Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור...

הו זה בדיוק מה אני צריך,

תודה רבה

תגיד אני יכול לחבר דרך מגבר 1 סאב + רמקוליים ?

זה יחזיק אותו ?

וגם איך אני מחבר 2 מגברים ?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון, לפחות תעשה שיעורי בית, תקרא איך הכל עובד, חפש תמונות של התקנות באינטרנט.

לפני שבכלל אתה מתחיל לעבוד תוודא שיש ברשותך את כל החומרים הדרושים, במיוחד דברים קטנים כגון נעלי כבל, ברגים .

לחיבור שני מגברים אתה צריך מפצלי מתח. אל תוותר עליהם ואל תעשה קומבינות עם איזולירבנד.

בנוסף אם תחבר 2 מגברים תצטרך להעביר כבל של לפחות 4 גייג'.

פורסם
הו זה בדיוק מה אני צריך,

תודה רבה

תגיד אני יכול לחבר דרך מגבר 1 סאב + רמקוליים ?

זה יחזיק אותו ?

וגם איך אני מחבר 2 מגברים ?

אתה יכול לחבר סאב בודד + רמקולים, זה יחזיק, לא בטוח שהמגבר יחזיק זוג סאבים.

אם יש לך רק יציאה אחת בHU, אפשר לחבר מפצל Y בכניסה למגבר ובכך לפצל את האות. אומנם ירד לך כמה Db אך אם כיול נכון של המגבר, אפשר להתגבר גם על זה. דבר נוסף שאפשר לעשות זה רכישת קרוסאובר חיצוני שישמש כקדם מגבר וממנו תוכל לשרשר את המגברים.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
דבר ראשון, לפחות תעשה שיעורי בית, תקרא איך הכל עובד, חפש תמונות של התקנות באינטרנט.

לפני שבכלל אתה מתחיל לעבוד תוודא שיש ברשותך את כל החומרים הדרושים, במיוחד דברים קטנים כגון נעלי כבל, ברגים .

לחיבור שני מגברים אתה צריך מפצלי מתח. אל תוותר עליהם ואל תעשה קומבינות עם איזולירבנד.

בנוסף אם תחבר 2 מגברים תצטרך להעביר כבל של לפחות 4 גייג'.

מה זה מפצלי מתח ואיך זה נירא ?

וכמה זה בערך 4 גייג' לכבל ?

יש לי כבל (+) רשום לי מידה אליו ?

פורסם
אתה יכול לחבר סאב בודד + רמקולים, זה יחזיק, לא בטוח שהמגבר יחזיק זוג סאבים.

אם יש לך רק יציאה אחת בHU, אפשר לחבר מפצל Y בכניסה למגבר ובכך לפצל את האות. אומנם ירד לך כמה Db אך אם כיול נכון של המגבר, אפשר להתגבר גם על זה. דבר נוסף שאפשר לעשות זה רכישת קרוסאובר חיצוני שישמש כקדם מגבר וממנו תוכל לשרשר את המגברים.

מה זה קרוסאובר חיצוני ?

לא ממש הבנתי אותך ..

פורסם

עצה שלי, לך למתקין מומלץ בעל ניסיון ושלם כמה שצריך.

אתה לא מבין באודיו לרכב, לא מכיר מושגים או את משמעותם, וחבל על מגבר שתשרוף בחיבור לא נכון או 100 תקלות אחרות שיכולות לצוץ במהלך ההתקנה.

פורסם
מה זה מפצלי מתח ואיך זה נירא ?

וכמה זה בערך 4 גייג' לכבל ?

יש לי כבל (+) רשום לי מידה אליו ?

מפצל מתח נראה כמו מהדק חשמל רגיל, רק גדול יותר. בצד אחד נכנס הכבל מהמצבר ובצד השני יש מקומות לזוג כבלים או יותר בשביל לחבר יותר מפריט אחד.

4 גייג' זה כבר שעובי הגיד המרכזי הוא חצי סנטימטר. זה עבה בגלל שיש הספק גדול שמתפתח על הכבל והזרם שזורם דרכו הוא גדול מאוד.

תראה מה רשום על הכבל ליד האותיות AWG (למשל 12AWG)

גייג' זוהי שיטת מדידה אמריקאית ולכן כמו כל האמריקאים הכל כאן הפוך, ככל שהמספר הגייג' נמוך יותר, כל גדל עובי הגיד במוליך.

לדוגמה:

20AWG זהו כבל 0.75 מ"מ

12AWG זהו כבל 2.5 מ"מ

G-Media

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
מה זה קרוסאובר חיצוני ?

לא ממש הבנתי אותך ..

קרוסאובר זהו מכשיר שמעביר דרכו את התדרים עם אפשרות לשלוט על הניתוב שלהם ליציאות שונות, לשנות את ערכם ובכך תוכל להגיע לרמת דיוק מירבית בהתקנת מערכת.

G-Media

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

להקת כוורת ניסחה את מצויין-

"בן-דוד שלי רצה לשחות כדי לצוף קבוע, למד שחייה בהתכתבות אצל מציל ידוע. כשנכנס סוף־סוף לים תוך שניות הוא נעלם. שניים קפצו אליו מיד: טובעים השניים מן האחד"

(מצטער, הייתי חייב...)

פורסם
אכן, זה לא המצב האידיאלי..

אם אתה לא רוצה לחכות ולחסוך קצת לHU טוב, זה הפתרון הזמני.

יש לי HU 2 יציאות למגבר 50X4W זה בסדר ?

וגם האם דרושה הלחמה של חוט ה-(+) כאשר אני יפצל אותו ?

פורסם

עשית סלט שלם בכל הסיפור פה..

את הפיצול אתה עושה לכבלי הRCA לא ה+-, באמת עדיף שתלך למתקין או שלפחות תיעזר במישהו שמבין ולא ככה דרך התכתבות.

פורסם
עשית סלט שלם בכל הסיפור פה..

את הפיצול אתה עושה לכבלי הRCA לא ה+-, באמת עדיף שתלך למתקין או שלפחות תיעזר במישהו שמבין ולא ככה דרך התכתבות.

אני שם 2 מגברים אז חייב 2 (+) זאת אומרת שאני צריך לעשות גשר בקבל (+) 1 שיהיה לי 3 יציאות

השאלה אם צריך הלחמה או אפשר לעשות עם יזולירבנד ?

פורסם

כמה דברים:

1. למה אתה שם קבל?

2.יש דבר שנקרא נעלי כבל, סופית ממתכת שלוחצים על הכבל ואותה אתה מבריג על הקבל.

3. כבר אמרו לך שהדבר הייעודי לפיצול כבל המתח הוא מפצל.

4. למה אתה צריך 3 יציאות של + ?

• תוכן חדש...