Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלה לתינוק - STOKKE VS BUGABOO?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק הערה לגבי המשפט האחרון של קספר - אם זכרוני אינו מטעה אותי לא מומלץ להסיע את עולל יותר מידי זמן בתוך סל-קל, לכן כל הנושא של להעביר את הסל-קל מהרכב לעגלה, במקום מהסל-קל לעגלה עצמה, נראה לי פחות מומלץ.

אגב, מישהו מוכר/מוסר טרמפיסט לבוגאבו?

נכון, אבל המקרים בהם לנו זה היה חסר הם כשהילדה נרדמה ברכב וכדי להעביר אותה מהחניה לבית היה צריך להוציא אותה מהסלקל על הידיים ומשם או עלינו עד הבית או בעגלה. כל שינוי כזה לילד עלול להעיר אותו ואז מתחיל שישו ושימחו. במקרים האלו זה היה חסר לנו.

אני רק שאלה

כשאשתי ואני חיפשנו עגלה, חיפשנו עגלה יחסית קלה , שיש לה סל-קל , אמבטיה וטיולון

לי היה חשוב שהיא תתקל כמו מטריה, ולאשתי היה חשוב שתהיה ידית אחת (כדי שהיא תוכל ללכת ברחוב ולדחוף את העגלה תוך כדי דיבור בנייד ) ובסוף מצאנו עגלה שנקראת סייבקס שמכילה את כל אלה והבעיה היחידה שם זה שהאמבטיה טיפלה צרה (לילדה לא הייתה בעיה ) ואפילו קיבלנו בתוספת תשלום קלה גם בסיס לסלקל

ואני שואל , למה בכלל קונים עגלה שמתקפלת לריבוע רחב כזה שיתפוס את כל הבגאז' ולא שתתקפל למלבן מוארך ?

כלומר מישהו יכול לומר לי מה היתרון של השיטה הזאת לעומת השיטת קיפול השנייה ?

אני יכול רק לתאר לעצמי שככל שיש יותר מפרקים וחיבורים העגלה פחות יציבה. אני יכול להעיד שהמוצי שלנו גם עם אמבטיה שבמוצי ממוקמת מאוד גבוה היתה יציבה מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיני העגלה הכי טובה היא צ'יקו קורטינה, למרות זאת - קנה את מה שאשתך רוצה, זה כלל בטיחות מספר אחד.

שיהיה במזל ובהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי ילד/ה. למען האמת רוב בנות המין היפה שישנות אצלי במיטה לרוב לא נשארות לקפה של הבוקר.

אבל. אני כן מבין טיפה בארגונומיה ואני כן יכול להגיד שהסטוק(י) היא עגלה מצויינת מבחינה אגונומית עקב תכנון מאוד חכם שאפילו הוכרז כ,ורם להתפחתות התינוק או שטות כזו.

E2EB97E3181748B7B94620426B1C3F6A.ashx?mw=759

לפי מה שנראה מבנה העגלה נראה חזק וורסטלי בצורה יוצאת דופן. לעומת זאת היא לא נראית קומפקטית במיוחד.

לציון בעגלות הבוגבו (לאיזו התכוונת?) הוא מערכת ספיגת זעזועים בקדמת העגלה שלא יוכל להזיק והן נראות כאילו נבנו על טהרת הקומפקטיות. הן נראות טיפה פחות וורסטליות מהסטוקַה.

נ.ב.

למי שתהה sotkke בתרגום חופשי זה פלוס מינוס "תחליף גבר"

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במקרה ראיתי היום FROG, גלגלים מתנפחים...

הפטנט הזה לא משהו, יורד אויר, פנצרים, צמיגים נגמרים (כמו של BMX), נתפס בהם הרבה לכלוך שעולה לבית\אוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפטנט הזה לא משהו, יורד אויר, פנצרים, צמיגים נגמרים (כמו של BMX), נתפס בהם הרבה לכלוך שעולה לבית\אוטו

נו באמת. בגלל שהם מלאים באוויר ולא בגומי, הם משככים הרבה יותר טוב זעזועים ומטפסים טוב יותר מדרכות, מדרגות וכו'.

בשלוש שנות שימוש לא היה לנו פנצ'ר אחד אפילו - וטיילנו בפארק ובהרים, גם מחוץ לישראל, וניפחנו אולי פעם בשנה את הגלגלים (אגב, מקבלים משאבה). זה לא צמיג של משאית אתה יודע...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צמיגים נגמרים?

אולי רק עם אישתך עושה דריפטים עם העגלה.:roll:

מניסיון שימוש בקמיליון של כארבע וחצי שנים (לא רצוף)

פורסם

תלוי איפה אתה מסתובב עם העגלה

קניונים עם רצפת שיש בטוח לא תהיה בעיה

גני שעשועים, שבילים, דשא, כן בעייתי

לשכנה מתחתי יש ו ב 4 חודשים היו 2 פנצרים

עצם העובדה שיכול להיות פנצר זה לא תקין,

באותו רגע העגלה מושבתת עד לתיקון, וזה יכול לקרות מחוץ לבית וגם אם בבית עדיין תהיו תקועים בלי עגלה

פורסם

תודה לכל המגיבים לשאלה ששאלתי ,

כנראה אני יילך על הסטוקי , כמו שנאמר כאן ע"י לא אחד ולא שתיים - האשה קובעת ! ועם זה אני יכול ללכת לחפש את החברים שלי.

כמו גם שכחתי לציין , הצבע הוורוד הוא לא הבעיה של מה יקרה אם יהיה לנו בן בפעם הבאה כי לזה יש פתרון - קנייה של סט ריפוד חדש בצבע חדש (ריפוד קומפלט לכל העגלה).

הבעיה בצבע היא הפדיחות שלי להסתובב עם עגלה בצבע ורוד אולטרה , שגם ממגדל עזריאלי יהיה אפשר להבחין בי הולך עם העגלה.

שוב תודה רבה לכולם , אולי הפרסום היה פול גז בניוטרל אחרי הכל , אבל עדיין קראתי אני ואישתי את התגובות וסה"כ אין כאלו בעיות רציניות והבדלים משמעותיים, בטח לא כאלו שיגרמו לה לשנות דעה.

אם הייתם אומרים - "תשמע , לאחר ניסיון העגלה מתפרקת ויש בעיות א , ב , ג" אז היינו חושבים הרבה יותר וכנראה משנים את ההחלטה בנושא הזה - סליחה , היא הייתה משנה את דעתה - אני לא פונקציה אפילו.

פורסם

אם היא לא נכנסת לכם בבאגז עם האמבטיה מה תעשו?

פורסם

למען האמת , אני לא מבין את הגישה הזו של "היא מחליטה!". בזוגיות בריאה ההחלטה היא יחד.

לרוב (לא תמיד) נשים רוצות לקנות על פי מראה / "סטטוס" (פוזה עם הילד כשיוצאים החוצה לטיול) של העגלה. מעיין מותג שכזה.

כאן זה תפקידו של הגבר לתת את נקודת המבט ה "שפוייה" יותר שמתייחסת יותר להבטים של הנוחות של העגלה , משקלה , קיפול ואכסנה של העגלה בכל מקום אפשרי (מעלית, תא מטען ועוד)

הרי זה לא שרק היא חיה עם העגלה, לרוב אתה זה שתקפל, תרים, תשים בתא המטען וכו' .לפחות בחודש הראשון, בו היא בעיקר תבלה עם יורש העצר במושב האחורי ליד הסלקל.

המלצה אישית, תוודא טוב טוב שהעגלה מתאימה לסביבה שלכם, פרקטיות ונוחות היא דבר חשוב מאוד.

גילוי נאות:

לפני שבועיים וחצי נולד לנו בננו הבכור, שמתנייד בעגלת סולה,שנתון 2011 ,מבית מאמאס & פאפאס, שמתקפלת עם האמבטיה ונכנסת כמו כפפה אל תוך התא מטען של הקליאו MK3 של אישתי.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אז מגיע לך מזל טוב עמית.:beerchug:

בסופו של דבר,עגלה ורודה ,ירוקה,שחורה או מותג של מוצי,פוצי או שמוצי רלוונטי בד"כ בזמן ההריון הראשון,אחרי שהעולל נולד ובטח ובטח בילד השני ואני מאמין גם בבאים בתור,כבר קולטים שאלו דברים חסרי משמעות ולא באמת משנה במה אתה משתמש,העיקר שהוא פרקטי ומשמש אותך כראוי.

פורסם
אחרי שהעולל נולד ובטח ובטח בילד השני ואני מאמין גם בבאים בתור,כבר קולטים שאלו דברים חסרי משמעות ולא באמת משנה במה אתה משתמש,העיקר שהוא פרקטי ומשמש אותך כראוי.

צודק ב100% אבל לך תסביר את זה להורים בדרך לילד ראשון :wink:

פורסם
צודק ב100% אבל לך תסביר את זה להורים בדרך לילד ראשון :wink:

:mm_yeah:

בילד השני מבינים מהר מאד כמה טיפשיות היו ההוצאות שבילד הראשון היו נראות כ must .

נו שויין, כנראה שכל זוג חייב לעבור את זה על בשרו לא משנה כמה זוגות מנוסים יותר ינסו להסביר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...