Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה בקומפיוטסט

AssafO
שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מצאתי סיטרואן ברלינגו שנת 2001 עם 96000 ק"מ. הרכב נמצא בטרייד אין של לובינסקי. לקחתי היום את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט צומת ירקון ואלו הממצאים:

מנוע---בלוק מנוע---הספק נמוך (45 כ"ס במקום 71) נזילת שמן רעש אביזרי מנוע/ רצועה

ראש מנוע---רעש שסתומים

מערכת קירור---תקין

מערכת דלק---מערכת דלק והצתה---לתקן משאבת אספקה פליטת יתר עשן דיזל

מערכת הצתה---תקין

מערכת פליטה---תקין

סרן קידמי ומערכת היגוי---מיתלה אחורי---בדוק הקבלת גלגלים בדוק מרווחי יתר

קפיצים---בולמי זעזועים---בלאי יתר

שלדת מרכב שילדה---שילדת מרכב משמעות שולית---סימני פגיעה לפנים סימני פגיעת קצה שילדה (ביקשתי לראות על מה מדובר ובחיבור מקדימה יש בדיוק שלוש שריטות קטנות הבוחן עצמו אמר שזה שולי ביותר וכמעט לא קיים)

שלדת מרכב מרכב---תקוני מרכב---משמעות נמוכה תקוני מרכב וצבע סימני תיקון במרכב מעיכות/מעוך כנף קידמית ימנית הוחלפה נזק לפגושים

מערכת בלמים ללא פרוק גלגלים---תקין

צמיגים---תקין

מערכת תאורה+ מצבר---תקין

העברת כח---תיבת הילוכים ידני---רטיבות מצמד---לתקן/לכוון

מחוונים---תקין

הערות כלליות---אין

הציון הסופי של הרכב בבדיקה היה 82%

בלובינסקי אמרו שהם יכניסו את הרכב למוסך הראשי ויתקנו את הליקויים. בנוסף אני מקבל מהם אחריות לחצי שנה או 10000 ק"מ. האם המצב של הרכב נחשב סביר? האם שווה לקנות בכל זאת? המחיר שסגרתי איתם הוא 56000 (המחירון מראה 65000 )

המנהל אמר גם שיכניסו את הרכב לבדיקה חוזרת על חשבונם לאחר התיקונים. מה מכל הליקויים שנמצאו בבדיקה הוא רציני ומה כסת"ח של המכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הרכב במצב סביר בהתחשב בקילומטראז'.

המנוע מעבר לשיאו אבל ימשוך עוד לא מעט קילומטרים.

הורדת המחיר סבירה לגמרי לממצאי הבדיקה.

סה"כ לא רע. בטח ובטח אם יתקנו את כל הליקויים שברשימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדידת הכ"ס אינה משמעותית בכלל .

היא יכולה להיות מושפעת ממיליון ואחת דברים, החל מטמפרטורה בחוץ ועד לחץ אוויר בצמיגים .

אל תייחס לזה חשיבות גבוה מדי.

הבדיקה דר"א נראית מעולה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מלבד זה ,למיטב ידיעתי בקומיוטסט נותנים לך תוצאת בדיקת הספק הנמדד בגלגלים , שזה בכ-15 אחוז פחות מהמנוע.

ועוד משהו - 71 סוסים במנוע הדיזל של סיטרואן מרגישים הרבה פחות ליד ההגה . הנתון נראה מעט אופטימי (מנוע 65 סוסים ברנו/VAG מרגיש חזק בהרבה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדידת הסוסים נראית סבירה לחלוטין, ממוצע הבדיקות של רכבים אלו אשר אני מבצע להם בד' פליטת עשן במסגרת הרישוי השנתי מראה על תוצאות דומות.

הבדיקה סבירה(+).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידע כללי, הציון באחוזים מתייחס גם לשנתון הרכב?

כלומר, האם זה 82% יחסית לרכב מושלם דגם '01?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידע כללי, הציון באחוזים מתייחס גם לשנתון הרכב?

כלומר, האם זה 82% יחסית לרכב מושלם דגם '01?

הציון הוא ספציפית לגבי הרכב הנבדק, אין זה משנה אם הרכב חדש "מניילון" או בן עשור שנים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על כל התשובות העיניניות והמהירות.

האם יכול להיות שההספק הנמוך של המנוע נובע מבעיות במערכת ההזרקה? מה התוחלת חיים הממוצעת של מנוע דיזל כזה? (כמה ק"מ הוא מחזיק בממוצע בהנחה שהוא מטופל כראוי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על כל התשובות העיניניות והמהירות.

האם יכול להיות שההספק הנמוך של המנוע נובע מבעיות במערכת ההזרקה? מה התוחלת חיים הממוצעת של מנוע דיזל כזה? (כמה ק"מ הוא מחזיק בממוצע בהנחה שהוא מטופל כראוי)

מעל 300K ק"מ ללא שום בעיה, מניסיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשבוע ביום שני פרסמתי את ההודעה לגבי הבדיקה שהרכב עבר. הרכב הוכנס למוסך ביום שלישי שעבר ויצא רק היום (כאמור בלובינסקי הבטיחו לסדר את הבעייה עם המנוע ואת שאר התקלות). כעת אני חושש שהבעיה היתה רצינית מידי עקב הזמן הארוך שהרכב שהה במוסך והלב שלי לא שלם עם הקנייה הקרובה (אני לא מחוייב לקנות את הרכב והוא יהיה מוכן רק ביום שישי)

בלובינסקי כל הזמן אומרים שהם מסדרים את הרכב בשבילי ושכל יום שהוא במוסך זה בעצם לטובתי. האם לפי דעתכם כדאי לבטל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לבטל .

שבוע במוסך המרכזי זה כמו שעתיים במוסך אחר. הם עובדים כמו בהסתדרות.

הרכב במצב טוב יחסית ,בוודאי ביחס למחיר הנדרש. (שלא לדבר על זה שאם כל התקלות תוקנו לפי הרשימה ,זה שווה הרבה כסף). דבר בטרייד אין עם משה נגר , הוא עומד בהבטחות שלו,מנסיון.

קח את הרכב.

********גילוי נאות - אבא שלי מנהל את הטרייד אין בלובינסקי **********

YEAH RIGHT , I WISH... :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. שים לב לאי-תקינות ציר קדמי יחד עם סימני פגיעה בשאסי!!

2. רטיבות בבית המצמד יכולה לחסל מיידית גם מצמד חדש לגמרי!!

רואים שקנית המון רכבים משומשים בחייך :?

ברח מהר?

על מה בדיוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר החלטתי לבטל את העיסקה.הם החליטו שהרכב יהיה מוכן רק מחר בצהריים (וגם זה לא בטוח) ונתנו לי להרגיש שהם לא רוצים למכור לי את הרכב. (אולי יש להם לקוח אחר מקומבן?

בכל מקרה מצאתי היום קנגו 2001 יד ראשונה עם ק"מ136000 . הבדיקה הראתה שיש בעייה בקלאצ' (ביררתי וקלאצ' חדש עולה 1500 שקל) בכל מקרה סגרתי עם הבן אדם על 57000 שקל (במקום 72000 במחירון) העברת בעלות נעשה מחר (מקווה שאני לא אגרר עוד שבועיים.האם יש מחלות ובעיות סדרתיות של קנגו שצריך לקחת בחשבון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...