Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שוכחים הרבה מאוד פרטים חשובים,

דבר ראשון , רווח יבואן

החזקת בונדד

תשלום משכורות לעובדים

עמלות לאנשי מכירות

ארנונה לאולמות תצוגה

החזקת רכבים בנמל

אונייה שמביאה את הרכבים לארץ

וזה עוד חצי מהדברים

כל הדברים האלה עולים כסף

מזה נגזר המחיר היקר של הרכב, ואל תשכחו את ההנחה שיש על הרכב שהישראלי המצוי חייב לקבל

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

אין ברירה למי שמחליט לחיות בארץ ורוצה רכב כזה או אחר יצטרף לשלם את המחירים המופקעים.

אם אני לא טועה אנחנו בין המדינות עם המס על הרכבים מהגדולים בעולם. אני זוכר שהיה כתבה בטלוויזיה על המחאה על יוקר המחיה אחד הכתבים מאנגליה דיבר ואמר שמחירי המכוניות הזויים בארץ.

נ.ב. התחילו לקנות כמה יחידות מהגולף R...

4wzvedolq3my.jpg

פורסם
מצטער אבל אני לא מסכים איתך, קיומה של מדינת רווחה סוציאלית בין היתר בתחום הביטוח הרפואי היה קיים הרבה לפני המחאה החברתית שהייתה פה השנה ומחירי המכוניות היו גבוהים גם לפני זה. אני לא חושב שיש פה השפעה ישירה על מחירי המכוניות, בטח שלא על מס קניה בסך 83% שקיים כבר 60 שנה...

לשם השוואה בבריטניה יש ביטוח רפואי חינם לכולם ועלות תרופה, יקרה ככל שתהיה, לא יכולה לעולם לעבור סכום של 6 או 7 פאונד משהו כזה, ומחירי המכוניות שם אמנם יקרים יותר מארה"ב אבל עדיין זולים מישראל בכמה עשרות אחוזים, אז יכול להיות שילוב בין השניים. ממליץ לך לראות את הסרט Sicko של מייקל מור שמדבר על התופעה הזו בארה"ב.

הנה כמה עובדות על בריטניה הגדולה (הממלכה המאוחדת).

1. מחיר הבנזיו בבריטניה גבוה מבישראל. עובדה בדוקה.

2. בבריטניה חיים בערך 62,500,000 תושבים כאשר בישראל חיים בקושי 7,500,000 כאשר מתוך כל אלה שגרים בישראל כמה כבר משלמים מיסים? ההיגיון הבריא אומר דבר חכם ונכון. ככל שישנם יותר אזרחים שמשלמים מיסים ככה אפשר גם לגבות פחות מיסים מכל אזרח.

3. בריטניה נחשבת לאיחוד האירופי ובשל כך היא מקבלת מחירים טובים יותר על רכבים מאשר ישראל.

4. האם באם זה נראה לך הגיוני להשוות בין אימפריה לשעבר כמו בריטניה שקיימת מעל ל 1,000 שנים למדינת ישראל מסכנה שבקושי קיימת 63 שנים ובספק גדול אם המדינה תזכה בכלל להגיע לגיל 100?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בבקשה, רוצה את המייל של חבר טוב שלי בארה"ב? הוא משלם כל חודש $1500 דולר על אישתו, עליו ועל 2 הבנות שלו בעבור ביטוח בריאות. זה עוד אגב בלי לראות רופא ותרופות. כמה אדם משלם בארץ ביטוח בריאות עבור 4 נפשות? עכשיו אתה מבין מדוע המחירים בארץ הם כאלה בין הייתר?

נשמע שחבר שלך לא עובד במקום מי יודע מה.

אני משלם בערך 480 לחודש על אשתי והילדה וזה הביטוח היותר יקר. החברה משתתפת ומוסיפה את חלקה.

כשהיינו רק אני ואשתי שילמתי חצי מזה כי לקחתי את הביטוח הזול יותר ($35 לביקור רופא)

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
הנה כמה עובדות על בריטניה הגדולה (הממלכה המאוחדת).

1. מחיר הבנזיו בבריטניה גבוה מבישראל. עובדה בדוקה.

2. בבריטניה חיים בערך 62,500,000 תושבים כאשר בישראל חיים בקושי 7,500,000 כאשר מתוך כל אלה שגרים בישראל כמה כבר משלמים מיסים? ההיגיון הבריא אומר דבר חכם ונכון. ככל שישנם יותר אזרחים שמשלמים מיסים ככה אפשר גם לגבות פחות מיסים מכל אזרח.

3. בריטניה נחשבת לאיחוד האירופי ובשל כך היא מקבלת מחירים טובים יותר על רכבים מאשר ישראל.

4. האם באם זה נראה לך הגיוני להשוות בין אימפריה לשעבר כמו בריטניה שקיימת מעל ל 1,000 שנים למדינת ישראל מסכנה שבקושי קיימת 63 שנים ובספק גדול אם המדינה תזכה בכלל להגיע לגיל 100?

מסכים עם הנקודות שלך, אבל, מה תאמר על זה שמדינת ישראל סיימה את שנת 2010 עם עודף של 12 מיליארד שקל מרווחי המיסים השונים?

12 מיליארד! זה משהו כמו 3-4 אחוז מהתקציב השנתי של המדינה! מה שאומר שהמיסים שאנחנו משלמים גבוהים יותר בהרבה ממה שצריך, מספיק שיזרימו מיליארד לטובת הפחתת המיסוי ופיתוח שוק הרכב כדי שהמחירים פה יהיו קצת יותר שפויים.

כואב לי הלב לחשוב שאם הייתי גר עכשיו בארה"ב או מדינה אירופאית יכלתי לנהוג על רכב חדש טוב פי כמה רמות מאשר להתפשר על רכב (טוב אמנם אבל) במחיר מופקע....

פורסם
הוא משלם כל חודש $1500 דולר על אישתו.

לא יותר זול להחזיק ז*נה במקום אישתו של החבר ?

:lol:

(כמובן בהומור, לא להפגע).

ולפותח השרשור,

בוקר מצויין לך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סתם שאלה, קראתי עכשיו כתבה בדה מרקר על מחירי המכוניות בישראל.

כתוב שם שבישראל יש מס קניה של 83% על מכונית (מס מותרות שהוגדר בשנות ה-50)

מכס בסך 7%

מע"מ של 16%

סתם בשביל הכיף נכנסתי לאתר של פולקסווגן העולמית והרכבתי לעצמי גולף R עם כל התוספות, המחיר יצא 35,490$

35,490*3.77 = 133,797 ש"ח

מס קנייה 83% = 111,051 ש"ח

מכס 7% = 9365 ש"ח

מע"מ 16% = 21,407 ש"ח

כל מה שרשמתי למעלה ביחד מגיע ל 275,620 ש"ח

אז איך יכול להיות שגולף R חדשה עולה 350,000 שקל בסוכנות?

אתה אמיתי או סתם משעמם לך?! גילמת במחיר הזה את הארנונה על אולם התצוגה, את עלות הבניה של האולם הזה, את שכר העובדים שבו כולל הפקידות והמנקה, הכנסת שכ"ט של משרד הנה"ח ועו"ד, הוספת את עלות מימון אחזקה והובלה של מלאי חלפים, לא שכחת גם להכניס לתחשיב כמה עולה לך להחזיק מוסך?! וכו' וכו'. יבואן רכב זה לא מוסד פילנטרופי אלא עסק למטרות רווח ואם אתה רוצה, תעשה לך יבוא אישי ואחרי זה תשבור את הראש בכל בעיה שתצוץ לך. אתה לא מרוויח בעבודה שלך ועושה אותה לשם שמים?! לבוא בטענות לעסק שמרוויח זה באמת פאטתי כאילו אנחנו חיים ברוסיה הצארית באיזה קולחוז שיתופי.

פורסם
כאילו אנחנו חיים ברוסיה הצארית באיזה קולחוז שיתופי.

הרוב נכון בתגובה שלעיל, אבל מה שהבאתי בציטוט זה פשוט דבר והיפוכו :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה אמיתי או סתם משעמם לך?! גילמת במחיר הזה את הארנונה על אולם התצוגה' date=' את עלות הבניה של האולם הזה, את שכר העובדים שבו כולל הפקידות והמנקה, הכנסת שכ"ט של משרד הנה"ח ועו"ד, הוספת את עלות מימון אחזקה והובלה של מלאי חלפים, לא שכחת גם להכניס לתחשיב כמה עולה לך להחזיק מוסך?! וכו' וכו'. יבואן רכב זה לא מוסד פילנטרופי אלא עסק למטרות רווח ואם אתה רוצה, תעשה לך יבוא אישי ואחרי זה תשבור את הראש בכל בעיה שתצוץ לך. אתה לא מרוויח בעבודה שלך ועושה אותה לשם שמים?! לבוא בטענות לעסק שמרוויח זה באמת פאטתי כאילו אנחנו חיים ברוסיה הצארית באיזה קולחוז שיתופי.[/quote']

אני אמיתי מאוד ולא משעמם לי בגלל זה פתחתי את הנושא, לא מבין על מה ההתלהמות? מתנצל שאני לא מכיר כל סעיף קטן בעלויות הרכב בארץ אבל כתבתי את זה מראש ופתחתי את הנושא כדי לקבל הסברים מאנשים שמבינים, בשביל זה הפורום הזה קיים לא?

אני מקווה שאתה שומע מה שאני אומר שם למעלה כי הדיבור שלך ממש מתנשא...

• תוכן חדש...