי לעגלות אחרות והיא תופסץ המון מקום בתא מטען.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי ה frog

עגלה מעולה חוץ מחיסרון גדול אחד

האמבטיה הכי נמוכה שקיימת בכלל העגלות

מאוד לא נח במצבים של להוציא/להשכיב את הפעוט ולגשת אליו לכל מקרה

יכול להיות לא אפשרי במידה והאם אחרי ניתוח אלא אם כן אתם מטר וחצי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את זה אני כותב אחרי שלשותפי היקר התהפכה עגלה (כשהתינוקת בתוכה) עם "אמבטיה" גבוהה כשילדה אחרת שלו נתקלה בעגלה. טפו טפו הכל בסדר, אבל הוא "אכל סרטים" כמו שאומרים היום...

ב. שמעתי כבר תלונות על קלות התמרון עימה. אני לא יודע באיזו עיר אתה גר, אבל בת"א למשל, יש מדרכות בעייתיות, פארק, שדרות עם חול או עם דשא, וכו'.

וכן, אנחנו מתים על הבוגאבו שלנו :-) (FROG, כי הקמליון לא נכנסה במעלית שלנו).

מיליון ניו-יורקים לא טועים - זה נראה שם כאילו מקבלים את זה מהמדינה בלידה...

עזוב שטויות, את הסרטים האמיתיים הוא יאכל כשתהיינה לו שתי בנות בגיל ההתבגרות.

לגבי ניו יורק, אכן מכת מדינה. לכל החברים (ההורים לילדים) שלי שם יש את הבוגאבו הארורה הזו, והם גם חשבו שזה לגיטימי להרצות לרווק על יתרונותיה הרבים. לא יודע עד כמה ניו יורק מייצגת, המדרכות שם רחבות למדי ולך תמצא חול חוץ מאשר בפארקים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר מזמן גיליתי שכל עניין העגלות זה עבודה בעינים ומי שמשקיע סכומים מטורפים,עושה זאת לחינם.

בהצלחה.

מעניין. אז מה המסקנה עכשיו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2519764&postcount=6

(זה לא אישי ואני לא תוקף, חלילה. באמת מעניינת אותי המסקנה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכתבו לך כאן חכמים בעלי ניסיון...אם האישה רוצה סטוקי, תשיג סטוקי. בכל מה שנוגע לאביזרים לפני לידה (בטח ובטח ראשונה) אין טעם להתווכח. אתה יכול רק להתווכח על הצבע שממש לא יתאים אם אחד הילדים הבאים יהיה בן.

תבין, שום דבר אחר לא ירצה אותה וגם אם בסוף תקנו משהו אחר תמיד תהיה ההשוואה מסוג של "אם היינו קונים סטוקי זה היה אחרת וכו' ".

לזכותה של הסטוקי יאמר שהיא אחת היחידות שמצליחה לסובב לי את הראש כל פעם שאני רואה אחת כזו. לנו יש מוצי שיש לה יתרונות רבים (במיוחד לגבוהים כמוני) אבל היא מאוד כבדה ולא ממש נכנסת בקלות לתא מטען של משפחתית ממוצעת (אם אמבטיה זה מאוד קשה, עם טיולון זה סביר). בגלל שהיא לא קומפקטית ובגלל נסיעה קרובה לחו"ל קנינו טיולון בנוסף שהוא מאוד קל ומתקפל בקלות לגודל קומפקטי ביותר, אבל אין מה להשוות באיכות הנסיעה והעבירות שלו לעומת המוצי שנהדרת בקטע הזה (המדרכות במדינה הזאת גרועות!).

שיקול נוסף שאנחנו לא לקחנו בחשבון הוא אפשרות התאמה של סלקל לשילדת העגלה, זה פיצ'ר חשוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק הערה לגבי המשפט האחרון של קספר - אם זכרוני אינו מטעה אותי לא מומלץ להסיע את עולל יותר מידי זמן בתוך סל-קל, לכן כל הנושא של להעביר את הסל-קל מהרכב לעגלה, במקום מהסל-קל לעגלה עצמה, נראה לי פחות מומלץ.

אגב, מישהו מוכר/מוסר טרמפיסט לבוגאבו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק שאלה

כשאשתי ואני חיפשנו עגלה, חיפשנו עגלה יחסית קלה , שיש לה סל-קל , אמבטיה וטיולון

לי היה חשוב שהיא תתקל כמו מטריה, ולאשתי היה חשוב שתהיה ידית אחת (כדי שהיא תוכל ללכת ברחוב ולדחוף את העגלה תוך כדי דיבור בנייד ) ובסוף מצאנו עגלה שנקראת סייבקס שמכילה את כל אלה והבעיה היחידה שם זה שהאמבטיה טיפלה צרה (לילדה לא הייתה בעיה ) ואפילו קיבלנו בתוספת תשלום קלה גם בסיס לסלקל

ואני שואל , למה בכלל קונים עגלה שמתקפלת לריבוע רחב כזה שיתפוס את כל הבגאז' ולא שתתקפל למלבן מוארך ?

כלומר מישהו יכול לומר לי מה היתרון של השיטה הזאת לעומת השיטת קיפול השנייה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...