Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי מירקם הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מאוד מקשקש בצבעי פנדה על הרשיון "אינפנטיל"

סתם, הייתי חייב לתת את הפאנץ' הזה או שזה היה רודף אותי לכל החיים.

בנימה רצינית יותר- הכרתי בחור שהוסיף להבות על הג'יפ שלו, ממה שהבנתי ממנו (וממה שההגיון אומר לי), אין צורך באישור מיוחד אם צבע הרכב עצמו נשאר אותו דבר.

כמו שלא צריך אישור להדביק מדבקה של להבות על הדלת, לא נראה לי שבמשרד הרישוי קיים במאגר הצבע "שחור עם להבות".

בכל מקרה, לטעמי מיותר אבל כל אחד והטעם שלו. בהצלחה.

עריכה-

נזכרתי בעוד דבר, לאותו אחד הייתה לפני הרכב סופה שהוא צבע בצבעי הסוואה (כמו בצבא) בגווני חום. במקרה הזה, מאחר ואפילו לא נשאר מ"מ רבוע של צבע מקורי על הרכב הוא שינה את הצבע לחום, בלי נימוקים מיוחדים פשוט מאוד זה היה הצבע העיקרי ברכב (כמו שאמרתי כל הרכב צבוע בצבעי הסוואה בגווני חום) ולא זכור לי שעשו לו בעיות מיוחדות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני מבין לגבי שינוי צבע אבל מה זה "שינוי מרקם"? בדקתי את רשיון הרכב שלי לראות אם כתוב שם "נוקשה וחלק למגע אך לא יזיק וקס" - לא היה כתוב בשום מקום. גם ברישיון של האלפאסוד לא היה כתוב "אוורירי ומתפורר במרקם קמחי"... :-D הייתי חייב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
עם אני רוצה לצייר אל האוטו שלי ציור אך אני רושם את זה במישרד רישוי

אתה קודם כל מסיים בהצלחה את כיתה ג'. כשתעשה את זה, נתקדם הלאה.

(בניגוד אל קודמיי, אני לא מתכוון להתנצל. מי שנכנס לכאן צריך לכתוב כמו בנאדם. זה נימוס בסיסי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לשאלתך!

1. רשיון- למיטב ידיעתי אין שום צורך להצהיר על ביצוע עבודות גראפיקה על הרכב למשרד הרישוי וזאת בתנאי שהרכב נשאר בצבעו המקורי כמו שרשום ברשיון הרכב, דהיינו אם הציור לוקח 90% מהרכב סביר להניח שיהיה צורך באישור משרד התחבורה, או לפחות בירור קצר.

2.מכירה עתידית- אני אישית מאוד לא ממליץ לך לעשות עבודות גראפיקה אלא אם כן אתה מתכנן להישאר עם הרכב לכל החיים.

עבודה כזאת תקשה עלייך מאוד למכור את הרכב וזאת בגלל האופי האישי של הציור, הרי אתה לא היית רוצה לנסוע ברכב שכתוב עליו

"דני ודנה היו פה".

3.תיקון- במקרה סריטה על הציור "לא עלינו" לא יהיה לך מנוס אלא לצבוע את הציור כולו.

4. תשומת לב לא הכרחית- ציורים כאלה בארצנו מושכים תשומת לב רבה, הדבר רלוונטי גם לאנשי החוק בכחול. תהיה בטוח שבכל יציאת יום שישי אתה תציג את רשיונך ותעבור בדיקת שכרות עם מכשיר הינשוף.

5. ונדאליזם- יש אנשים רעים בארצנו שפשוט לא אוהבים לראות אחרים נהנים, רכב עם עבודות גראפיקה ימשוך המון תשומת לב של אנשים מסוג בזוי זה.

לשיקולך...:wink:

זמין 8)

פורסם

נזכרתי בעוד משהו שרציתי להגיד: מעניין שהעילגות בתוכן ההודעה מרשימה בכל קנה מידה, בעוד שבכותרת נמצאת מילה בכלל לא בסיסית. כמובן שהשימוש בה שגוי לגמרי, אבל עדיין - כל הכבוד על המאמץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חדש פה? עוד סיבה לדבר כמו בנאדם. בכל מקרה, עזבתי אותו. ועצם העובדה שלא נעלתי את השרשור הזה לאבדון אומרת שאני מאמין שאולי יש עוד תקנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין תקנה, אז אני אנעל.

וטיפ קטן לפותח השרשור - אל תשקיע בדברים שאתה לא צריך בכסף שאין לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...