Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. רציתי לשאול לגבי יונדאי גטס. הבנתי שצריכת דלק שלהם השתפרה רק משנים 2007 ואילך. האם המצב בעייתי גם לגבי רכבים ידניים משנים נמוכות יותר. האם יש דגם FUN ידני, ומאיזה שנה הוא התחיל להמכר. איך הרכב באופן כללי. תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

צריכת הדלק אכן השתפרה ב2007 עם מתיחת פנים והגדלת מנוע. מדובר במנוע חזק יותר וחסכוני יותר (אך עדיין לא חסכוני)

המנועים בשנתונים הקודמים לא רק בזבזניים יותר אלא גם חלשים משמעותית. מין הסתם בגיר ידני הוא מבזבז פחות אך עדיין רחוק מלהיות חסכוני.

אני ממליץ לך בחום לגרד עוד כמה גרושים ולרכוש את המנוע החזק יותר.

אגב, פאן קיים רק משנת 2008.

פורסם

שלום. תודה על התשובה המלומדת. למה כוונתך מנוע חזק יותר?

לפי מה שאני יודע כל המנועים הם 1400. מה ההבדלים בין הדגמים GLF,GLI,GLS , רק הידניים מעניינים אותי.

האם במחיר של שנת 2008 לפי יד 2 47,000 אפשר למצוא סופר מיני עדיפה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש פה שרשור, על חבר פורום שקונה פיאט גרנדה פונטו 2007 ידנית ב-31 אלף.

הגרנדה מכול בחינה עדיפה(אולי חוץ מכוח) מהיונדאי גטס. בטיחותית יותר, חסכונית יותר, ונעימה הרבה יותר בפנים.

פורסם

מנועי ה1.4 הם המנועים החדישים יותר שהגיעו ב2007 (אגב, בתחילת השנה היו עדיין מעט רכבים שעברו מתיחת פנים ומחזיקים במנוע הישן- אז תמיד לבדוק את הרישיון) המנוע הקודם היה 1350.

ההספק עלה מ84 כ"ס ל97 שזה משמעותי מאוד. בנוסף, הרכב שקט יותר מבפנים.

הGLF היא גרסאת הליסינג והכי פחות מומלצת מכיוון שיש בה רק כרית אוויר אחת ואין ABS!

לחלוטין שווה לשלם את הפרמיה בעבור הGLS שלה כבר יש 4 כריות אוויר וABS.

הGLI עד כמה שאני זוכר, קיים רק אוטומאטי.

באופן אישי אני דווקא מעדיף את הגטס על הפונטו. זריזה וחזקה יותר, מה גם שבפונטו יש גיר מחורבן אבל מכיוון שאתה הולך על ידני, זה לא באמת משנה...

בתקציב שלך, כל רכב שהוא לא פונטו, גטס ואולי סיריון, יוריד אותך בשנתונים.

כך שבגדול זו קניה לא רעה בכלל בעיני. הגטס אמנם לא הכי חסכונית אבל היא אמינה מאוד והאחזקה שלה זולה להפליא.

פורסם

מחזק, היתה לי גטס בעבר הלא רחוק, אמנם לא שיא החיסכון (אך גם לא בזבזני כמו שמנסים לתאר אותה) אך הראתה אמינות מופתית במשך שנתיים וחצי, (רכב שהיה על הכביש כבר 2 וחצי לפני שהיה אצלי).

פורסם

כמעט ואין ידניות שהן לא glf.

אגב, מתיחת הפנים בוצעה בשנת המודל 2006 ולא ב2007 כפי שנכתב כאן קודם בטעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...