Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי ריפודים מלאים כי שלי היו כבר מזעזעים...

חשבתי שזה ילך חלק, או לפחות קרוב, אך שימו לב כמה בעיות יש לאוטו הזה בכל מה שקשור לריפודים :

מושבים קידמיים :

*פלסטיק מקיף את הכיסא מצדדיו, גורם לבעיות להשחיל את הרצועות.

*עד שהצלחתם לעבור, אין מלמטה כמעט שום ברזל\מיקום לתופסנים, היתי צריך לקמבן דברים עם אזיקונים

*משענת ראש מקדימה לא פריקה, נאלצתי לבצע חתך בריפודים ובהמשך אתפור אותם בחזרה.

*מושבים קטנים יחסית, הריפוד לא מתוח לגמרי - אין פתרון.

משענת ראש דקה מאוד (פלסטיק נטו), הריפוד לראש שמגיע יושב בצורה רופפת לחלוטין, נראה זוועה.

מושבים אחוריים : עדיין לא הרכבתי אבל ממבט מהיר שמתי לב

*מושבים קטנים ביחד לריפודים - הריפודים יהיו רופפים.

*בעיה לפרק את המושב כדי להשחיל את הריפוד פנימה.

*השקעים של החגורות יוצאים מהמושב שיושבים עליו ולא בין לבין, משמע צריך לעשות חתכים בריפוד.

*גם כאן משענת ראש דקה מאוד (פלסטיק נטו).

נכון לעכשיו הצלחתי להרכיב על המושבים הקידמיים... צריך לתפור את החתך, צריך איכשהו לקצר את התושבת לראש או לוותר עליה לחלוטין, צריך לעשות עוד מתיחות שאין לי מושג איך\מאיפה.. אבל בסה"כ זה נראה לא רע..

השאלה אם כל הקומבינות שם יעמדו במבחן הזמן.

לגבי מושב אחורי.. מחר בבוקר מאמין שאדע יותר.

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל נראה לי שהבעיה אצלך ולא בפנדה. קנית ריפודים לא מתאימים, ניסית לחסוך כמה גרושים על עבודה עצמית וזה מה שקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

["משענת ראש מקדימה לא פריקה, נאלצתי לבצע חתך בריפודים ובהמשך אתפור אותם בחזרה."

אצלי בפיאט אונו הייתה את אותה בעיה, את המשענת ראש אפשר להוריד על ידי לחיצה במקום מסוים במשענת של המושב, כנראה אצלך זה גם ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ריפודים זה צרה צרורה, אם המושבים שלך לא קרועים ומסריחים אין צורך בריפודים.

פעם קניתי לרכב של אמא שלי ריפודים, אני ועוד חבר הזענו שעתיים כדי להתקין אותם יפים ומתוחים ובסוף אחרי חודש של שימוש זה נראה כמו תחת, רפוי ועקום...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלתי לגבי המידות של הריפודים - אמרו לי שזה אוניברסלי....

לא ידעתי שיש מתקינים של ריפודים.. כל מה שראיתי זה קונים מאוטו דיפו \ הום סנטר ומתקינים לבד.. אפילו הוראות אין שם.

לגבי המשענת ראש, היתי במוסך של פיאט, אמרו לי שבפנדה ובפונטו (חלקם) משענת הראש לא מתפרקת.

וכן, הריפודים שלי (של הנהג יש שם קרע, כמו ביס.. שמגיע עד הברזל של הכיסא

מאחורה יש כתמים גדולים מאוד שלא יורדים.

שלא תבינו לא נכון, כרגע המושבים הקידמיים נראים יותר טוב ממה שנראו מקודם.. במיוחד בגלל הקרע ההוא.

השאלה באמת, כמה זמן זה יחזיק...

אם זה יהיה רפוי, אולי זה בגלל שגומיות השתחררו ואני אחבר ואמתח מחדש.

פורסם

הריפודים שלו כנראה בסדר,

זה באמת סרט בפיאט פנדה.

במיוחד המשענות ראש הלא מתפרקות מקדימה.

אני עשיתי, והמתקין קילל כל השעתיים.

משכנתא זה קל

פורסם
["משענת ראש מקדימה לא פריקה, נאלצתי לבצע חתך בריפודים ובהמשך אתפור אותם בחזרה."

אצלי בפיאט אונו הייתה את אותה בעיה, את המשענת ראש אפשר להוריד על ידי לחיצה במקום מסוים במשענת של המושב, כנראה אצלך זה גם ככה.

אי אפשר להוריד את המשענת ברכב הזה, בדוק.

פורסם

יש ברשותי פונטו ספייס, והתקנתי בעצמי ריפודים לא מזמן - קצת עבודה קשה ( 3 שעות ) אבל יצא מעולה.

את הפלסטיק בצידי המושב ניתן להרחיק ע"י שחרור בורג בכל צד, את המשענות ראש ניתן לפרק ע"י סיבוב הבסיס עם פלייר, מתחת לכיסא יש המון מקום לחבר את התפסנים, הריפוד יושב יפה ומתוח, ואין שום סיבה לחתוך את הריפוד בכדי להלביש את הכיסוי.

אולי בפנדה זה שונה, אבל לדעתי זה אותן השיטות.

צ'סטר - אתה טועה! אמנם זו עבודה קשה לפרק, אבל אפשרי בהחלט!

בבקשה:

http://s9.invisionfree.com/FIAT_Enthusiasts/ar/t9.htm

פורסם

אם כבר ריפודים אז לדעתי שווה להשקיע בריפוד תפור ע"פ מידה. לא יודע איך בפנדה אבל יצא לי לעשות ריפודים בלא מעט מכוניות וזה לא אמור להיות מסובך. מה שאתה צריך להצטייד בו זה חפיסת סיגריות,2 בירה (או שתיה קלה),חבר וסבלנות. בהצלחה :-P .

ועכשיו ברצינות, כדי ליצר חורים יפים למשענות ראש (במידה והן פריקות) תשתמש במלחם. שפיץ פלייר קטן יכול להיות שימושי לפעמים, סכין יפנית ועוד כלי עבודה לפירוקים של כל מיני חלקים או פשוט לפירוק כל המושב מהרכב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מושבים קידמיים :

*פלסטיק מקיף את הכיסא מצדדיו, גורם לבעיות להשחיל את הרצועות. - אתה מפרק את הפלסטיק מחזיק אותו כמה ברגים

*עד שהצלחתם לעבור, אין מלמטה כמעט שום ברזל\מיקום לתופסנים, היתי צריך לקמבן דברים עם אזיקונים - לא טוב עם הזיקונים אתה פשוט מותח את הגומי משני הצדדים ומחבר אחד לשני

*משענת ראש מקדימה לא פריקה, נאלצתי לבצע חתך בריפודים ובהמשך אתפור אותם בחזרה. - אין כזה דבר לא מתפרקת אתה צריך להכניס מברג לפלסטיק שמחובר לכיסא ויש לו כליפס תחפש ואז המשענת יוצאת עם הפלסטיק

*מושבים קטנים יחסית, הריפוד לא מתוח לגמרי - אין פתרון. - אתה צריך לימתוח חזק את הריפוד באזור של החיבור בין המשענת לכיסא, לימתוח ממש חזק וזה יוצר את זה מתוח כמו שצריך (לא משנה שהכיסוי גדול)

משענת ראש דקה מאוד (פלסטיק נטו), הריפוד לראש שמגיע יושב בצורה רופפת לחלוטין, נראה זוועה. - תמיד זה ככה אלא אם הזמנתה ריפוד מיוחד תואם לרכב.

מושבים אחוריים : עדיין לא הרכבתי אבל ממבט מהיר שמתי לב

*מושבים קטנים ביחד לריפודים - הריפודים יהיו רופפים.

*בעיה לפרק את המושב כדי להשחיל את הריפוד פנימה. - את המושב אתה מוציא. אתה צריך לימשוך אותו חזק למעלה הוא תפוס על ידי קליפסים \ יש רכבים שיש ברגים שאתה מוציא אותך והמושב יוצא. ואז אתה מתקין את זה בחוץ כמו שצריך.

*השקעים של החגורות יוצאים מהמושב שיושבים עליו ולא בין לבין, משמע צריך לעשות חתכים בריפוד. - אתה לא חייב להעביר את זה דרך המושב אתה יכול פשוט להוציא מהאוחיר של הכיסא ולהעביר אותם מאחורי הכיסא. או שאתה עושה חתך ממש קטן ומשחיל את זה לאט

*גם כאן משענת ראש דקה מאוד (פלסטיק נטו). - תמיד

מקווה שעזרתי =] שיהיה בהצלחה

פורסם

אני זוכר כשקניתי ריפודים לדובלו של חברת HR,הייתה אופציה ריפודים בהזמנה לפי הרכב,אולם איני יודע כמה התוספת עולה מעבר לעלות הריפודים של אזור ה 300 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...